Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Blacklist_ Lhukacs

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karlos IV
Ettin

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 8:05 pm    Předmět: Blacklist_ Lhukacs Odpovědět s citátem

Rad bych cleny Spolku a ostatni ctenare tohoto fora varoval pred hracem jmenem Lhukacs- jde o wara podivnych mravu. Varovani plati hlavne pro kouzlici postavy. tento hrac umislane skoci do vasi parasteny, ci vas vyprovokuje at na nej hodite sipku apod. Hned jak jste pro nej sedivi zavrazdi vas a vyloti. Pridava se k malym vypravam mimo mesto. Je to zakerne a hnusne!! Tyto spatne zkusenosti ma vice hracu. Oloti vas a pod ochranou cechu se vam smeje do obliceje Sad Casto je v cechu palu. Pozor na nej.
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 8:08 pm    Předmět: Re: Blacklist_ Lhukacs Odpovědět s citátem

Když už jsem paladin, mám docela dobrou možnost
se ho na to zeptat. Uvidíme co z něj případně vypadne.

A když mi Aethan bude nápomocen, možná
(zdůrazňuji MOŽNÁ) se mi ho podaří přivédst
na správnou cestu. Nikdo není tak zlý jak vypadá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Petko
Lizardman

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OORP: Napis page Gamemastrom. Podla noveho zakona je to prudic - smazanie acc a blok ip.

EDIT: Tak nie ale aspon toto Smile

Méně závažné prudění bude oceněno flagem Prudič, který znamená zákaz vstupu do safezony, arény a cechů, trvale šedá karma, pravděpodobná je i daň za použití banky, závažnější prudění potom jailem případně smazáním accountu nebo obdobným trestem.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2004 11:31 am    Předmět: Gm nic nedelaj Odpovědět s citátem

NonRp:

[Tento Lhukasz me vylootoval regy za 20k v cechu. A ani me nezabil. Umrel jsem kvuli ohnive stene a on prisel a vzal vsechny regy a manu.
Mam to vyfocene jak me lootoval. Psal jsem Gmku a nic.]

Vilgerius: lootovani pokud vim zakazano neni. A obrazek nic nedokazuje - na sve domaci sphere klidne udelam obrazek, jak spamujes na trhu nadavky... no problem. Zkratka... zachoval se jako svine, ale GM s tim nic neudelaji, protoze pravidla (pokud vim) neporusil...

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: