Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Stížnost - Artuhr vs. Leila
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Artuhr
Headless

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 3:06 pm    Předmět: Stížnost - Artuhr vs. Leila Odpovědět s citátem

Chtel bych podat otevrenou stiznost na Caseho clena Lenyho M,ktery se snad asi nikdy nedotkl slov jako fair play nebo nepsaneho zakona pratel v otazce PK.Mrzi me jeho pristup nejenom ke me,ale i k mym pratelum z Amonthie.Jeho chamtivost ho zaslepila natolik,ze uz asi zapomnel,ze to byla prave tahle guilda,ktera mu umoznila ziskat nekolik casti fenix chainu,protoze ho pozvala na spolecny dung.Je to pokrytec,kteremu neni hloupe pojet sveho znameho,ktery je afk.Ktery je taky ranger a ktery s nim chodil (chodil) rad dung.K nejvetsi zlosti me privedl,kdyz se Leny M zacal vymlouvat na rp.Leny M vis co to znamena rp?neni to real prase...Proto se trosku nad sebou zamysli a pokud chces hrat rp.Uvedom si,ze jde taky o slusne chovani,cestne jednani a nepsana pravidla mezi hraci.Co se me tyka uz nikdy nebudu snaset tvou pritomnost jak v dungu tak kdekoli jinde.A muj vzkaz pro guildu Spolek,ktery se tesi jinak vyborne povesti.Omezte Lenyho M a jeho pk aktivity nebo muzete dopadnout jako treba Strangers...

S pozdravem Sir Artuhr
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leila napadla hraničáře, bránil se jak děcko a dostával sodu, blížila se jeho smrt, doběhl další vrah a pomohl jí ho dorazit, pak hraničáře chtěla lootnout, ale ten druhý vrah řekl, že je to jeho dobrý kamarád, tak mu jeho věci ( +25 kompl, +9 hc ) vrátila, ale vůbec se jí nechtělo.. a pak hráč, kterého má Leny na icq jako Sira Arthura mu napsal ( Lenymu ):

( předtim ještě proběhl rozhovor ve hře, kdy ten druhý vrah říkal Leile, že s ní chodí Arthur dungeony, ale Leila se bránila, že ne a že neni Leny, jak jí on nazýval, ale Leila.. )

Artuhr (15:32:30 17/04/2006)
skoda ze sem nebyl v tech kyklopech mohl sem te poslat do prdele tehda a ted si nelamat prsty

Ranger (15:33:40 17/04/2006)
Fiko?

Artuhr (15:33:58 17/04/2006)
eh nebyli sme spolu asi tak 3 krat pride

Ranger (15:34:20 17/04/2006)
Ty asi ani netušíš, co to je rp viď?

Artuhr (15:34:34 17/04/2006)
to jsi zacal hrat kdy dneska rano?

Ranger (15:35:10 17/04/2006)
žeby před 2 rokama, cojsem přišel do Spolku?

Artuhr (15:36:14 17/04/2006)
prosimtew prestan si hrat na rp hrajes to jen kvuli prachum kvuli nicemu jinymu.Dostanes pojezd a hned davas logout .Sem teda myslel ze ses v pohode clovek Tohle me stacilo jeste si zavolas toho poseru proka,kterej 1vs1 nejde nikdy

Ranger (15:37:31 17/04/2006)
a) nevolal jsem si posilu, na jednoho ranga to nemam zapotřebí
b) kdybych to dělal pro prachy, tak tě zfullim co to dá
c) neurážej mě

Ranger (15:38:03 17/04/2006)
Navíc Proke mě napadal pravidelně za O

Artuhr (15:40:57 17/04/2006)
a)to je nahodicka ze dobehl
b)prosimte jdes na pojezd kohokoli jenom aby jsi neco trhnul.Nedela ti problemy jit na pojezd lidi kteri te berou do dungu.A zvlast ten rangy kteri harvi fenu na casti.Asi sem tak neschopnej ze si za ranga neumis zaharvit na tom miste tak chodis harvit rangy radsi,jestli si myslis ze nevim ze jsi me sejmul i rano tak to se pletes.
c)nic vic si nezaslouzis.Ses jenom pokrytec kterej ukazuje hodnou tavr kdyz neco potrebuje a kdyz mu vyhovuje pojet ty same lidi v dungu nedela mu to problem.A nevymlouvej s ena nejake stupidni rp.To jsi se asi preslechl to neznamena real prase.Jsi proste ubohej
Artuhr
Headless

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Branil se a klidne by te i zabil,jenze si uvedomil co jsi zac,ze panika na mape uz davno bezi a tak chtel zmizet.Nevim co podle tebe znamena slovo soda,ale mel jsi stesti ze sem se nebranil.A nemel sem zadny +25 chain komplet ani +9 hc.A pokud schovas sve praseni za rp.Tak ho zacnu hrat asi taky,kdyz to teda tve mocne RP dovoluje...Jak sem napsal ses ubohej.PvP naprosto neumis a pk mas jenom na pojezdy vyprav a kvuli lootu .
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolim si použít kus rozhovoru s jedním človíčkem:

Ranger (15:47:42 17/04/2006)
Znáš Fika? Nebo Sira Arthura?

Mistr X (15:47:53 17/04/2006)
j

Mistr X (15:47:54 17/04/2006)
dobre

Mistr X (15:47:59 17/04/2006)
chodime snim dungy

Ranger (15:48:32 17/04/2006)
Jsem ho chytil v +25 kompletu a +9, jak harvil, sundal jsem ho ještě s jednim pkčkem

Ranger (15:48:46 17/04/2006)
a to pkčko mu vrátilo věci, tak řikam hm super, smrdí to, ale dal jsem mu ty věci taky

Ranger (15:49:01 17/04/2006)
a pak mě začal urážet a nadávat na icq

Mistr X (15:49:03 17/04/2006)
jo to si udelal dobre ....

Mistr X (15:49:06 17/04/2006)
kdo ?

Mistr X (15:49:09 17/04/2006)
Fiko ?

Ranger (15:49:11 17/04/2006)
Arthur

Ranger (15:49:12 17/04/2006)
jasně

Mistr X (15:49:13 17/04/2006)
lol

Mistr X (15:49:15 17/04/2006)
curak

Mistr X (15:49:21 17/04/2006)
tak priste ma smulu

*** OKOPÍROVANÝ ROZHOVOR S ARTHUREM ***
( je o post výš )

Mistr X (15:51:41 17/04/2006)
lol

Mistr X (15:51:47 17/04/2006)
ale me si nevolal sel sem nahodou kolem ...

Ranger (15:52:08 17/04/2006)
tos byl ty? Smile

Mistr X (15:52:29 17/04/2006)
jo

Mistr X (15:52:37 17/04/2006)
ale jak o me pise tak priste na nej seru

Mistr X (15:52:39 17/04/2006)
a fulla

Ranger (15:54:09 17/04/2006)
Smile

Ranger (16:45:33 17/04/2006)
http://spolek.rivil.com/forum/viewtopic.php?p=39545#39545

Mistr X (16:49:51 17/04/2006)
to je vul

Ranger (16:50:17 17/04/2006)
:d
Artuhr
Headless

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno asi me to nedochazi,ale zda se mi ze sebe delasporad vetsi prasatko.Nevis na co se vymlouvat driv.Na to ze sem ti nadaval,ze hrajes rp,ze me neznas....nemeni to nic na to co jsem napsal v 1 postu.A jestli myslis jak jsi me zabil afk asi v 5 hodin rano s +9hc a +25 chainem,tak to opravdu gratuluju.Tvuj nej uspech v PvP?A to jeasi tak vsechno co sem potrebova sdelit guilde spolek o Lenym.Doufam,ze se nad tim zamyslite a nesmetete to do kose,jen proto ze prece leny m takovy neniA Leny by se mel zacit chovat normalne,protoze si dela cim dal tim vic nepratel...To je vsechno ode me,zadny flame nepotrebuju a jestli leny m obhajuje sve "rp"tim ze posle par uryvku z nic nerikajich icq,tak opravdu je to s jeho chovani jeste horsi nez sem myslel...
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V 5 hodin ráno jsem spal :ppp V 09:03 jsem vstal a vim to tak přesně, protože mě vzbudila teta telefonem, mam příchozí hovor na mobilu, foťák, mail a můžu ti to dokázat Wink)

Myslíš takové nepřátele jako poražené hráče ze hry? Bylo by lepší pro ostatní, kdybych to pk založil s jiným jménem, nikomu o něm neřekl a hrál tak? Myslím si, že moje pvp je tak průhledné a čitelné, že se nemám za co stydět a striktně se držim rp, co se týče útoku na blue hráče, koho Leila nezná, toho napadne a neřeší, udělal jsem jen pár vyjímek u Spolkovních, protože jsem neměl to srdce jim ublížit, pamatuju jen Wolfíka, kterýho sem trošku prohnal, ale jinak je to jediný porušení toho rp a kodexu, kterým se řídim.

