Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so září 17, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
Omlouvam se ze to tu kazim timhle, ale mohu se zeptat co je dobreho na tom upgradu pro bystrejsi mozky? (myslim ten injection - .dll) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 17, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
Omlouvam se ze to tu kazim timhle, ale mohu se zeptat co je dobreho na tom upgradu pro bystrejsi mozky? [myslim ten injection - .dll] |
Prostě novější verze. Míň to padá, funguje o něco rychleji, opravený chybky, příjemnější Hotkeys záložka, správně fungující dříve nefungující příkazy apod. Prostě novější verze. Pozor, někdy to neschroustá starý skripty, ale většinou neni problém najít chybku ;o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: so září 17, 2005 4:00 pm Předmět: |
|
|
Jenom doplním, že je nutné mít v adresáři injekta oba soubory, jak libexpat.dll, tak expat.dll. Jde samozřejmě o jeden a tentýž soubor, jenom tam prostě oba musí být. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: so září 17, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
Takze se mi zarucujete ze kdyz to tam frknu, ze nebudu muset delat scripty znova?  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: so září 17, 2005 4:55 pm Předmět: |
|
|
Takze se mi zarucujete ze kdyz to tam frknu, ze nebudu muset delat scripty znova? :lol: |
Z Á L O H O V A T
každou blbost, takže i komplet adresář s injektem. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: so září 17, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
To je samozrejmost.. no vyzkousim to, pak napisu posudek, ale jinak to uz rozmazavat nebudu.. diky za informace vam obema  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 17, 2005 5:04 pm Předmět: |
|
|
Takze se mi zarucujete ze kdyz to tam frknu, ze nebudu muset delat scripty znova? :lol: |
Jak říká Rookie. Stačí zálohovat původní injection.dll. Ale fungovat by to mělo. Záleží na tom jak si píšeš skripty. Jestli v tom máš systém a rozumíš tomu, nemáš tam žádný prasárny a tak, tak by to mělo normálně fungovat. No ale pokud tam máš skripty z Mrakoplashe, milion skriptů který nepoužíváš a nenapsal jsi sám atd., tak je dost velká pravděpodobnost že ti nějaký chybky vyskáčou :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá září 23, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ja mam s novym injectem jediny problem nefunguje mi program na michani alchemky michne ale tim skonci, preliti do kegu a pokracovani mu nejde
Mno tak ze pri michyni vzdy musil logovat se starou dll  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: ne leden 01, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
[Míň to padá, funguje o něco rychleji, opravený chybky, |
mno já nevim když jsem si to dneska koneče updatnul tak mi to teď padá daaaaaaleko časteji, lépe řečeno skoro furt...  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|