Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt září 29, 2005 5:12 pm Předmět: Yewská díra |
|
|
To jsem vám takhle jednou se projížděl po Yewu a najednou uvidím pře sebou takovou podivnou mýtinku a uprostřed vyvýšeninu. Podívám se do mapy a tam byl nápis že by se tu měla nacházet nějaká skrytá jeskyně. Tak mi to jako n zvídavému Paladinovi nedalo a zkoušel jsem ji oběvit. Jenže mi to nějak nešlo, jediné co jsem zjistil bylo, že se tu opravdu nějaká jeskyně nachází. Proto jsem požádal o pomoc zkušeného Serpina a zkoušeli jsme se do oné jeskyně dostat. Potom Serpina napadlo že by jsme se tam mohli prokopat. Proto jsem zajed do banky pro krumpáč a začali jsme se do jeskyně prokopávat s krumpáčem v ruce, ale ani to nám nebylo k užitku. Když Serpin musel odejít za nějakou svojí povinností vzdal jsem to i já a zklamaně jsem odjel.
Doufám že mi pomůžete uspokojit moji touhu se tam podívat a prozkoumat další taj Temného Ráje. _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt září 29, 2005 5:31 pm Předmět: |
|
|
Do toho Taje se nedostaneš, potřeboval GM práva. Jde o to, že na tom plácku je pod tebou jáma (jeskyně), ale jako hráč se tam nedostaneš. Doporučuju stahnout spheru a zkusit si to. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 29, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
A já doporučuju nepoužívat cizí mapy a nakreslit si svoje. Znáte to...lidi často kecaj a podváděj, a pak můžou vám prodat i mapu, která vůbec nesedí :o). Neni nad vlastní značky. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
Taky sem to skousel ale stejne jako tebe Zizinku my to neslo
*spousti si vlastni RUNuo* _________________

Naposledy upravil Khaz Modan dne čt září 29, 2005 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Doporučuju stahnout spheru a zkusit si to. |
Ty s tym tusim mas nejake skusenosti  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:45 pm Předmět: |
|
|
Diky zkusím od každého něco  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá září 30, 2005 12:21 am Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Wolf napsal: |
Doporučuju stahnout spheru a zkusit si to. |
Ty s tym tusim mas nejake skusenosti  |
Jistě  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|