Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 9:34 pm Předmět: Problémy s přihlášením |
|
|
Jsou tomu dva dny, co mi začalo blbnout automatické přihlašování na toto fórum. Když načtu stránku, nejsem přihlášen, byť jsem předtím zaškrtl možnost "přihlásit při každém spuštění" nebo jak je to přesně. Přes rychlé přihlášení na hlavní stránce mi to nejde a přes stránku, na které se dá přihlásit, mi to naskočí třeba až na popáté. Dříve to nic takového nedělalo, tak by mě zajímalo, jestli jsem jediný, komu to začalo dělat, nebo ne.
Jen pro pořádek - používám Mozzilu Firefox. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st listopad 02, 2005 9:49 pm Předmět: Re: Problémy s přihlášením |
|
|
Ursus napsal: |
Jsou tomu dva dny, co mi začalo blbnout automatické přihlašování na toto fórum. Když načtu stránku, nejsem přihlášen, byť jsem předtím zaškrtl možnost "přihlásit při každém spuštění" nebo jak je to přesně. Přes rychlé přihlášení na hlavní stránce mi to nejde a přes stránku, na které se dá přihlásit, mi to naskočí třeba až na popáté. Dříve to nic takového nedělalo, tak by mě zajímalo, jestli jsem jediný, komu to začalo dělat, nebo ne.
Jen pro pořádek - používám Mozzilu Firefox. |
taky se mi to stalo ale stacilo potvrdit autoprihlasovani a je to _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st listopad 02, 2005 10:36 pm Předmět: |
|
|
Problém je v tý Mozille, Gate napíše víc až tu tenhle topic uvidí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 8:51 am Předmět: |
|
|
no, ja pouzivam take mozillu a problem nemam _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 9:12 am Předmět: |
|
|
Narazil jsem na ten samy problem. Prechodem na vyssi verzi fora se neco zmenilo(buh vi co) a tak je potreba smazat COOKIES v prohlizeci FF.
To same se stalo Frantovi, ktery jede na IE. Opet smazani cookies pomohlo.
2 Helik: Doporucuji vytvorit topic ve verejne - problemy s prihlasenim. Pokud se nekdo neprihlasi z IE, aby mel primo na ocich, cim by to mohlo bejt. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 1:27 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
...To same se stalo Frantovi, ktery jede na IE. Opet smazani cookies pomohlo....
|
Jo jo, měl jsem s tím také problém, ale po odstranění koláčků už je to v pohodě. (mám IE) _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
Do veřejné jsem to schválně psal.
Díky za radu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt listopad 03, 2005 3:51 pm Předmět: |
|
|
dal jsem tomu flag "dulezite", na par dni, at si toho kdyztak vsimne vic lidi. jestli si nekdo za par dni vzpomene (treba ja ), tak at ten flag zase sunda, at tam nevisi zbytecne dlouho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
Čtyři roky nejsou pár dní
*sundal flag* _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|