Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: po únor 02, 2004 8:05 pm Předmět: Blacklist_ Lhukacs |
|
|
Rad bych cleny Spolku a ostatni ctenare tohoto fora varoval pred hracem jmenem Lhukacs- jde o wara podivnych mravu. Varovani plati hlavne pro kouzlici postavy. tento hrac umislane skoci do vasi parasteny, ci vas vyprovokuje at na nej hodite sipku apod. Hned jak jste pro nej sedivi zavrazdi vas a vyloti. Pridava se k malym vypravam mimo mesto. Je to zakerne a hnusne!! Tyto spatne zkusenosti ma vice hracu. Oloti vas a pod ochranou cechu se vam smeje do obliceje Casto je v cechu palu. Pozor na nej. _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po únor 02, 2004 8:08 pm Předmět: Re: Blacklist_ Lhukacs |
|
|
Když už jsem paladin, mám docela dobrou možnost
se ho na to zeptat. Uvidíme co z něj případně vypadne.
A když mi Aethan bude nápomocen, možná
(zdůrazňuji MOŽNÁ) se mi ho podaří přivédst
na správnou cestu. Nikdo není tak zlý jak vypadá. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: po únor 02, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
OORP: Napis page Gamemastrom. Podla noveho zakona je to prudic - smazanie acc a blok ip.
EDIT: Tak nie ale aspon toto
Méně závažné prudění bude oceněno flagem Prudič, který znamená zákaz vstupu do safezony, arény a cechů, trvale šedá karma, pravděpodobná je i daň za použití banky, závažnější prudění potom jailem případně smazáním accountu nebo obdobným trestem.
_________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slawa Ettin

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Vsude kde je TMA.
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 11:31 am Předmět: Gm nic nedelaj |
|
|
NonRp:
[Tento Lhukasz me vylootoval regy za 20k v cechu. A ani me nezabil. Umrel jsem kvuli ohnive stene a on prisel a vzal vsechny regy a manu.
Mam to vyfocene jak me lootoval. Psal jsem Gmku a nic.]
Vilgerius: lootovani pokud vim zakazano neni. A obrazek nic nedokazuje - na sve domaci sphere klidne udelam obrazek, jak spamujes na trhu nadavky... no problem. Zkratka... zachoval se jako svine, ale GM s tim nic neudelaji, protoze pravidla (pokud vim) neporusil... _________________ Povznésti se na vyšší úroveň bytí.
Vzpomínáme Necrostane. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|