Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:28 pm Předmět: Proč nesmím mít při vchodu do arény spuštěnou akci?? |
|
|
Odpověď je jednoduchá. Pokud totiž ta akce spotřebovává nějakou surovinu, první na ránu přijde váš nově získaný Domination Deed, který vám navrací killy, fame a karmu a pomocí kterého můžete odejít.
To se totiž stalo mě (a mlátim se za to do hlavy) a v aréně jsem tvrdnul celé odpoledne. Naštěstí se pak objevil pan GM a pomohl mi ven.
Píšu to sem, aby jste omylem někdo neudělal stejnou chybu jako já.
Mimochodem možná by se hodilo ještě poděkování několika málo "hrdinům", kteří mi tam "zpříjemňovali" život resskillama, zejména pak jistému Šutrovi z Hroznova (nebo Šustrovi z Hronova? :o)) ), který měl tu čest a lootnul mi mé svitky a kegy. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:50 pm Předmět: Re: Proč nesmím mít při vchodu do arény spuštěnou akci?? |
|
|
Hellmaster napsal: |
Odpověď je jednoduchá. Pokud totiž ta akce spotřebovává nějakou surovinu, první na ránu přijde váš nově získaný Domination Deed, který vám navrací killy, fame a karmu a pomocí kterého můžete odejít.
To se totiž stalo mě (a mlátim se za to do hlavy) a v aréně jsem tvrdnul celé odpoledne. Naštěstí se pak objevil pan GM a pomohl mi ven.
Píšu to sem, aby jste omylem někdo neudělal stejnou chybu jako já.
Mimochodem možná by se hodilo ještě poděkování několika málo "hrdinům", kteří mi tam "zpříjemňovali" život resskillama, zejména pak jistému Šutrovi z Hroznova (nebo Šustrovi z Hronova? )) ), který měl tu čest a lootnul mi mé svitky a kegy. |
To je hnus... Teda myslím tím ty "hrdiny" ... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st květen 05, 2004 10:06 am Předmět: |
|
|
No dam si na to pozor to mne nikdy nanapadlo... dikys.. arenu ale moc nevyuzivam..ale to jak se nekteri Hrdinove chovaji je opravdu odpor!  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:43 pm Předmět: |
|
|
Šustrz Hronova je známí Prudič, tedy alepoň mě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st květen 05, 2004 1:45 pm Předmět: |
|
|
na to bacha kdyz sem byl poprve tak sem tam byl sam a nemohl jsem pryc a tak vam jen rikam ze by jste nemeli byt nepozorni a vsimnout si svitku )) ve vasem batoho ))
jen kdyby jste nevedeli  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st květen 05, 2004 10:47 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že Šustr, jmenovec mi nedělá moc dobré jméno:o)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 12:59 am Předmět: |
|
|
pokud byste nekdo chtel, namaloval jsem si pri prilezitosti michani deedu obrazek Hella  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so květen 08, 2004 12:16 am Předmět: |
|
|
Šustr z Hronova - obchodování s accounty - smazán účet a asi blokace IP
No...dle mého mu to patří. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so květen 08, 2004 7:01 am Předmět: |
|
|
ano cetl jsem na DP parti mu to me taky podvedl _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so květen 08, 2004 8:25 am Předmět: |
|
|
To mu určitě patří, taky mi byl občas trnem v oku, například jak nás nedávno obtěžoval při posledním questu s Elementem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|