Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Corpsehider Headless
|
Zaslal: pá červenec 01, 2005 5:19 pm Předmět: Corpsehider |
|
|
Jednou před několika lety v ukryté skrýši v temném lese mě porodila moje máma a pojmenovala Corpsehider… jeden čas jsme si tam žili celkem dobře,ale pak se z ničeho nic objevili temní rytíři a zabili mi rodiče a snažili se zabít i mě.Naštěstí jsem utekl,ale s velkými bodnými ránami.Abych přežil tak sem musel zaprodat svou duši ďáblu,takže se země stal temný zabiják.Všichni už znaly moji podobu tak jsem šel za svým temným mistrem a ten mě naučil morfovat do člověka a tehdy mě naučil ovládat bojové umění Nože , dále mě učil umění Macu.V Boxu jsem byl podle jeho slov velice dobrý učedník a hbitě jsem ho dohnal a vyrovnal jsem se mu.Díky těmto novým bojovým uměním jsem znovu mohl zabíjet,ale za čas si mě zase zapamatovaly tak jsem se šel poradit se svým mistrem a tem ně naučil se morfovat do gargoila. .... všichni už mně znali ve všech třech podobách a tak všude vyvěsily Papírky které odhlasovaly ze za hlavu neznámého vraha s dostane 50 000gp......a tak na mně uspořádaly hon. Našli mně v mé dlouholeté skrýši na kraji Maze a začli honit v bludišti,nakonec mně lapili a střelili do mně uspávací šíp. A najednou sem byl v místnosti kde bylo šero,louče na mně házely světlo a někdo se vzadu smál,kurážně jsem ho vyzval ať mne rozváže a že mu ukážu kdo se tady bude smát naposledy.....ten cizinec vystoupil a přiložil mi meč ke krku a říká:"A co mi řekneš teď,zabijáku? Mám tu zrůdu podříznout?*velký smích*" a najednou se z rohu pokoje ozvalo NE! ta postava přistupovala blíž a blíž,bylo to stejné jako já akorát že Svalnaté,Vysoké a mnělo to větši křidla než já,řeklo to: "Nechte ho! Já jsem taky býval takový a podívejte jaký jsem teď!"
Cizinec odstoupil a to velké si stouplo přede mne a výtězivě proneslo:"Nechte mi ho na zkoušku tak 2 měsíce uvidíme co s nim půjde udělat.Jestli se přidá na světlou stranu tak ho necháte žít a já budu mít učedníka,ale pakliže se mi to nepodaří tak ho můžete zabit,platí? ....Nebojte se mně neuteče *usmál se*"
Z pokoje se nikdo neozvalo a proto se to zeptalo znovu: "Tak platí?*zamračil se*".Z pokoje se ozvalo souhlasné zabručení.Já jsem byl tak šťastný ale potom přišel tvrdý výcvik .....nejméně 2 týdny jsem byl přivázán na provazech a nesměl jsem pit ani lízat krev(to bylo to nejhorši).Nakonec mě z toho vyléčil a stali jsme se velmi dobrými přáteli…Jmenoval se Bohdy.Dodržel dohodu takže mě nemuseli zabít…Chodili jsme spolu na lovy a zachraňovali další takový jako jsem byl dříve já.
Když sem se před dobou snažil navrátit mrtvým klid tak sem zaslechl debatu o Spolku velice mě zaujalo co o něm vykládali tak jsem se rozhodl že se sám poptám…Tak sem se začal ptát a za chvíli jsem věděl že Spolek je guilda ,která uspokojí všechny mé představy o tomto světě tak jsem se rozhodl zažádat o adepství v této guildě.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 03, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj.
Přihlášku bereme navědomí, nicméně vzhledem k zmražení přihlášek jí oficiálně začneme řešit až po skončení letních prázdnin. Věřím že tento krok respektuješ. Když se najde čas, neni problém se nějak ve hře potkat a seznámit, ale na oficiální řešení přihlášky není v tuto chvíli dostatek lidí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Corpsehider Headless
|
Zaslal: ne září 18, 2005 6:44 pm Předmět: Corpsehider |
|
|
No omlouvám se všem,ale něják sem si to asi rozmyslel...Tak doufám,že to pochopíte...Děkuju... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne září 18, 2005 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jasně, to se stává. Hodně štěstí v UO i mimo ní. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po září 19, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nestane jinak, tak myslim ze to muzeme uzamcit. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|