Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 10:13 am Předmět: Durabiltia zbraní |
|
|
Tak mě napadlo, že jsem se již párkrát setkal s podvodem při prodeji zbraní, když někdo již zbraň hojně používal, poté ji opravil a vypadala jako nová. Poté např. Viking Sword měl durabilitu (ted plácnu něco) 30/30 z původních, já nevím, 80/80 a vypadal jako nový. Magic Ball ukazuje původní Durabilitu zbraně a její nýnější skutečnou Dur. i přes opravu ? Tedy například již zmíněný Viking S. by měl tedy durabilitu 30/80 i po opravě a M.Ball by ukazal i původní Dur ?
Pokud ne tak by mě zajímalo (a mylím ne jen mě) jaké Durability mají jendotlivé zbraně (popřípadě druhy zbraní), aby nedocházelo k "nesrovnalostem" při prodeji. Popřípadě jak zjistit jakou měla zbraň Dur. když byla úplně nová. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: so srpen 07, 2004 12:33 pm Předmět: Re: Durabiltia zbraní |
|
|
No... vzhledem k tomu, ze se mi jak jiste vite zhorsuje brutalne pocasi pres den, tak nemam moznost zkouseni a hledani novych receptu. Pokud mi vsak sezenete recept na Magic Ball, tak vam je nekdy pri peknem pocasi udelam a muzete testovat
*pousmal se*
taky by mě toto zajimalo _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
Magic ball ukazuje pouze "novou" DUR - po oprave, tedy napriklad 70/70. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 10:18 am Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Magic ball ukazuje pouze "novou" DUR - po oprave, tedy napriklad 70/70. |
To je jasný, jenže jak zjistit duriabilitu původní? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 2:25 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
To je jasný, jenže jak zjistit duriabilitu původní? |
No právě o to mi v tomhle topicu jde, jak to zjistit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 4:41 pm Předmět: |
|
|
Nijak. Maximalne si ji zapisovat. Ovsem byl jsem upozornen jednim hranicarem od nas (John Dunbar IV) ze mu padly dve nove HxB a obe dve meli ruznou "startovni" druabilitu - jedna tusim 70/70 a druha 90/90. Takze i tady bude jisty rozsah...
Jinak - "opravenim" zbroje ci zbrane se snizi strara durabilita na hodnotu durability nove, a DMG ci AR zbrane (zbroje) ovlivnuje procentualni rozdil, takovy je aslepon muj nazor.
Tedy priklad - mam novy mec ktery ma 100/100. Pokud ho znicim na hodnoty 50/100 ma pouze polovicni DMG. Necham ho opravit u crafta - pokud ho opravi na prvni pokus ziska 50/50 a jeho DMG je opet 100%.
Ovsem tohle nemam overene - vic a predevsim presneji by jiste mohl napsat nejaky GM... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 5:06 pm Předmět: |
|
|
To s tou startovní durabilitou je pravda. Někde jsem četl že to jestli je při kování craftem například zbraň podespaná se určuje následovně. Při vykování se určí kvalita zbraně (asi to bude durabilita) a když je vyšší než určitá hranice, tzn. kvalita zbraně je superior, připojí k tomu mistr i svlůj podpis. Nejsem si ale jsit jestli se to vztahovalo konkrétně k DP. Každopádně by to svědčilo o tom že startovní durabilita může být skutečně různá. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 5:40 pm Předmět: |
|
|
Kraft pdepisuje vse pri GM skillu (klidne pomoci magickych prostredku - tj. mas BS 90 + roba + kladivko = podepises se) - pokud se naaaahodou pletu, tak se omlouvam ale u tinku to tak urcite je.
Ruzna durabilita? Moozna - rozhodne to pri vyrobe pise kvalitu, ve ktere jsi to udelal (mizerna, prumerna, skvela,...) coz by mozna vliv mit mohlo, ale chce to spis vyzkouset, nez teoretizovat.
Frantisek za chvili (mozna uz ted?) bude mit recept na magic ball, takze vam urcite pomuze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 7:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Frantisek za chvili (mozna uz ted?) bude mit recept na magic ball, takze vam urcite pomuze  |
Byl bych vdecen za tento recepis  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út srpen 10, 2004 10:51 am Předmět: |
|
|
Vilgerie, nemas pravdu, to ze se ti pri GM tinku povede vse s podpisem je obdivuhodne , to co rekl Retromancer je v podstate presny popis principu durability a opravovani (jen si nejsem jista u tech procent, zda to neni spis nejaka pomerna cast nez presna pulka, to chce odpozorovat). Vsechny itemy maji pri "narozeni" dano do vinku jistou sanci byt odolne od-do, pak zalezi na tom, jake mate stesti, plati to i u itemu generovanych i u vyroby (tam samozrejme muze byt dur. mensi nez je skriprovy rozsah, pokud craft danou vec zkazi).
Nikde se rozhodne nebude vyvesovat, jak jsou skripta nastavena, ani co se durability tyce, ale diky MB neni takovy problem si to sam vypozorovat a jejim pouzivanim ziskavat potrebny prehled a odhad.
co se recepisu tyce, skuste se podivat jak koule vypada, vezte, ze kameny, draty a ingoty patri k zakladnim surovinam, a pak je tady takova mala vecicka co zatim k nicemu nebyla, tak uz konecne je (plati to o vetsine surovin na kouli, ze pokryvaji hluche misto v craftich surovinach) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|