Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 3:05 pm Předmět: Sean The Warior |
|
|
Zdravim vas pratele. Tak vam reknu neco o sobe sice nejsem nejak dobry zivotopisec ale skusim to.
Narodil sem se v Britain pred pul rokem +- nevim to presne nechci kecat.
stal sem se clenem Hearoes of Sky ale odesel sem nebudu zduvodnovat.
Jiank sem se za svuj zivot naucil zachazet z mecem 100sw(+10veci 110),
take sem se priucil pouziti cepu a remdichu mace100 take umim taktizovat pri boji taktizovat pri boji taktics 100 zachazel z bodnyma zbranema umim jen na 64,6% obranu stitem 86,1%. healing mi bohuzel schazi jeste 0,2skill do maxu jiank na sve telo sem dopracoval na 86,4anatomy jinak ostatni skill nestoji za rec snad jeste 38spell ressist a 50musicanship(max). Jinak se mi libi vas pristup k Nb hracum a take smysl pro RP byla by to pro me cest se k vam pridat.
z pozdravem Sean the Warior  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: so únor 14, 2004 3:23 pm Předmět: Re: Sean The Warior |
|
|
Hmmm*zamyslel sa* To je nahoda *pousmial sa* Aj Seana poznam .Je to dobry a verny priatel z byvalej guildy.Je odvazny a dal by aj posledne priatelovi.Spolu so Seanom so toho vela prezil.Dik Seane
Archandel 2 ,The Paladin of Ice Cloak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 4:22 pm Předmět: |
|
|
Dik Kamo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so únor 14, 2004 6:23 pm Předmět: |
|
|
*usedl a přebíral nové svitky v knihovně*
Zdravím příteli, mé jméno je Bereg Sunrise. Tuším, že se známe od vidění. Ba že opět čísla, adepti uvádějí pořád čísla, čísla, čísla.
*přemýšlí*
Zkus nám vysvětlit co ta čísla znamenají. [Hraji/eme RP] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so únor 14, 2004 6:34 pm Předmět: |
|
|
Rád Tě poznávám, Seane.
Rád bych se zeptal, proč máš o vstup do Spolku zájem (kromě toho přístupu k NB hráčům a RP). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 7:06 pm Předmět: |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
*usedl a přebíral nové svitky v knihovně*
Zdravím příteli, mé jméno je Bereg Sunrise. Tuším, že se známe od vidění. Ba že opět čísla, adepti uvádějí pořád čísla, čísla, čísla.
*přemýšlí*
Zkus nám vysvětlit co ta čísla znamenají. [Hraji/eme RP] |
chapu ze to vypada ze sem spis pres pvp ale bohuel to tak neni nezucasnuji se zadny turnaju ani se nezenu za pk.
pouze ve volnem case trenuji skill je to sice formou pvp ale mam to pro obranu proti pk. RP no jak bysme to strucne rekli je to spis dobrodruzstvi o proti pvp protoze bojujete a ziskavate skill zabijeni priser. doufam ze sem sem to napsal dobre aspon myslim ze to tak je  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 7:12 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Rád Tě poznávám, Seane.
Rád bych se zeptal, proč máš o vstup do Spolku zájem (kromě toho přístupu k NB hráčům a RP). |
no pripadate mi jako prima lidi podle toho co sem se docetl. chci to u vas skusit rozhodnuti rozhodne na vas jen cekam na sanci se prosadit u vasi guildy jestli nepotrebujete wariora staci napsat ja to pochopim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 7:16 pm Předmět: |
|
|
sory za hrubky a chyby kdyz chce nikdo neco napsat rychle ani nekouka na pismena co pise |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so únor 14, 2004 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Seane! Jsem rád, že se mezi námi, Paladiny najde také pravý válečník, avšak zdá se mi...*začetl se*...zdá se mi, že Tvůj hlas se poněkud chvěje...
(Žádost o členství je vážná a důležitá věc a myslím, že by se neměla psát na rychlo a odbít "prostě ať už je to tam". Měl by sis dát více záležet, avšak je to jen můj názor. Rp neznamená, že budeš chodit na příšery, ale že se budeš chovat a psát v rámci Rp zákonů...však on Ti to František určitě vysvětlí)
Vítej!
Pajadin, The Paladin
Samotář, ochránce víry |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sean The Warior Skeleton
|
Zaslal: so únor 14, 2004 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj jestli budete mit teda zajem tak se ozvete na icq 226405781 abych teda vedel kdy mate cas |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|