Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kelnor Arach

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 6:58 pm Předmět: Robe vs. Sash of Holines/Fighting |
|
|
Dneska sem si to tak štrádoval do školy, přemýšlel o Ultimě a napadla mě taková jedna věc.
Jak by se vám líbilo, kdyby si paladin/warrior mohl místo Robe of Holines/Fighting nechat vyrobit Body Sash of Holines/Fighting. Připadá mi divné, že paladinové a válečníci běhají v róbách jako nějací mágové či kněží. Body Sash je pěkně vidět a přetáhnutá stuha přes plátovou zbroj vypadá opravdu hezky (hlavně na toho paladina se mi to hodí).
Systémově by se pak muselo ošetřit, aby na sebe tyto dvě povolání nemohli vzít Robe of Holines/Fighting, popřípadě vůbec žádnou róbu (aby například v PvP nemohli svůj "bonus do skillů" schovávat před ostatními), kdyby měli na sobě přislušný Body Sash. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:23 pm Předmět: |
|
|
Obešel bys tim systém, který je zavedený teď a jde o ničení rób. Stačilo by na sebe natáhnout šerpu, přes ní róbu a vydržela by ti roky. Ale myslim si, že jsi se i tohle pokusil nějak vyjádřit v tvém postu, avšak to nebylo příliš čitelné.
Jinak si myslim, že je to jen kosmetická záležitost a otázka hromádky skriptů. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
No to ničení šerpy by právě řešila nmožnost navléct na sebe róbu, když bys měl šerpu of holines/fighting. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem o tom přemejšlel a jedinej problém vidim právě v tom ničení. Jde určitě zařídit aby "když máme sash, nenasadim žádnou róbu a když mám róbu, nenasadim sash". Jen je asi problém v tom ničení...sash se nejspíš i prostě ničí jinak rychle... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:38 pm Předmět: |
|
|
Hmm, myslíte že by nešlo nascriptovat, žeby se všeobecně sash ničil jako róby ? To je asi dotaz na Baltíka.
Ale musíte uznat, že by to bylo stylovější nosit jako paladin Sash of Holines, než Robe of Holines  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:46 pm Předmět: |
|
|
Já bych třeba spíš než sash uvítal tuniku. Rozhodně bych byl nerad, kdyby se róby měli úplně nahradit čímkoli jiným. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 7:46 pm Předmět: |
|
|
Sash se ničí stejně rychle jako plášť ne? Myslim si, že by se muselo naskriptovat jedno pro cobové sashe a druhé pro sashe upírů a obyčejné sashe. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aralia de Ethak Ettin

|
Zaslal: so listopad 11, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
Serpin porad nadaval jak mu roba prekazi, kdyz se mel poradne rozmachnou mecem. Navic nebylo ani videt krasne tepani na jeho zbroji. Dala jsem si s tim tolik prace. Myslim, ze serpa by se mu libila. _________________ Serpinova lepší polovička. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|