Většinou to je tak, že lidi umřou, přijdou o výbavu, jsou naštvaný, protože svojí neschopností, se ubránit, o tu výbavu přišli, ale kdo to dá za vinu sobě, že? Takže je hned na vině ten, kdo je zabil a někteří to dovedou až do takové dokonalosti, že ho označí za prase, že je porazil.

Pamatuju poraženou výpravu 4 lidí v Cyclops, které Leila poskládala sama, všichni se bili co to šlo, do posledních sil a pro Leilu to bylo jedno z největších vítězství, hlavně kvůli tomu, že poté, co je zabila a vzala si cenné věci jí poděkovali a s obdivem jí chválili za tento výkon, to bylo to největší vítězství, kterého Leila dosáhla. A myslim si, že právě od takových by jsi se ty měl učit. Leila tě porazila v nejlepším pluskovém brnku, jaké hraničář může mít a s nejlepší pluskovou kuší, pak na domluvu druhého vraha ti to vrátila ( ještě jsi jí za to ve hře děkoval ) a pak se snažíš napadat Lenyho? Rolling Eyes
Artuhr
Headless

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre pokud to beres takhle a opravdu ti to neprijde ani trosku hloupe,tak tedy dobre.Jen si uvedom,ze po case to budes ty,kdo si pobreci,protoze kdo s cim zachazi s tim taky shazi.Pokud to chces podat v rp.Za kterym patrne maskujes sve pohnute moralni zasady a chamtviost,je to jednoduchce.
Vzpominky na hranicare jmenem Leny M sem vytesnal ze sve mysli.To se stava,kdyz se pratele rozhodnou jit po ceste zla a nepravosti.Neni jineho reseni nez na ne zapomenout..

A znovu opakuji (po kolikate ? ),ze sem nemel na sobe +25 chain komplet (pouze rukavice) a mel sem +5 hc...

prosim klidne o lock
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se do toho s dovolením vložím. Tady jde o podstatu samotnýho přístupu k rozlišnování postav, který ve Spolku máme. Ten je potřeba, aby externisté pochopili. Vysvětlím ho.
Přestože se Spolek jako instituce nerozlišuje hráče na vrahy a nevrahy, můžu vesměs prohlásit, že Spolek ve smyslu většina Spolkovních se s vrahy nekamarádí. Můžou existovat vrazi, kteří si nějak získají naší úctu nebo respekt, ale pořád je to vrah který zabíjí ostatní hráče. S vrahy se nepaktujeme. To že si některý člen vraha pořídí Spolek jako instutuce neřeší a hráči kteří Spolek tvoří si na to udělají názor každý podle své nátury a svědomí. Doporučuji pořádně přečíst co jsem právě napsal...z toho totiž plyne, že nějaká Leila nemá se Spolkem vůbec nic společného. Když ji někde potkám v dungeonu, očekávám že mě zabije a vezme mi věci. Zároveň očekávám, že stejně tak ona nezneužije informací, ke kterým má přes Lenyho přístup. Pokud mě nějaká Leila zabije, bude to v pořádku. Pokud mě naopak ušetří, budu očekávat třeba RP vysvětlení. Jednoduché.
Píšu to všechno proto, že to není žádné maskování něčeho jak se někomu může zdát. Vychází to přímo z podstaty RP jak ho Spolek chápe a Leny, potažmo Leila se jím řídí.
Avšak zmínka o "schovávání se za RP" je plně na místě, protože ta hranice je velmi tenká. Spolek ze své samotné podstaty předpokládá, že Člen Spolku tuto hranici vidí a dokáže ji nepřekročit. Přesto, přesto u nás existuje nepsané pravidlo, že pokud by byla hranice překročena, jde jakékoliv vnitroSpolkovní RP stranou a odnese to hráč, nikoliv jen jeho postavy. Posuzujícím je v tomto případě Rada Spolku pokud to skutečně zajde tak daleko, případně já, protože ze svojí funkce tak nějak funguju jako takovej styčnej bod, o PK postavách našich členů vím apod.
Toliko tedy k tomu jak to u nás funguje.
Rád bych zdůraznil, že třeba s Lenym jsem na tohle téma prodebatoval docela dost času a má v tomhle mojí podporu, protože si myslím, že jeho postoj je správný.

