Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Arathorn
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arathorn war.
Headless

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 10:54 am    Předmět: Arathorn Odpovědět s citátem

Spolek mám záujem o prijatie do vašej Guildy

Dúfam že sa vám môj príbeh bude pácit.

*Chcem vám porozprávat jeden príbeh* povedal starý šedivý pán *Ale musím nájst môj denník*
hladal denník a zrazu *Áá mám ho* pošomral si. Otvoril knihu a rozprával :

Jedného dna som išiel po meste a zbadal som, že ludia sa niecoho báli.
Zastavil som pri krcme a vošiel dovnútra . Stál tam barman tak som sa ho spýtal:*Preco sa všetci ludia boja?*
On na to odpovedal *Nedaleko je jedna stará farma a vedla nej vznikla velká diera.* Ja som sa pýtal nadalej *Ale preco sa jej boja?*
Barman odpovedal *Ževraj tam sídly sám Diabol , už vela odvážnych rytierov sa pokúšalo ho zabit ale všetci zomreli*
*Hmm to je zajuímavé* pomyslel som si . Odišiel som prec .
Išiel som dalej po ceste . Pocul som neznámi hlas cudzinca ktorý krical slová * Por Ort Grav *
Pribehol som k nemu a videl som že bojuje s drakom .Vytiahol som mec a velký štít a zacal som ho sekat do nôh až kým ich mal celé nohy krvavé.
Drak pomaly padol na zem a cudzinec opät zakrical * Por Ort Grav *. Drak po tomto zaklínadle vydýchol dušu a zomrel .
V tvári neznámeho som spoznal môjho priatela Gabriela. Pozdravil som ho *Ahoj Gabriel vidím že si nezabudol nic zo svôjho umenia*
Gabriel sa mi pozdravil * Ahoj Arathorn * . Potom sme sa porozprávali o Diablovi a zistil som ze Gabriel má ten istý ciel ako ja.
Gabriel navrhol že by sme mohli este ist za jeho priatelom ktorý je excelentný liecitel a ma skoro taku silnú mágiu ako Gabriel.
Potom sme sa vydali na cestu za Ylidanom ktorý býval v podnájme v hostinci Deravý kotlík ktorý sa nachádza v britanii .
Ked sme zaklopali na dvere jeho izby nikdo nám neotváral . Pomyslel som si ze by mohol byt dole na obede lebo bolo práve poludnie .
Mal som pravdu bol na obede , jedol guláš . Ked sme sa s ním zvítali , zacali sme mu rozprávat o zle ktoré sídly nedaleko starej farmy.
Ylidan naše rozprávanie prerušil a povedal : *Podte do mojej izby*. Ked sme vošli na stolicke sedel mne a Gabrielovi neznáma žena.
Zistili sme že je to Ylidanova priatelka . Ylidan nás predstavil *Arathorn a Gabriel toto je moja priatelka Arwen*
Bola velmi pekná a skúsená lucištnícka. A porozprávala nám nieco viac o tom zle . Potom sme sa dohodli že prespíme u Ylidana a na druhý den
pôjdeme ku kovácovi aby nám vyrobil brnenia . A hned sme išli do tej diery, Arwen cítila velké zlo.
Išli sme po dlhej chodbe a všimli sme si že na stenách sa opakovali elfské symboli, Ylidan položil na zem kus krvavého obväzu .
Po chvíli sme došli k tomu istému obväzu . Arwen povedala *Musí tu byt nejaká tajná chodba* precítala si elfské znaky a stlacila jeden zo znakov
a otvorili sa tajné dvere. Bol tam úzky most z dreva a pod ním lávová rieka z ktorej šlahaly plamene. Prešli sme cez most a pred nami bol velký démon.
Vo velkej svalnatej ruke mal mec z ohna a akoby jeho telo bolo z lávy a kamenov. Gabriel zakrical *In Jux Sanct* a okolo neho bola žiarivá aura.
Hned po tom Ylidan zakrical *Vas Uus Sanct* cítil som sa rýchlejší.Po tom som vytiahol mec a štít a rozbehol oproti Diablovi a on ma odhodil.
*Môj meč* zakričal som . Spadol som medzi mŕtvych ritierov a jeden z nich mal v ruke veľkú Bardichu. Zobral som bardichu a rozbehol sa zo zadu na Diabla.
Sekol som mu ju do chrbta Diabol vypustil mŕtve duše z úst a padol na zem . Arwen zakričala *Pomóóc* Ylidan , Gabriel a ja sme sa pozrely a Arwen bola zranená.
Ylidan k nej dobehol a povedal zaklínadlo *In Vas Mani*. Arwen sa pomali rana zacelila a Ylidan jej to obviazal ešte obväzom a po chvýli sme odišli .
Diera pri farme sa ucelila a ľudia boli opäť šťastný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásný příběh. Pověz nám ještě prosím něco o sobě a jaký je důvod toho že jsi podal přihlášku právě k nám?
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasny pribeh.

Ja jsem nemel problem s pribehem protoze sem tam dal Pajadinuv pribeh akorat byl z me strany..

Zda se mi ze se lide lepsi v pribezich...

Tak snad jen. Vitej. Laughing

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim ta. Vitaj medzi ziadatelmi. Nova KRV je vzdy vitana Twisted Evil
Ochota ucit se je volba;
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo co vic dodat *smeje se*
Snad jen bud vitan !!

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2004 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,
známe se již trochu od vidění a byl si s námi i jednou na výpravě tuším, tak si tě pamatuji. Vítej
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2004 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, my už se také dobře známe že? Smile

Tak oficiálně vítej a čekej od nás další pozvánky na výpravy a akce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: so červenec 31, 2004 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktez Te vitam, jsem Timeo, nekromant. Pribeh je moc pekny, ac o Tobe (Tvych pohnutkach) moc nevypovida..
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak oklikou se mi doneslo že Arathorn už je dávno v jiné guildě, čekal jsem že se k tomu vyjádří někdo kdo má k němu blíž, nebo ještě lépe že nám to Arathorn sám vysvětlí. Mohl by tak někdo udělat, ať to tu můžeme zamknout?
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2004 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arathorn je v UNICORNU. Viděl jsem ho u banky v Britu, měl i jejich zkratku za jmenem. Pro jistotu jsem se ho zeptal jestli je to opravdu on, řekl mi že ano.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: