Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 11:48 am Předmět: Neverwinter Nights |
|
|
Spolek, respektive někteří jeho členové, se v soukromé sekci rozhodl že zkusí hrát hru Neverwinter Nights přes internet. Pakliže máte někdo zájem a bude se vám zamlouvat to, jakým způsobem chceme hru pojmout, neváhejte a dejte mi vědět.
Kdo má zájem o to s námi hrát, nechť se přihlásí třeba sem do topicu a dostane přidělen přístup do příslušného fóra abychom nerušili ostatní kterým hra nic neříká a zájem o ni nemají. Zároveň bych prosil abyste se hlásili opravdu jen v případě že máte o hru zájem a ne jen abyste se podívali co v tom tajném fóru je ;o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
je k tomu potřebná originálka? (začal jsem o tom uvažovat trochu) _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:22 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
je k tomu potřebná originálka? (začal jsem o tom uvažovat trochu) |
Originálka potřebná není, alespoň pokud tobě samotnýmu nevadí že hraješ na pirátský verzi. Dám ti přístup do příslušnýho fóra. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
[DC++]
A dal by se nějak překecat Sharlon, aby mi nechával déle otevřenej slot?
Jsem se koukal, kdo z ostatních má potřebný věci a všichni obsazený všechny sloty
[\DC++]
Mohl by někdo naweb hodit pár screenů z vašeho včerejšího matche a sem třeba popisky, co jste dělali? Já to nikdy nehrál a zajímá mě to  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:35 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
[DC++]
A dal by se nějak překecat Sharlon, aby mi nechával déle otevřenej slot? :roll:
Jsem se koukal, kdo z ostatních má potřebný věci a všichni obsazený všechny sloty :?
[\DC++]
Mohl by někdo naweb hodit pár screenů z vašeho včerejšího matche a sem třeba popisky, co jste dělali? Já to nikdy nehrál a zajímá mě to :-) |
Už máš taky přístup do příslušnýho fóra. Oficiální stránky jsou http://nwn.bioware.com, tam máš screenů spousta.
Jinak naše včerejší dobrodružství bylo opravdu první :o). Nejdřív jsem hostoval já a mě se to nějak škubalo, navíc jsem to blbě nastavil a po XX minutách mi to spadlo takže se začínalo znova. Stejně to bylo blbě rozehraný protože jsme se tak nějak oťukávali a zvykali si na hru.
Následovalo další dobrodružství, byli jsme tři. Thiefling Zephyra, Half-Orc Mobutu a paladin začínající na V* jehož jméno jsem zapomněl *stydí se*. Nejdřív jsme prozkoumali nějakou vesnici a pořádně se seznámili. Pomohli jsme farmáři s jeho obtížnými parazity a pak Mobutu v záchvatu vzteku zabil paní co prodávala brnění, což značně pochroumalo morálku celé družiny, zvláště toho rytíře se to hodně dotklo :o). Pokračovali jsme tedy v našem dobrodružství a dokonce jsme zabili pavouka. Když jsme se blížili k jednomu zlomovému okamžiku....Hellovi to spadlo a jelikož jsme nebyli dostatečně obeznámeni s tím jak funguje loadování, hru jsme přerušili, nehledě na to že Nosfi musel končit.
Se Sharlonem jsme si pak dali tříhodinový dobrodružství které by se dalo nazvat "O dvou zlých trpaslících" které jsme zakončili někdy ve tři hodiny v noci když...to Hellovi spadlo. Poté jsme ještě zkusili hru loadnout a zjistili jsme že když to někomu spadně tak se vlastně vůbec nic neděje a šli jsme spát. Tedy alespoň já. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:42 pm Předmět: |
|
|
me nefachci DC++ kdyby mel prosim nekdo nejake vetsi zkusenosti s konfiguraci tak bych byl rad kdyby se mi ozval na icq
moje pripojeni je pres wifi a doma mam router, snazil jsem se to rozejit ale neslo to...
a jeste jeden dotaz, kdyz me padne net na chvili tak me to hned kopne? protoze jestli ano, tak nema cenu s tim ani zacinat. protoze muj provider je jouda a net mi pada celkem casto (no ne moc casto, ale vic nez je zdravo) _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
a jeste jeden dotaz, kdyz me padne net na chvili tak me to hned kopne? protoze jestli ano, tak nema cenu s tim ani zacinat. protoze muj provider je jouda a net mi pada celkem casto (no ne moc casto, ale vic nez je zdravo) |
Jo, kopne a musí se nahrávat poslední save. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
no asi by byla pruda kazdych 15-45 minut nahravat save, asi zustanu verny ultime  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 7:13 pm Předmět: |
|
|
Já chtěl screeny, jak s Sharlonem honíte toho pavouka  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 7:17 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Já chtěl screeny, jak s Sharlonem honíte toho pavouka :) |
Příště na tebe budu pamatovat. Jen nemám kam to umisťovat, nebudem tim "prznit" stránky Spolku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|