Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arathorn war. Headless
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 10:54 am Předmět: Arathorn |
|
|
Spolek mám záujem o prijatie do vašej Guildy
Dúfam že sa vám môj príbeh bude pácit.
*Chcem vám porozprávat jeden príbeh* povedal starý šedivý pán *Ale musím nájst môj denník*
hladal denník a zrazu *Áá mám ho* pošomral si. Otvoril knihu a rozprával :
Jedného dna som išiel po meste a zbadal som, že ludia sa niecoho báli.
Zastavil som pri krcme a vošiel dovnútra . Stál tam barman tak som sa ho spýtal:*Preco sa všetci ludia boja?*
On na to odpovedal *Nedaleko je jedna stará farma a vedla nej vznikla velká diera.* Ja som sa pýtal nadalej *Ale preco sa jej boja?*
Barman odpovedal *Ževraj tam sídly sám Diabol , už vela odvážnych rytierov sa pokúšalo ho zabit ale všetci zomreli*
*Hmm to je zajuímavé* pomyslel som si . Odišiel som prec .
Išiel som dalej po ceste . Pocul som neznámi hlas cudzinca ktorý krical slová * Por Ort Grav *
Pribehol som k nemu a videl som že bojuje s drakom .Vytiahol som mec a velký štít a zacal som ho sekat do nôh až kým ich mal celé nohy krvavé.
Drak pomaly padol na zem a cudzinec opät zakrical * Por Ort Grav *. Drak po tomto zaklínadle vydýchol dušu a zomrel .
V tvári neznámeho som spoznal môjho priatela Gabriela. Pozdravil som ho *Ahoj Gabriel vidím že si nezabudol nic zo svôjho umenia*
Gabriel sa mi pozdravil * Ahoj Arathorn * . Potom sme sa porozprávali o Diablovi a zistil som ze Gabriel má ten istý ciel ako ja.
Gabriel navrhol že by sme mohli este ist za jeho priatelom ktorý je excelentný liecitel a ma skoro taku silnú mágiu ako Gabriel.
Potom sme sa vydali na cestu za Ylidanom ktorý býval v podnájme v hostinci Deravý kotlík ktorý sa nachádza v britanii .
Ked sme zaklopali na dvere jeho izby nikdo nám neotváral . Pomyslel som si ze by mohol byt dole na obede lebo bolo práve poludnie .
Mal som pravdu bol na obede , jedol guláš . Ked sme sa s ním zvítali , zacali sme mu rozprávat o zle ktoré sídly nedaleko starej farmy.
Ylidan naše rozprávanie prerušil a povedal : *Podte do mojej izby*. Ked sme vošli na stolicke sedel mne a Gabrielovi neznáma žena.
Zistili sme že je to Ylidanova priatelka . Ylidan nás predstavil *Arathorn a Gabriel toto je moja priatelka Arwen*
Bola velmi pekná a skúsená lucištnícka. A porozprávala nám nieco viac o tom zle . Potom sme sa dohodli že prespíme u Ylidana a na druhý den
pôjdeme ku kovácovi aby nám vyrobil brnenia . A hned sme išli do tej diery, Arwen cítila velké zlo.
Išli sme po dlhej chodbe a všimli sme si že na stenách sa opakovali elfské symboli, Ylidan položil na zem kus krvavého obväzu .
Po chvíli sme došli k tomu istému obväzu . Arwen povedala *Musí tu byt nejaká tajná chodba* precítala si elfské znaky a stlacila jeden zo znakov
a otvorili sa tajné dvere. Bol tam úzky most z dreva a pod ním lávová rieka z ktorej šlahaly plamene. Prešli sme cez most a pred nami bol velký démon.
Vo velkej svalnatej ruke mal mec z ohna a akoby jeho telo bolo z lávy a kamenov. Gabriel zakrical *In Jux Sanct* a okolo neho bola žiarivá aura.
Hned po tom Ylidan zakrical *Vas Uus Sanct* cítil som sa rýchlejší.Po tom som vytiahol mec a štít a rozbehol oproti Diablovi a on ma odhodil.
*Môj meč* zakričal som . Spadol som medzi mŕtvych ritierov a jeden z nich mal v ruke veľkú Bardichu. Zobral som bardichu a rozbehol sa zo zadu na Diabla.
Sekol som mu ju do chrbta Diabol vypustil mŕtve duše z úst a padol na zem . Arwen zakričala *Pomóóc* Ylidan , Gabriel a ja sme sa pozrely a Arwen bola zranená.
Ylidan k nej dobehol a povedal zaklínadlo *In Vas Mani*. Arwen sa pomali rana zacelila a Ylidan jej to obviazal ešte obväzom a po chvýli sme odišli .
Diera pri farme sa ucelila a ľudia boli opäť šťastný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 11:40 am Předmět: |
|
|
Krásný příběh. Pověz nám ještě prosím něco o sobě a jaký je důvod toho že jsi podal přihlášku právě k nám? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 11:44 am Předmět: |
|
|
Krasny pribeh.
Ja jsem nemel problem s pribehem protoze sem tam dal Pajadinuv pribeh akorat byl z me strany..
Zda se mi ze se lide lepsi v pribezich...
Tak snad jen. Vitej.  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 1:29 pm Předmět: |
|
|
Zdravim ta. Vitaj medzi ziadatelmi. Nova KRV je vzdy vitana  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 2:21 pm Předmět: |
|
|
No jo co vic dodat *smeje se*
Snad jen bud vitan !! _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 4:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
známe se již trochu od vidění a byl si s námi i jednou na výpravě tuším, tak si tě pamatuji. Vítej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 9:12 am Předmět: |
|
|
Ahoj, my už se také dobře známe že?
Tak oficiálně vítej a čekej od nás další pozvánky na výpravy a akce. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
Taktez Te vitam, jsem Timeo, nekromant. Pribeh je moc pekny, ac o Tobe (Tvych pohnutkach) moc nevypovida.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 9:57 pm Předmět: |
|
|
Nějak oklikou se mi doneslo že Arathorn už je dávno v jiné guildě, čekal jsem že se k tomu vyjádří někdo kdo má k němu blíž, nebo ještě lépe že nám to Arathorn sám vysvětlí. Mohl by tak někdo udělat, ať to tu můžeme zamknout? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 11:01 am Předmět: |
|
|
Arathorn je v UNICORNU. Viděl jsem ho u banky v Britu, měl i jejich zkratku za jmenem. Pro jistotu jsem se ho zeptal jestli je to opravdu on, řekl mi že ano. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|