Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Loot v dungeonech
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 11:32 pm    Předmět: Loot v dungeonech Odpovědět s citátem

Tak jsem premyslel o tom, jaky je loot v dungeonech. Me se zdá že malý. Když si to proberu, tak musím někde vydělávat na výbavu a "spotřebák", i když ten u mě není tak velký jako paladina a výrobní postavu (mág nebo kraft) nemám, živím se pouze PvM. Vemte si suma sumárum, že jste taková středně zkušená skupinka (tím mylsím, že nehcodíme Pride v 4 lidech Smile). Potom dostanu z prumernyho dungu loot dejme tomu 20k a když budu mít štěstí tak i třeba itemek za dalších 30k třebas. Na další výpravě nás pojezdí banda Pk a ja prijdu o výbavu, kterou si znovu porídím trebas za 100k. Pak dalsí dve az tri upsesne vypravy podle náhody. Z toho si moc nevydelám, tak tak na ten spotrebák (brnění, sem tam nějaká zbraň). Dejme tomu Pride, co sem viděl poklady, tak bych řekl, že mi to za těch nekolik hodin sedění u PC nestojí. Já osobně bych zvýšil poklady nebo zavedl do každáho dungu reward gate která by vám dlaa podle povolání urcitou odmenu (mág- regy, popř mana refy, plechové trebas jen peníze, nevím jestli je to technicky možné udelat). Ale zkrátka se mi zdá loot v dungeonech neumrený spotrebe pak i výdelku, podle toho co sem slysel od jinyých povolání jsou nekdy i v mínusu. Pištěë názory, postřehy, co chcete Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On je fakt že když jsou tři lidi šikovný, vydělaj si v pohodě. Ale aby se stali šikovnýma, musej si nejdřív vydělat protože čistě se schopnostma bez brnění, regů a zbraní si člověk opravdu moc neškrtne (záměrně píšu člověk :o)) ). Vlastně mi přijde že neni moc dungeonů do kterých by si člověk mohl v malé skupince (a tudíš výdělečné) troufnout se špatnym vybavením. Neříkám že k tomu abych se bavil jsou peníze potřeba. Já jako necro si je můžu vydělat makrováním alchemy/inscription nebo harvestem kterej je čim dál tim obtížnější. Ale lituju paladiny nebo wary kteří nic neuměj a sami toho moc nenaharvestěj pokud nejsou super zkušený hráči. Vzhledem k úmrtnosti rukou PK se mi taky zdá, že loot za dungeon není vždy dostatečně vysoký pro průměrného hráče.
Je tu i fakt že kdyby byl loot vyšší, asi by si na tom někteří dost nahrabávali. Zase na druhou stranu kdyby byl loot vyšší, možná by si každý nezakládal craft/mága/vampa jenom proto aby si mohli vydělat na svojí druhou postavu.

...ale možná plácám.
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 4:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta reward gate je technicky mozna,nie je to nic zlozite.Do scriptov celkovo vidim a viem, ze by nebolo problem to zrealizovat. Iba musi byt chut. A potom reward gate by bol dost zasah do zazitych pravidiel.Ale je to zaujimavy napad.
Ochota ucit se je volba;
Trakat
Mummy

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Ale lituju paladiny nebo wary kteří nic neuměj a sami toho moc nenaharvestěj pokud nejsou super zkušený hráči. .

Mno jsem warrior a zvladam vsechny harvest jako magove a to se nepovazuju za zkusenyho hrace a za super zkusenyho uz vubec ne...(Lordi Wyrmove v Destu...)
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja patrim medzi rodnych a nemam problem s prezitim.ale mozno je to tym ze moje naklady su o dost nizsie ako u inych povolani, nepoterbujem brnenie,vlastne ani regy, potioni si naplnim sam pri kazdej kaluzi krvi(a ze ich je Laughing )...
Ochota ucit se je volba;
Trakat
Mummy

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale je pravda ze loot v dungeonech je dost maly...Napriklad Pride uz se opravdu skoro nevyplati kdyz ho nejdete v 5...Mozna harvestit v Pride Abbota, Balrona,... to by se mozna vyplatilo kdyby slo min lidi..
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne mnoho lidi nema moznost jit na vydelecne vypravy (malo lidi, profici)
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buď budete chodit v málo lidech s +9 v ruce, nebo ve více lidech třeba s +3 zbraněma. Já si myslím, že je to nastaveno docela dobře.
Faktem je, že poslední dung, co jsem šel byl Terathan a tam jsem své výdaje na cestu docela pokryl a věci taky padaly. Tři róby pro mágy, +5 katana pro bojovníka...
Jak je to v jiných dungeonech nemůžu porovnávat, protože, když se ohlédnu zpět, zjišťuji, že jsem šel více questovních dungeonů než těch normálních a tam byl loot samozřejmě upaven GM Smile.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 12:31 pm    Předmět: Re: Loot v dungeonech Odpovědět s citátem

Bereg Sunrise napsal:
Dejme tomu Pride, co sem viděl poklady, tak bych řekl, že mi to za těch nekolik hodin sedění u PC nestojí.

Nestojí za to? Já tedy dungeony chodím pro zábavu, ne pro bohatsví, jestli někdo jde kvůli itemům, je mi ho líto.
Já tam sedím, abych se bavil, ne proto, abych získal poklad.

Tak mě napadá, že s pokladem jsme tady na tom ještě dobře. Na DP 2 (odpusťte mi to neustálé srovnávání) jsme prošli Cove a vychcípali u truhlice, protože 3x3 pole od ní byly pasti, co bral po 80 hp a na samotné truhle byla taky past, to je adrenalin Smile.
Jindy jsme tam dvě hodiny otvírali truhlu, ale nepovedlo se.
Zapasťovat truhly by byl dobrý důvod pro trénink odstranění pastí a zefektivnění hraničáře v dungeonu, protože mám pocit, že to je to nejméně potřebné povolání tam dole, kromě toho, že tamne na konci mustíka Razz .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mortaelth
Ettin

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2004 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekl bych, ze loot v dungeonech a poklady jsou nastaveny tak, aby to odpovidalo... ocek pada dost na to, aby se na tom magove uzivili, kdyz pujdou v normalnim poctu. regy se sice stoprocentne nevrati, ale je to vykompenzovane gp, ktere dostanete. Nechal bych to jak to je, Reward gaty potreba nejsou. Kdyz tu byla zminka o pride, vydelecny je i kdyz de tech lidi treba 9, 10... ale nesmite tam z 5ti pokusu 2x lehnout no...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

Přejdi na: