Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:40 pm Předmět: Snižování dropu z monster |
|
|
jde čistě jen o diskuzi
Problém současné doby, velmi znatelně se snižuje drop z monster, drtivá většina starších hráčů to zaznamenala a svým způsobem přijala, ale jsou mezi nimi lidé, kteří s tím nesouhlasí a tvrdí, že se jim chození dungeonů přestává vyplácet a ztrácejí chuť do hry. Protože kdysi vynesli z dungeonu 50k na hlavu a dnes ze stejného dungeonu vytáhnou sotva 20k. Není motivace, není důvod proč chodit dungeony <- Kdysi se dalo chodit i kvůli zábavě, ale v současné době je spíš nepříjemný chodit, protože lidi u toho jen tupě sedí a mlčí.. a ti co mluví melou jen samé melounoviny. Navíc většina z těch lidí nemá ani tušení, co mají dělat, ač v tom dungeonu jsou třeba po 5. Je to můj osobní pohled, ale za poslední půlrok byl každý těžší dungeon ( Pride|Desp ) pro mě utrpením s bandou veverek, které poskakovali a jejich dutou hlavičkou naráželi do stěn dungeonu.
2 věci na probrání:
a) snižování dropu
b) hloupost hráčů a následná nuda v dungeonech _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
K lootu:
Leny, přesně tohle jsem si začal myslet před několika lety (=> nejde o jev poslední doby). Dnes, s jistym odstupem a nadhledem můžu zodpovědně říct, že jde o tohle:
Když hráč dosáhne určité herní úrovně a začne hrát opravdu na max, dokáže hrát tak, že se mu výprava nezaplatí a tudíž ani nevyplatí. Prostě už je moc dobrej a dalo by se říct že je to jeho slabina... Spoustu situací totiž zdaleka takové nasazení nevyžadují a to i situace v těžkých dungeonech. Jde jen o to najít tu nejideálnější cestu, kterou není využívání všech možností postavy za každých okolností.
Loot se příliš nemění, je to prostě vývoj hráče. Moje rada zní: Buď zbrzdit a nebo to neřešit...v téhle fázi bys měl mít už dost peněz na to aby tě to nemuselo trápit :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 10:11 pm Předmět: |
|
|
k hlouposti hracu :p miluju lidi ktere musite na ts vodit jako loutky, protoze nejsou schopny sami uvazovat, natoz uvazovat spravne a delat neco samy za sebe :p ale co jsem si vsim tak je to generacni problem :p u vetsiny mladsich hracu, nevim no, me nebavi hrat tak ze mi nekdo rekne tri kroky doprava, zaklikni si tamtu potvoru, tedka summa tam a tam atd. radsi vlastni kreativita :p _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 10:16 pm Předmět: |
|
|
to Hellík:
Momentálně mám 0gp a tenhle problém se mě silně dotýká )
to Llew:
Přesně tak, oni se nechaj vodit.. to stačí jeden loutkař, 5 dalších postav a jde se cokoliv.. to už si snad můžou zapnout skripty, který budou rozpoznávat povely velitele a půjde se dung v jednom člověku ( s těmi povely to neni vůbec špatnej nápad )) ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
jako ten loot nic moc, tedkonc cove v 5 lidech 25k na hlavu + itemy, ono se to da, ale nesmi clovek lehat, ja tedkonc mel 3x vyleh za 4 dny :p takze jsem sel taky zas na dno, ale jinak je to v poho, staci zajit par hytlu,doj a clovek si za namamoni :p
to Leny: tak ono me to zas tak nejak moc nebere, ale pak kdyz mam velet ty vyprave, tak me opravdu nebavi rikat krok za krokem, ale zas bez toho je to 2x delsi a vic se umira... proste radsi mam hrace co vedi co delat, ale zas to neprehani a nepletou se :p proste zkuseny a sehrani, nebo se aspon snazi... prave ted mam imho nejsehranejsi stav s Patejlem :p dneska jsme si dokonce dali i adu ve dvouch :p (teda on, a ja ji dorazil :p ) _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 10:26 pm Předmět: |
|
|
Možná je to tim, že jsme se dostali do slepý uličky. Abych se přiznal, tak se cítim jako kdyby mi nebyl nikdo dost dobrej, jsem vybíravej, kdysi jsem docházel i špatný akce, teď z nich kopu. Očekávam od lidí asi víc než bych měl. Leckdy se jenom koukam do obrazovky, proč všichni stojej a já jedinej jdu a pokračuju v dungeonu. Jak kdyby čekali, než se zahřmí nebo přijde ježíšek, naháže jim dárečky a oni pomažou dál.
Taky mě umí dost vyprudit sphere. Hraju 2 hodiny pvp, bez lagu, najednou se kolem mě objeví 2 nepřátelé, rozhodnu se postavit jim a bojujeme, následují 3 minuty hrozných lagů, kdy jednoho z nich sundám, ale jelikož se nemohu hnout, tak ten druhý mě doslova umlátí stojíc na místě a já se k němu vracejíc díky lagu..
E: zjistil jsem, kde jsem udělal chybu ohledně těch lagů, nehraju kontaktní povolání ( face to face ), která jsou laguvzdorná prý  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 10:58 pm Předmět: |
|
|
me spis prudi lagy v dungu :p skocis a nic, nic, nic, nic, nabehne target, cerna obrazovka :p _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 06, 2006 11:09 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
E: zjistil jsem, kde jsem udělal chybu ohledně těch lagů, nehraju kontaktní povolání ( face to face ), která jsou laguvzdorná prý  |
Pal proti mágovi teda v lagách moc odolnej není . Pokud se mu teda nedostaneš na kůži, což je v lazích problém. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 11:24 pm Předmět: |
|
|
Zkuste hrat (nehrat) tak jako ja a jste bez problemu. Snizil se loot? Me to prijde naopak, padly mi ruzny zajimavy veci v posledni dobe. No a k tem veverkam co neví co delat.. ruku na srdce timhle si snad prosel kazdej ne? Pamatuju se na svuj prvni Pride, kde Bereg komandoval do ceho se ma mlatit. Popravde se tomu vubec nebranim, neni spatny, kdyz nekdo tu silu smeruje spravnym smerem, zvlast kdyz ma vic zkusenosti nez ostatni. Jeste co se lootu tyce nelibi se mi, ze v pride/despu jsou veci, ktery se daji prodat za xkk. Myslim, že by nebylo odveci trochu smaznout rozdily mezi top dungama a "netop" dungama. Clovek co ty netop dungy chodi se potyka s existencnima potizema, jak naznacil Leny. Kdezto se mi zda, že kdyz se dvakrat trikrat dojde desp, tak ma clovek nachvilku vystarano. :p Tohle berte s rezervou, jestli se vam to zda hodne nerealny, je to tim, ze je to pouze moje teoretizovani a dojmy (zadnej top dung jsem nikdy nedosel). _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 11:27 pm Předmět: |
|
|
no nevim :p zas v top dungu obcas lehnes v cennejsich vecech... ono jak jsem rikal takovej hytl kde mas sanci na drop veci, docela nejaky gp z potvor a rewardu, nebo dojo , kde to s rewardou obvykle dava +-50k na hlavu docela jde _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|