Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 1:08 am Předmět: Lucinka Nádherná |
|
|
V temném podzemí bylo po dlouhé staletí slyšet pouze ticho, když jednoho dne se najednou chodbami linula tiše prozpěvovaná motlidba.
Zdi ozářilo jasné světlo a ozvěna kroků se nesla do všech koutů.
A Zlo se probudilo. Mrtvá tělo ožívala, kosti se spojovaly a podzemím se rozléhal děsivý smích.
Paladinka vytáhla stříbrnou katanu z pochvy a pronesla magická slova.
- "Uus Sanct" -
Asi o půl hodiny později bylo už podzemí opě skoro tiché. Mrtví opět odpočivali, většina hrobek byla očištěna od Zla, kosti a těla polity svěcenou vodou a duše mrtvých odešli tam kam patří. Jedna překážka však stále zůstávala. Lich. Paladinka zaútočila, ovšem kouzla licha byla moc silná a ona prohrávala svůj boj proti tomuto Zlu. Náhle se v místnosti objevila druhá postava, celá v rudém brnění a s kryssem v ruce se vrhla na licha a zasadila mu "smrtelnou" ránu. Lich se rozpadl na prach.
"Já jsem Hellmasterion, jste v pořádku?", otázala se postava paladinky.
"Snad ano, děkuji za pomoc", ztěžka odvětila.
A tak se v nejhlubší kopce seznámila s upírkou Hellmasterion, dozvěděla se o Spolku a poznala i jiné jeho členy. Mocného paladina Berega a jeho sestru Erianu a i pár dalších. A proto se po čase rozhodla pokusit se stát jeho součástí.
A tak sepsala svou žádost a předala ji Hellmasterion ať ji předá Spolku.
Na žádosti byl podpis :
Lucinka Nádherná , paladinka Řádu Světla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 9:11 am Předmět: |
|
|
Juu krasna devo, podle tveho namalovaneho brazku jsem si byl jist, ze jsi krasna carodejka co dokaze i blesky metat a zatim pouze a jen ta, co vsechnu krasu schovacva za tlustymi platy sveho krunyre. Mu coz, Vitej mezi nami a bud tu ...
*Opet obrovska kanka zacernila nejen zbytek dopisu, ale i pulku vyvesky *
S pozdravem Mag Ga.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 1:25 pm Předmět: |
|
|
*po přečtení zprávy se lehce usmál*
Vítám tě má paní,
abych pravdu řekl, ve skrytu duše jsem doufal, že zavítáš právě do Spolku a moc mě to potěšilo. Jsem si docela jist, že se ti zde bude líbit. Kdyby si potřebovala s čím koliv poradit, můžeš se obrátit na mě.
Aethan s tebou....
Naposledy upravil Bereg Sunrise dne čt prosinec 16, 2004 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:51 pm Předmět: |
|
|
Buď zdráva krasavice...
Jak již naznačil přítel Gate, také jsem se zprvu domníval že naše mágské řady doplní spanilá mágyně. Jenže pak jsem si všimnul vmalovaného meče a bylo vše jasné
*lehce se pousmál, ale po chvíli se změnil úsměv ve výraz zamyšlenosti*
Myslím, že budu muset jít vzbudit otce, aby přidělal k nám do Spolku nějaké židle. Za chvíli nebudeme mít kde sedávat.
*zasmál se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:57 pm Předmět: |
|
|
*dopis Gatekeeperovi*
No já jsem se nechala namalovat v době kdy jsem měla meč z kamenů a neměla brnění, ale věřte mi, když vidím nějaké Zlo tak ze mě blesky přímo srší. A zas tak moc platy nenosím jsou nepohodlné.
A pokud nebudete čarovat démony, tak budeme vycházet dobře.
*dopis Beregovi*
Jsem ráda, že mě tu vidíte rád. Ale nebudete asi tolik štasten, až Vás zaplavím dotazy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Beregovi to nevadí...
Vítám tě u nás Lucinko !
Jsem Ranger, co dodat..
A´T se ti ve Spolku daří.. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě malý dodatek - řadím se mezi Zelenáče (i když občas si věřím i na Dobrodruha ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 4:52 pm Předmět: |
|
|
Vítám Tě jménem přírody a jménem mým, jsem hraničář Leny *uchechtnul se jak to zní* Dotazy můžeš směřovat i na mě, rád ti budu trpělivě odpovídat a radit. *sroloval pergamen, připevnil ho na záda panterovi, kterého poslal směrem ke Spolku *
Aby jste si náhodou nemysleli.... tomu panterovi jsem to na záda přivázal kouskem bavlny, ne žádné hřebíky ani lepidlo *šklebí se na K..* _________________ Leny-m
Naposledy upravil Leny-m dne čt prosinec 16, 2004 7:31 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 7:13 pm Předmět: |
|
|
Lucinka Nádherná napsal: |
Ještě malý dodatek - řadím se mezi Zelenáče (i když občas si věřím i na Dobrodruha :) ) |
*chválí a vítá* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 12:28 pm Předmět: |
|
|
*Arisu si nacechrala vlasky, nalestila zbroj, vzala nejhezci robu a prisla k Lucce* Ahoj Luci, doufam, ze budeme pritelkynemi. *trhla hlavou, cimz uvedla sve kadere do mirne rotacniho pohybu a odkracela z dohledu* _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|