Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 31, 2003 2:22 pm Předmět: Jak usnadnit zivot klerikum |
|
|
Kopíruji sem príspěvek klerika Selvika z fóra Camarilly. Originál včetně reakci najdete na na zde na foru Camarilly
Vzhledem k tomu, ze ted posledni dobou travim hodne casu vypravami s camarillskymi upiry (se skrytym cilem spasit jejich cerne duse ), rad bych ucinil par poznamek na tema: "Jak usnadnit klerikovi zivot a tim i sam sobe"
1) Davam pozor, kam se klerik hidne a pres toto misto se snazim nebehat.
2) Jsem-li zranen, ustupuji smerem ke klerikovi a celou dobu se snazim drzet v dosahu bandazi, nebot je mi znamo ze cim drive budu vylecen tim drive se mohu opet zapojit do boje. Pokud neni zbyti mohu utikat i jinam - kouzlo IVM funguje i na dalku. Schovam-li se ale za stenu ci jinou prekazku, stavam se nehealitelnym.
3) Mylslim na to, ze klerik ma vytazene zalozky kazdeho clena vypravy. Pokud specham dopredu a od klerika se prilis vzdalim, moje zalozka mu zmizi. Coz znamena, ze me nebude lecit do doby nez si mou zalozku znovu nevytahne. Zvlast ve vetsich vypravach s tendencemi rozprchavat se do vsech stran je to problem. Nehiduji pokud to neni nutne, nebot tim se zalozka ztraci take.
4) Neutocim na paralyzovana monstra (kouzlo doprovazi pomerne rozeznatelny zvukovy efekt, navic tvor ktery se nehybe, je s velkou pravdepodobnosti sekly nebo parly).
5) Potrebuju-li bless, silu, an nox a podobne. tak si o nej reknu. Je mi vsak znamo, ze nehchazim li se v houfu stejnych stone gargoyl, klerik pravdepodobne nepozna kdo to mluvi.
6) na klerikova slova: VUS ci VAN reaguji tak, ze se presunu do jeho blizkosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá říjen 31, 2003 11:22 pm Předmět: |
|
|
Je to sice pekne, ale pokud jsem mag a mam zivot v cervcenym ( staci 1 KVF) tak me nestacej 2.5s na pouziti bandaze.. to znamena jedina sance je utek, ci schovani za zed a samoheal... Nevim, jak hrat s clerikem. Nedelal sem to a nemam zkusenosti. Potreboval bych jednou jit na vypravu jako clerik abych videl, jaka je clerik sila pro druhou linii, provni linie je jasna.. ta z klerika zije... Jinak moc diky za pripominky. budu se snazit brat na to ohled, treba budu umirat mene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá říjen 31, 2003 11:29 pm Předmět: |
|
|
Gate má naprostou pravdu. My bohužel nemáme čas čekat na band, i když nás vyléčí na maximum. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so listopad 01, 2003 11:02 am Předmět: |
|
|
Na druhou stranu - vy byste take nemeli dostavat takovy zahul (jste v zadu spolu s klerikem).
Jakou ma silu? Kdyz se zadari, tak velkou Wotan se na dve bandaze dostane z lopaty smrti hitu na plny stav. A nebo take na 6 badazi... Prskavky jako klerik lecim prednostne. Ale k tomu at se asi opravdu vyjadri nejaky zkusenejsi... Pustim sem do fora Ancalagona, dobra? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: so listopad 01, 2003 3:30 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim s tim ze kdyz mate hodne namale - utecte. Ale pak nepocitejte s tim ze se odhidnu a pobezim za Vama.
Hlavne neutikejte dopredu - tim nalakate dalsi monstra.
Jinak ja mam heal zatim jen 75. Takze nevim zdali by kler se 110 nevylecil maga na jeden band.
VUS vzdycky zarvu o zbytek si rvete Vy - pred tezkymi misty boostnu plechy - bless nebo strenght.
Vetsinou kdyz jste hodne zraneny davam IVM.
Uvidime dneska.... _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so listopad 01, 2003 4:54 pm Předmět: |
|
|
Tak bych k tomu doplnil jednu vec - kdyz se odhidnete (projde se do dalsi casti dungu apod) - vyckejte chvilku - klerda musi mit cas vytahnout si vasi zalozku. Me osobne dela problemy kdyz jsem na vyprave s lidmi, ktere od pohledu neznam, se zorientovat kdo je kdo a zvyknout si na to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|