Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Corpsehider

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Corpsehider
Headless

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2005 5:19 pm    Předmět: Corpsehider Odpovědět s citátem

Jednou před několika lety v ukryté skrýši v temném lese mě porodila moje máma a pojmenovala Corpsehider… jeden čas jsme si tam žili celkem dobře,ale pak se z ničeho nic objevili temní rytíři a zabili mi rodiče a snažili se zabít i mě.Naštěstí jsem utekl,ale s velkými bodnými ránami.Abych přežil tak sem musel zaprodat svou duši ďáblu,takže se země stal temný zabiják.Všichni už znaly moji podobu tak jsem šel za svým temným mistrem a ten mě naučil morfovat do člověka a tehdy mě naučil ovládat bojové umění Nože , dále mě učil umění Macu.V Boxu jsem byl podle jeho slov velice dobrý učedník a hbitě jsem ho dohnal a vyrovnal jsem se mu.Díky těmto novým bojovým uměním jsem znovu mohl zabíjet,ale za čas si mě zase zapamatovaly tak jsem se šel poradit se svým mistrem a tem ně naučil se morfovat do gargoila. .... všichni už mně znali ve všech třech podobách a tak všude vyvěsily Papírky které odhlasovaly ze za hlavu neznámého vraha s dostane 50 000gp......a tak na mně uspořádaly hon. Našli mně v mé dlouholeté skrýši na kraji Maze a začli honit v bludišti,nakonec mně lapili a střelili do mně uspávací šíp. A najednou sem byl v místnosti kde bylo šero,louče na mně házely světlo a někdo se vzadu smál,kurážně jsem ho vyzval ať mne rozváže a že mu ukážu kdo se tady bude smát naposledy.....ten cizinec vystoupil a přiložil mi meč ke krku a říká:"A co mi řekneš teď,zabijáku? Mám tu zrůdu podříznout?*velký smích*" a najednou se z rohu pokoje ozvalo NE! ta postava přistupovala blíž a blíž,bylo to stejné jako já akorát že Svalnaté,Vysoké a mnělo to větši křidla než já,řeklo to: "Nechte ho! Já jsem taky býval takový a podívejte jaký jsem teď!"
Cizinec odstoupil a to velké si stouplo přede mne a výtězivě proneslo:"Nechte mi ho na zkoušku tak 2 měsíce uvidíme co s nim půjde udělat.Jestli se přidá na světlou stranu tak ho necháte žít a já budu mít učedníka,ale pakliže se mi to nepodaří tak ho můžete zabit,platí? ....Nebojte se mně neuteče *usmál se*"
Z pokoje se nikdo neozvalo a proto se to zeptalo znovu: "Tak platí?*zamračil se*".Z pokoje se ozvalo souhlasné zabručení.Já jsem byl tak šťastný ale potom přišel tvrdý výcvik .....nejméně 2 týdny jsem byl přivázán na provazech a nesměl jsem pit ani lízat krev(to bylo to nejhorši).Nakonec mě z toho vyléčil a stali jsme se velmi dobrými přáteli…Jmenoval se Bohdy.Dodržel dohodu takže mě nemuseli zabít…Chodili jsme spolu na lovy a zachraňovali další takový jako jsem byl dříve já.
Když sem se před dobou snažil navrátit mrtvým klid tak sem zaslechl debatu o Spolku velice mě zaujalo co o něm vykládali tak jsem se rozhodl že se sám poptám…Tak sem se začal ptát a za chvíli jsem věděl že Spolek je guilda ,která uspokojí všechny mé představy o tomto světě tak jsem se rozhodl zažádat o adepství v této guildě.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2005 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.
Přihlášku bereme navědomí, nicméně vzhledem k zmražení přihlášek jí oficiálně začneme řešit až po skončení letních prázdnin. Věřím že tento krok respektuješ. Když se najde čas, neni problém se nějak ve hře potkat a seznámit, ale na oficiální řešení přihlášky není v tuto chvíli dostatek lidí.
Corpsehider
Headless

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2005 6:44 pm    Předmět: Corpsehider Odpovědět s citátem

No omlouvám se všem,ale něják sem si to asi rozmyslel...Tak doufám,že to pochopíte...Děkuju...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne září 18, 2005 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, to se stává. Hodně štěstí v UO i mimo ní.
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po září 19, 2005 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se nestane jinak, tak myslim ze to muzeme uzamcit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: