Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Rare barvy
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 5:37 pm    Předmět: Rare barvy Odpovědět s citátem

Timeo mě inspiroval k založení tohoto topicu.
Co si myslíte o rare věcech?
Nemyslím teď nějaké věci typu magický prut, +30 marcipánový kryss nebo kdo jste byli na výpravě s drakem - čokoládoví mustíci k jídlu. Mluvím teď o róbách s black barvou a těmi modrými puntíky atd.
O skládačkách se snow barvou, ice cloaku, pure black róbách a fire a ice částí brnění.
Co vy na to?
Líbí se vám to? Nebo bystě něco normálnějšího? Jako rare například tu elfí zeleň atd.?

Já si myslím, že barvy s těmi tečkami (zvláště u mountů (jezdítek)) jsou něco otřesného a u roby taky. Fire a Ice barvama bych taky velmi šetřil.
Elfí zeleň bych dal na více věcí než je training taming staff, elven bow a elfí brnění, barva je to totiž úžasná.

Takže co vy a rare barvy?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cerna je hezka a proto asi rare, protoze logicky duvod k tomu asi neni Smile cernou bych klidne udelal normalni barvou.

Ty puntikate jsou silene, klidne bych je z hues vymazal.

Ice a fire, ci snow... jsou super Smile primerene, samozrejme, ale jsou super. Nebo barva adamntia.. krasa Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázkou je, co znamená s mírou. Co jsem se logoval po dlouhé době, viděl jsem nějaké stráže v Britu a stráž lorda Blackthorna. Mají rare luky. Tohle je podle mě plýtvání rare barvami. Ono je to tězké, kdo viděl hues DP1, dá mi za pravdu,že je tam hodně zbytečných a hlavně nepoužitelných barev - právě ty puntíkaté a jim podobné.

Mě se nejvíce líbí asi Stone a ta elfí. Barva musí vypadat přirozeně, což v případě mnoha říci nejde.

EDIT: Proč je rare černá taky nevím, je to imho docela kravina. Pure black (viz necro roby) ta je opravdu rare a ta se zase líbí mě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se bavíš o barvičkách, musíš říct ve vztahu k jakýmu shardu o nich mluvíš a tak to taky posuzovat.
Pokud se bavíš o DP1 na kterém tu všichni hrajeme, já si myslím že na něj rare barvičky patřej. To že jsou ty puntikatý hnusný je jiná věc :o)). Ale rare barvičky jsou fajn, protože DP1 je takový že na něm tyhle rare barvičky maj místo.
Na jiném shardu by to mohlo být jinak.

Takže nemůže se o tom mluvit obecně, jak mi přijde že to dělá Ursus, který má v hlavě jeden nějaký ideální shard a přije mi že všechny ostatní shrady by mu chtěl co nejvíc a ve všech směrech přizpůsobit :o))).

Takže třeba na RP shardu by mělo být rare barviček co nejméně, případně by každá měla mít své opodstatnění. Na DP1 je rare barviček podle mě akorát. Některý jsou hezčí, některý ne... Ty co vypadaj jako zvratky se mi tu moc nelíběj, ale zase jsou opravdu "rare".
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono, škoda, že to nešlo poznat z původního postu, ale myslel jsem samozřejmě tady na DP1.
Šlo mi o barvičky (vzhled) a o jejich četnost (na DP1). Některýma se podle mě plýtvá, jinými zase přehnaně šetří.

to Hellmaster: Ty nemáš svou idealní představu, na které by sis rád zahrál? Já tady navíc nepodněcuji k nějakým změnám, ale pouze jsem se chtěl dozvědět, jak se třeba vy díváte na rare barvy. Hlavně na ty s tečkama Laughing .
Kdo nechce, nechť se nevyjadřuje. Já chtěl mít jen co ke čtení. Je mi líto, že to vidíš, tak jak to vidíš...
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se rare barvičky moc líbí, hlavně Stone a Fire...a pak ještě ta modrá u archmagi věcí...

(OT: Nezdá se Vám, že ty maškary na koních celkem lagují? Jako já když jedu okolo, tak celkem zpomalím, ale možná je to mím PC...)
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pobijte se kvuli barvam... Smile

komu se libi rare barvy, kdo mu brani, predelat si hues soubor? A misto nejakeho octinu osklive oranzove si tam dat hezkou rare? Smile
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
Pobijte se kvuli barvam... Smile

komu se libi rare barvy, kdo mu brani, predelat si hues soubor? A misto nejakeho octinu osklive oranzove si tam dat hezkou rare? Smile

Tak tomu říkám řešení Very Happy
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
to Hellmaster: Ty nemáš svou idealní představu, na které by sis rád zahrál? Já tady navíc nepodněcuji k nějakým změnám, ale pouze jsem se chtěl dozvědět, jak se třeba vy díváte na rare barvy. Hlavně na ty s tečkama :lol: .
Kdo nechce, nechť se nevyjadřuje. Já chtěl mít jen co ke čtení. Je mi líto, že to vidíš, tak jak to vidíš...

Jo, omlouvám se. Psal jsem to hned po tom co jsem dopsal tu reakci ohledně výdělečnosti dungeonů, mojí rozzuřenost a její důvody tu nechci rozpitvávat :o)).
Jinak ohledně toho shardu, ideální představu nemám, protože ideální neexistuje. Začnu hrát na shardu, získám o něm dojem jak..."is supposed to be" (nenapadl mě vhodně znějící český ekvivalent, angličtina je mnohem expresivnější :o)) ) a pak v rámci těch pravidel jsem schopen posuzovat. Jinými slovy nejkrásnější může být blondýnka, brunetka, zrzka i černovláska :o)). - takže jsem se vlastně dostal zpátky k těm barvičkám :o)).
Mě na DP ty barvičky seděj, dokud jsou rare a nemá je každej, je to super. Trošku mi je líto že nemaj pořádně váhu, že se nedá říct: "Podivejte, má super róbu, to bude nějakej machr.", protože se řekne spíš jen že holt hrál když toho bylo hodně nebo si to koupil. Což rare barvičky dost znehodnocuje.

Mě osobně se líběj víc taky ty "polorare" jako je pure black, fire, ice atd.
Mortaelth
Ettin

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2004 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rare veci jsou k nicemu, uz sem to psal na vice mistech, nemam rad mytheril/rare heroes stojici na trhu Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 1 z 7

Přejdi na: