Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so únor 19, 2011 6:49 am Předmět: Minecraft |
|
|
Oficiální web: http://www.minecraft.net/
Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=BcsN3d7eKgY
Stojí to asi 15 $, všichni tvrdí, jak je to levné a bla bla. Ne, kupovat hry nebudu. Mám už připravený cracknutý server. Samoupdatovací klient lze stáhnout zde: http://leny-m.wz.cz/fileshare/MinecraftSP.exe
Při prvním spuštění je třeba zaškrtnout force update a potom dát enter, client se sám zupdatuje na poslední verzi.
Kdokoliv si budete chtít vyzkoušet hru, budu tu celý víkend, stačí napsat na icq (260-855-172), nahodím server a můžeme hrát. Svět se sám ukládá a tam, takže se pořád pokračuje dál v tom, co jsme vytvořili. Postupně si takhle lidé staví města atp. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:58 pm Předmět: |
|
|
No, mě to přijde jako natolik parádní hra, že bych to klidně koupil. Ale nejdřív bych si to docela chtěl vyzkoušet, zda to stojí za to. Jde mi prakticky jen o ten "survival" mód (a případné plánované další) a otázku existence zajímavých map, aby to byla zábava na déle než jedno odpoledne. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st březen 02, 2011 3:56 am Předmět: |
|
|
Survival si můžeš zahrát zdarma se správným clientem. Na netu by měl jít najít autoupdatovací neoficiální, na kterém běží single v offline verzi.
Dá se hrát i s hacknutým na private serverech. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:04 am Předmět: |
|
|
Ta hra je skutečně úchvatná. Bohužel na ní teď nemám čas, ale pak jí určitě koupím a kdyby někdo chtěl hrát MP, jsem velmi nakloněn. Jen bohužel ne už teď, až za nějaký čas. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si pořídil hru originální. Tzn. že jsem otevřený případné hře kdekoliv. Ale hraju si spokojeně singl a nějaký multiplayer by asi měl smysl jen v případě stálého serveru ve větší (ale uzavřené) partě lidí, která by tam na sobě nezávisle mohla logovat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Tak jsem si pořídil hru originální. Tzn. že jsem otevřený případné hře kdekoliv. Ale hraju si spokojeně singl a nějaký multiplayer by asi měl smysl jen v případě stálého serveru ve větší (ale uzavřené) partě lidí, která by tam na sobě nezávisle mohla logovat. |
Náš server běží na Strahově. Zbytek po PM. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|