Vzhledem k výše řečenému, není mi jasné čeho se stížnost týká.
Pokud je problém v tom, že Leny dobře rozlišuje při hře Leilu a Lenyho, takže hráč který se s Lenym kamarání očekává, že ho Leila ušetří, uzavřel bych stížnost za bezpředmětnou s vysvetlěním v předchozím odstavci s tím, že jak to Sir Artuhr vezme už závisí jen na jeho postoji a jisté sofistikovanosti či jak to říct :o).
Pokud je problém v tom, že Leila dělala něco co se dá nazvat prasením, jsem ochotný se tím dál zabývat, ale prosil bych napsat víc okolností o tom co se stalo. (Zabití AFK? Kde? atd.)
Artuhr
Headless

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento postoj k rp jaky predvadi Leny M neni rozhodne tardicniho razu.A vsechno co neni v souladu se zabehnutymi standarty je divne(to muzeme dobre videt i v realu)...Pokud chce Leny i nadale provozovat tento postoj,prosim,ale aby se pak Spolek nedivil ze jeho reputace jde diky tomu dolu,coz by byla skoda.Mely byste tedy probrat,kde je nutne vzit obeti kvuli zachovani povesti guildy.Pro me osbne by byl Leny M jasna volba.
Co se tyka stiznosti.Nelibi se mi jedna hlavni vec,ze je schopen ve jmenu nejake rp pojet sve pratele v dungu,behat s nechvalne znamymi pk hraci a zaroven byt pripraven kdykoli lognout Lenyho a jit se stejnymi hraci dung..To at si prebere kazdy sam..
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že PK přece patří ke hře. Tahle nestranost mi naopak přijde nejlepším řešením, pokud chce hrát člověk za obojí. Takový to "to je kamarád, toho nepojedem" mi přijde takový slizský a přijde mi že okolo takovýho jednání se množej lidi kteří takových postojů skoro až zneužívají, případně se pak na ně odvolávají když jim někdo treošku ublíží. Takový to urážení se, řeči o tom jak jsi byl kámoš a už nejsi...tohle mi prostě smrdí. Je v tom i trocha vydírání a vyhrožování. Samý nehezký věci. Možná to patří k PvP, to já nevím...
Jako jeden craft, co mi kdysi prodával něco pod cenou přestože jsem o to nestál jenom proto, aby se na to u mě o pár dní později odvolával a požadoval po mě něco, co jsem mu nechtěl a nemohl dát. Nedal jsem mu to, dokonce jsem mu nabízel peníze na pokrytí té jeho vypočítavé slevy. Znechuceně odešel se slovy "že už se mnou nebude nikdy kámoš" či tak něco. Nemám rád tohle jednání a jsem rád že ve Spolku nepanuje. Jsme kamarádi, věříme si, děláme si laskavosti...ale naprosto nezištně. Kdyby se do toho míchala ta vypočítavost kterou tu z toho cítím, nedokážu si představit ty konflikty a tu napjatou atmosféru, která by tu musela panovat...která panuje nejspíš v PvP a v některých jiných guildách.

V každém případě, pro mě je nejpodstatnější, že to je obousečné, tzn. že tak jak vím že Leny se nespojuje s Leilou, ani Leila se nebude spojovat s Lenym a tak nepřipadají v úvahu žádné zrady, prozrazené výpravy apod. Nevím co víc k tomu říct. Pokud je jedinou daní to, že jedno z Pk které bude ve světě běhat mě nebude šetřit, přijde mi to jako velmi dobrý obchod.

Naopak to, že Leila se Spolkem a s Lenym má ve hře tak málo společného a lze je brát jako úplně jiné lidi je dle mého Spolku a Lenymu spíše ke cti, protože to je důkazem faktu, že Spolek pro ostatní hráče nikdy nebude hrozbou pokud je doženeme v dungeonu a pak odkopneme, protože si můžou být jisti, že pokud někdo z nás má nějaké PK, vůbec a nijak ho se Spolkovními spojovat nebude a to co jako Spolkovní zjistil nezneužije. Tohle je něco, co mnoha guildám chybí právě proto, že se jim ten náš Spolkovní postoj rozlišování postav nelíbí.

Edit:
Z morálního hlediska bych ještě dodal, že tohle "striktní rozlišování postav" má také svůj strop a jsou případy, kdy lze to pojetí chápat jako velmi netaktní. Těch případů si myslim že je opravdu málo a spíš tam půjde o věci jako že oddělit to někdy přesně je problém apod.
Ideální postoj je asi snažit se střetu těchhle dvou identit co nejvíc vyhýbat...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Přejdi na: