Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so leden 10, 2004 10:22 pm Předmět: Kde jsou holky |
|
|
Mě by strašně zajímala jedna věc.
UO hraje 98% chlapů
Když už se ve hře objeví ženská postava, většinou je hráčem
zase CHLAP. Proč ty ženský ser... ehm kašlou na
takový skvělý hry
To se netýká mé sestry Miracle, díky Bohu. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: so leden 10, 2004 10:26 pm Předmět: |
|
|
Asi maju ine povinnosti, pozeraju telenovely a pod.  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so leden 10, 2004 11:24 pm Předmět: |
|
|
Nebo ještě jiný který my ani nechápeme, protože jsme moc blbý a radši si hrajeme. Myšleno naprosto vážně.
Z pohledu člověka znalého rozdílů mezi muži a ženami bych si spíš troufnul tvrdit že lidské samičky nemají tolik jakési fantazie a hravosti jako samečci. Řečeno z mužského pohledu. Z pohledu ženského pak mají samičky jednoduše praktičtější myšl...ale víte co? To neni téma do tohohle fóra a je to na tak dlouho, že by to nikdo nestačil přečíst než by umřel :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so leden 10, 2004 11:26 pm Předmět: |
|
|
Mno já než jsem poznal UO, tak jsem si myslel "Co to je zase za hovadinu." ale po prvním zahrání mě rychle přešel tento názor. Uo mě dostala jako žádná jiná hra. Holky nehrajou moc UO, to je pravda. Všeobnecně vzato znám jen jednu holku, kterou fakt baví fantasy a vše okolo něj. Je to hlavně v tom, že holky a počítače se nemají moc rádi a ještě v tom jak řekl Hell, že holky nemají takovou tu mužskou fantasii:wink: No oni tak možná jít na net poslat nejakou tu SMSku, e-mail nebo něco napsat ve Wordu do školy, maximálně ještě možná zahrát karty ve Winech. Jednou jsem se zeptal kamarádky proč holky třeba nemá ráda fantasy nebo proč nehraje UO a radši sem ani nebudu psát co mi řekla
Ale souhlasím, že tohle by bylo na diskuzi několika týdnů. Takže Wolfe vymysli jiný téma...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so leden 10, 2004 11:45 pm Předmět: |
|
|
No ja znam na DP.. tri.. ctyri.. pet.. sest... sedm? Sedm holek urcite
takze to nebude 98 procent chlapu (co znam...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: ne leden 11, 2004 12:00 am Předmět: |
|
|
Mne sa to paci Podla mna je to najlepsie tema ake tu mame  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne leden 11, 2004 12:05 am Předmět: |
|
|
JA tu mam svoji holku a nekdz me mryi, ye jsem se nesekl a nezakazal ji to (samozrejme bych okamzoïte sekl s UO)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: ne leden 11, 2004 10:27 am Předmět: |
|
|
Ja odobne znam 2 holky co hrajou UO.
No a ony samicky nemaji takovou vydrz jako samecci. Jde o to, ze jsme zavodivejsi a tak chce byt kazdy samecek ten nejlepsi. Samicky nebavi nekonecne trenovani(myslim ze zrovna toto je odrazuje).
Mel sem tu cest jako Pan Rekrutu mit pohovory asi s 3 samickama, co se chtely pridat k nam. Tyto postavicky samicek ovladaly opravdu samicky. S nekteryma jsem si psal po ICQ aby sme se domluvili a nemuseli stat na UO vedle sebe. No ale kazda se proste zniceho nic vytrtratila a uz se neozyva ani na ICQ.
Proste je podle me na zacatku chytne nadseni z hrani, ale jak zjisti, ze jim nelezou skilly a jejich hrani by se tahlo i rok a vice, tak to vzdavaji a jdou si nejspis hledat jinou zabavu.
Maji asi upne jine idealy.
ale to se musime zeptat jich ...... jen nejake najit  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: ne leden 11, 2004 10:50 am Předmět: |
|
|
Nebo jsou v tomto pripade zensky normalnejsi nez chlapy ( co to sakra kecam ) a neztracej silene moc casu na veci jako UO...
... ale na druhou stranu ho ztracej v koupelne u zrcadla apod.
Ja na UO znam asi 5 holek.
Sam obcas taky hraju zensky chary , protoze si chci ozkouset jiny verze obleceni ( divny co? )
Podle meho vyzkumu ( spis dlouhobe pozorovani ) ty holky co u UO zustaly dlouho tak se z toho vetsinou pomatly a desne to prozivaj a uz maj UO za vetsi realitu nez real... _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne leden 11, 2004 2:38 pm Předmět: |
|
|
Ancalagon napsal: |
Nebo jsou v tomto pripade zensky normalnejsi nez chlapy ( co to sakra kecam ) a neztracej silene moc casu na veci jako UO...
... ale na druhou stranu ho ztracej v koupelne u zrcadla apod.
Ja na UO znam asi 5 holek.
Sam obcas taky hraju zensky chary , protoze si chci ozkouset jiny verze obleceni ( divny co? )
Podle meho vyzkumu ( spis dlouhobe pozorovani ) ty holky co u UO zustaly dlouho tak se z toho vetsinou pomatly a desne to prozivaj a uz maj UO za vetsi realitu nez real... |
Tak to jsem už taky asi pomatenej.
Vždycky je lepší odpoutat se od problémů všedního světa
a hupsnout do Britannie. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|