Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: po únor 21, 2005 11:04 pm Předmět: Jak je to se skillpointy? |
|
|
Chcem sa opytat ako je to so skillpointami,ktore su v telach prudicov? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 21, 2005 11:33 pm Předmět: |
|
|
Příště zkus search, je tu na tohle téma spoustu topiců :o).
Zkráceně: Některé lore skilly (EI, Animal Lore, Hiding...) už lezou mnohem pomali makrováním a jako náhrada se v tělech monster objevují skillpointy, které ti po sebrání vždy něco málo k tomu skillu přidají. Skillpointy jsou 4 typů, podle síly monstra ze kterého vypadly. Různé typy znamenají nejen různě veliký přírustek ke skillu, ale maximální hodnotu skillu do které kamínky skill zvyšují (například z nejslabších potvor zvyšují tuším max do hodnoty skillu 30, pak už jsou bez účinku). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: po únor 21, 2005 11:39 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za vysvetlenie,odpust moju nevedomost .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka Nádherná Mummy

|
Zaslal: po únor 21, 2005 11:42 pm Předmět: |
|
|
Přesněji to je : Anatomy, Animal Lore, Eval. Int., Hiding, Stealth, Spirit Speak.
Jinak to leze děsně pomalu a skončíš s namaxovanym všim kromě toho co chceš...a makruješ něco jiného
Ale jinak jsem spokojená. _________________ Paladinka Světla co má modroučké brnění a meč Cti, ale umí uplný kulový
...teda teď už i něco umí.
Adeptka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:34 pm Předmět: |
|
|
Podle me timdle udelaly peknou blbost nb to maji ted o hosne tezsi nez jme to mely my.A jak řikala lucinka můžete harvit skill pointy celý den a to co chcete vam skoro nevyleze. _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Nejenom to - drive se zacinalo s magery 50... a blablabla.
Osobne jsem ted zacal postavu z 0 na vyzkouseni treninku a skillpointy jsou super.
Pokud bych si ted chtel zalozit druhou postavu treba do PvP, tak ji poridim knizky - staci dojit parkrat dung a mam knizky i penize na nakup zbylych. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
hmmm ja na skillpoitech envidim nic super ....
na kazdem metru nb dungu nekdo harvi
na hb nekdo harvi ...
navic to roste dost mizerne
zkousel sem takhle u nb postavy udelat ei
roste mi vsechno az na to ei, to roste nejmizerneji ze vsech
proste je to opruz
a argument s knizkama je dost naprd ....
ale aspon to am vyhodu v tom, ze tolik lidi snad nemakruje a nezatezuje tolik server _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
Je sice pravda ze to nuti nekam chodit a nesedet v cechu na prdely a makrovat ale je to celkem na nic a pro uplneho nb ktery dung jeste nevidel a ani nezna knizky tak se snazi nekde sbirat skill pointy.Nb dung je porad plny takze tam to neprichazi v uvahu a v maze to nb po desate znechuti pkcky. _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:09 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze ty skillpointy nejsou nijak spatny, starsi hraci novym postavam koupi knizky, nebo proste nebudou¨trenovat, kdyz je to nebavi. Kolik lidi chodi do Britainskejch stok ? Tam sem zacinal ja a taky sem tam sundal prvni PK v zivote  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:09 pm Předmět: |
|
|
Joker napsal: |
Je sice pravda ze to nuti nekam chodit a nesedet v cechu na prdely a makrovat ale je to celkem na nic a pro uplneho nb ktery dung jeste nevidel a ani nezna knizky tak se snazi nekde sbirat skill pointy.Nb dung je porad plny takze tam to neprichazi v uvahu a v maze to nb po desate znechuti pkcky. |
Pkcka jsem tam potkal celkem malo a to jsem tam chodil casto..spis nez pk tam chodi hodne modraku harvit jak regy, tak fame atp .. proste je tam porad plno, max tak ve 3 rano kdy je online 27 lidi _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|