Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kany Headless
|
Zaslal: st listopad 07, 2007 3:59 pm Předmět: Kany |
|
|
muž v oranžovém odění vstoupil do hostince rozhédl se po místnoti a jakoby najitotu šel a přisedl si vedle mně, nevím proč si tento cizinec sedl vedle mně, otrhaného vandráka, ale sedl....
Hostinský! Dones něco na pití pro mně a zde pro přítele... zvolal
v hostinském trhlo, neboť v tomto kraji tohoto muže každý přehlížel...
oba se napili zlatavého moku a neznámí cizinec začal.
Zdravím příteli, jsem na cetách už dlouhou dobu a potřeboval bych průvodce okolím, pověděl bys mi prosím, jsetli je v okolí něco zajímavého???
řekl to takovým způsobem na který asi nikdy nezapomenu, nedalo se říct ne, proto jsem mlčel, jen zvedl obočí a a napil jsem se porádně tohoto opojného nápoje....
zamračil se a zeptal se
Co tě trápí, vidím že s tebou není něco v pořádku...
zase ... možná to bylo tím, jakým způsobem mluvil, nebo tím že jsem již v sobě pár piv měl předtím, ale tai či onak jsem mu začal vyprávět...
Stalo se to asi takhle...
Tupé rány do dřeva se rozléhaly Yewskými lesy…
„Kany!“ zařval rázný mužský hlas, „ kde se flákáš!, pojď nám už pomoct!...
Tak jsem se zase pomalu a znechuceně šinul ke svému dalšímu úkolu.
„…. My se tady dřeme jak blázni a ty si tam furt četš ty svoje přihloupý knížky, to tě neuživý, to si říkaš chlap“ hlas změnil tón ze kterého bylo cítit že ho asi moc v lásce nemají, „ chováš se jak ženská, pojď a odnes tu haluz k ostatním!“
Tak se snažil ale nemohl větví ani pohnout, toho samozřejmě využili ostatní jako další záminku pro jejich zábavu..
„Jsem to říkal jako holka, pučte mi to slečno“, ostatní dřevorubci opět vybuchli smíchy..
Aniž bych věděl jak jsem na to přišel vyletělo z něj An ex por! Dřevorubec stuhl. Nastalo hrobové ticho, nikdo nevěděl co s ni je ani Já ne. Když jsem vyděl ty jejich pohledy tak jsem utekl pryč.
Teď tu nemám co dělat, tato histora se se mnou táhne a nikdo mě mě nezaměstná a každý se mi vyhýbá...
cizinec chvýli přemýšlel a pak pravil
Tady tě jak jsi říkal nic dobrého nečeká... Pojd semnou, myslím že máš v sobě ukrytou moc o které nemáme ani představu. Já tě toho moc nenaučím, ale pokud se moje doměnka potvrdí, jsem schopen tě podporovat ve studiu magie. Rozhodnutí je na tobě. Do rána si rozmysli co chceš aby s tebou bylo dál....
to co těď řekl, nebylo řečeno tím tónem jak předtím, znělo to upřímně. A já jsem bezmyšlenkovitě ze sebe vyhrk
Ano, máš pravdu, tu mě nic dobrého nečeká, kam se vydáme??
muž se usmál jako by to čekal
Jhelom, chlapče tam je teď tvůj nový domov.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 8:07 pm Předmět: |
|
|
vzpomíná na onen večer
Zdravím a vítej,
doufám že tě toho v Akademii Magie naučili hodně, neboť se ti to bude hodit...
Mimochodem, Já a Kany používáme stejný Komunikační krystal, protože ho máme hozenej doma v truhle a Komunikační krystaly jak jistě víte jsou velice drahé tak na co mít dva?!
Zizinek _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 6:49 am Předmět: |
|
|
Buď vítán Kany a doufám, že tu mezi námi nalezneš přátele jak Zizinek. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kany Headless
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
Díky Františku,
již jsem se s mnohými Spoklovními setkal a myslím že si rozumíme, takže se těším na nějakou akci abych nabral nějaké zkušenosti.
dle vzoru si dal magickou knihu na provázek proklatě nízko.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
*medituju,medituji. Co to slyším? Nějaké hlasy...Copak to říkají? Kany se prý hlásí do spolku. Honem si to šel ověřit. HURÁ! Je to pravda. Tak s hrdým obličejem připichuje na nástěnku svůj vzkaz*
Ahoj ty muj malinký čarotvorný spolubydlící...těší mě že sis vybral tuto cestu a doufam že v ní budeš pokračovat,protože věřím že tahle cesta je správná...
Bohdy, Vampír
* hrdě odkráčel do mlhy a zmizel* _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|