Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 8:04 am Předmět: Vánoce, vánoční svátky |
|
|
Nazdárek, připravila sem si pro vás pár otázek ohledně vánoc... (tím myslím jednak ty 3 dny vánoční a jednak přípravu na ně a vůbec tak, tu pohodu? / stres? kolem nich)
Jak na vás působí vánoce? Bojíte se jich, těšíte se na ně?
Jak moc utrácíte za dárky? Radši dárky dostáváte nebo je dáváte?
Máte nějaký tipy, co koupit ségře / bráchovi / rodičům / babičce / přítelkyni?
Nejlepší / nejhorší vánoce? Zážitek z vánoc?
Nejhezčí dárek, co jste kdy dostali? / dali?
Chodíte o vánocích slavit?
E: svý odpovědi sem taky doplním, hned jak bude víc času _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fleur Ettin

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 9:33 am Předmět: |
|
|
Co už nejsem koťátko, tak se k Vánocům stavím laxně.
Za dárrrky utrrrácím hodně, prrrotože můžu. Rráda dávám, rráda dostávám.
Nikdy nevím, co koupit svému kocourrrkovi.
Nejhezčí Vánoce byly když jsem byla koťátko.. *vzpomíná*
Nejhezčí dárrek si netrrroufám hodnotit..
To jsem vám tady toho mnoho neprrrozrrradila *smeje se pod vousky* _________________ Miaaaaaau.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 10:57 am Předmět: |
|
|
Vanoce mam rad,pusobi na me pekne,nebojim se a tesim se na ne
utracim docela dost...pac nase rodina a moji kamosi...*vzdychl*rad davam a dostavam
vubec nefim co komu kupovat )
zatim vsechny vanoce byli nejlepsi pro me
To si netroufam rict,darky jsou vsechny super..
slavit? ne Kalit? JOOO ) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 4:43 pm Předmět: |
|
|
Komercia zacina mi to byt jedno ale mam ich rad nie tak viacnoce ako to vsetko okolo toho
minam vela radsej rozdavam - aj tak to napise kazdy ale viem sa potesit darceku
nikdy neivem co kupit... a hlavne slecne...
Najhorsie vianoce so sadrou az po stehno vazne to pokazi vsetko to okolo vianoc na co si clovek zvykne lietanie po obchodoch a tak
najlepsie ? no ked som si myslel ze to nosi jezisko
hmm najkrajsi darcek ? neivem netusim vsetky su fajn kazdy potesi
na vianoce neoslavujem nejak extra klasika s rodinkou ale milujem vianocne trhy a nakupi pred vianocami s nejakou prijemnou spolocnostou
Btw neni to nejak skoro tento topik ? ono to uz je ako v Tescu tiez uz mesiac predavaju stromceky... _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 7:53 pm Předmět: |
|
|
Nemám rád dnešní pojetí Vánoc, vytrácí se tradice. Netěšim.
Nekoukám při tom na peníze, dokud je čim platit :o). Raději dávám. Nesnášim dárky.
Pokud tě nenapadá co koupit tomu konkrétnímu člověku bez ohledu na to jestli jsou nebo nejsou vánoce, nekupuj nic. A když fakt chceš, je jedno co koupíš.
Nejepší co jsem kdy dostal? "Nic" nebo peníze. A dal? To nemůžu posoudit.
Ne. Možná na UO :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 9:05 pm Předmět: |
|
|
Heleme se ja mu porad cpal nejake darky a z nej ted vyplyne,ze je nema rad!
*stydi se* _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/
Naposledy upravil Dix dne pá říjen 21, 2005 7:20 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 5:31 am Předmět: |
|
|
Tak já se na Vánoce moc těším, a to už dávno nejsem malinkatá, na Ježka nevěřím, ale stejně. Těším se proto, protože nějakou blbostí udělám radost svým blízkým, tu se snažím dělat i přes rok, ale na ty vánoce je to trošku očekávaný a ty lidi nejsou překvapení a zaskočení z toho, že něco dostanou, a je to hezký...
Tipy, co komu koupit moc nemám, ty jsem čekala tady
Nejradši dárky dávám, něco dostat je pěkný, ale je fakt, že spíš jde o to, že se někdo vůbec obtěžuje něco dát.
Nejhorší vánoce byly, když byl táta v nemocnici, měl po operaci a máma se z toho hroutila, brr, už nikdy, přejte si pod stromeček zdraví, zdraví svoje a svý rodinky a blízkých.
Nejhezčí vánoce asi nemám, všechny byly kromě těch 1 hezký.
Nejhezčí dárek byl, když sem minulý rok dostala takovýho hnusnýho trošku malýho plyšovýho pejska, měl utržený ucho, dala mi ho moje milovaná neteř Lenička (není Hrubá ani hrubá, nebojte), no a koukala těma očičkama na mě a čekala, jak se mi bude líbit. Miluju plyšáky a tady ty plyšový blbosti, a tenhle jak byl "divnej" trošku, mě uchvátil, takže co si pamatuju, tak asi nejhezčí dárek, protože byl od malý holky, co chtěla udělat radost, no super....
O vánocích slavit do hospy nechodím, včera sem byla dokonce po 2 měsících na 2 pivka, jde to se mnou z kopce..., spíš si připiju s našima, co jsou abstinenti by se dalo říct, no a tohle jsou vyjímečný situace, kdy si dám s mámou a tátou třeba skleničku vína nebo nějakýho šampusu...
Ještě jedna věc, reklama v obchodech a vůbec reklama točící se okolo vánoc mi vůbec nevadí, patřím k lidem, co se nenechají zas až tak ovlivnit a tahle věc mě vážně nestresuje. Patří to asi i k věcem, kde se řídím tím, že zabývat se tímhle a trápit, to bych nemohla v životě dělat nic jinýho, tak mě to nechává chladnou, jen se nad tím pousměju. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:33 am Předmět: |
|
|
Vánoce jsou Vánoce a ikdyž už je neprožívám jako dítě, je to tradice.
Utrácím podle toho, kolik mám, ale většinou co nejvíc. Hrozně rád dávám dárky, páč mám větší radost z toho, když ji někomu udělám, než když něco dostanu :o)
Máte nějaký tipy, co koupit ségře / bráchovi / rodičům / babičce /přítelkyni?
hmm, bráchovi ňákou elektroniku, přemejšlím o novým mobajlu, rodičům uvidím v obchodech a přítelkini nejspíš něco jako šperk, nebo něco památečního, hezkýho :o)
Nedá se asi srovnávat :o)
Asi jako děcko vláčky TT od tety z Německa :o)
Chodím na půlnoční do kostela a potom do hospůdky na pívo :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 8:35 am Předmět: |
|
|
Pokud si odmyslim ozdoby v obchodech, tak mam Vanoce jen a jen takove, jake si je udelam ja sam s prateli a rodinou. Uz ani ty televizni upoutavky nestiham takze komercni nejsou a tradice se z nich vytraci jen proto, ze ji sam nedrzim.
Vzdy jsem se rozciloval, ze Vanoce jsou jen o penezich a stresu. Pak mi kamaradka rekla: zkus je prozit v klidu, presne tak, jak chces. Pak zjistis, ze je to ta nejkrasnejsi cast roku.
Vsak kdo vam brani v odlevani olova?
Povetsinou jsem silne flegmaticky a Vanoce moc neprozivam. Takze nemam ani extra duvod se na ne tesit.
Primerene koupim, co si myslim, ze nam obema udela radost (obdarovanemu i me, ze mu to davam). Mam pak vetsinou problem, ze to nechci nechat fungovat jako pracholapac treba pulroku, a tak mu to dam hned - tj. pod strom toho uz moc nezbyva.
Sestre ponozky. Vzdy si 25. stezuje, ze zase zadne nedostala, tak si rikam: musim ji je koupit, musim, musim. A vzdy na to zapomenu
Nevim... mozna bych rekl rozchod s pritelkyni, ale to jiste nebylo ani nejlepsi, ani nejhorsi, takze to do teto otazky asi nepatri
Co jsem dal, at soudi obdarovani a nejhezci, co jsem kdy dostal? Jedna SMSka, co jsem dostal pred nekolika mesici. Zni to banalne, ale pochybuji, ze to nejaky jiny dar (treba i vanocni) nekdy prebije.
Co? uz ne.. driv jsme chodili 23. a pretahovali to na Stedry den. Ted uz to nejak nezvladam, ti, se kterymi bych chtel slavit, jsou rozprostreni po cele planete, takze bohuzel s nimi se vsemi byt nemohu (leda zkusit cestu kolem sveta za 24 hodin )
Naposledy upravil Vilgerius dne pá říjen 21, 2005 8:55 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 8:44 am Předmět: |
|
|
Mam ich celkom rad,ale nie vzdy mi vyjdu podla mojich predstav.Ale v celku sa na ne tesim.
Utracim pomerne hodne,ale radsej davam ako dostavam.
Vobec nemam predstavu...ako kazdy rok kupim nejaku blbost,aby potom moji pribuzny mohli statocne predstierat,ze sa im to paci.
Najhorsi nemozem povedat,lebo bol fakt hrozny.A najlepsi bol asi ten,ked som dostal svoj prvy komputer.
viz predoslu odpoved.
Jasne,komplet cele svatky. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|