Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 8:42 pm Předmět: Patronáty |
|
|
Tak lidi, co si myslíte o patronátech? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po prosinec 29, 2003 9:22 am Předmět: |
|
|
Ze o nich nic nevim...
K cemu jsou? Lobovani za sve povolani? Hm... do toho bych se nerad poustel
Radeni novackum, mistu, kam se novacek muze obratit s dotazem? To leda... na to staci par ICQ na www DP. Btw - ve FAQ foru DP je toho popsano tolik, ze jen malo veci se tam clovek nedocte... spis se hodi pruvodce svetem, ale na druhou stranu... objeveni cestovani po svete pomoci cechovnich domu pro me byl zazitek tydne
Poradani questu / turnaju? Na to zadny patronat potreba neni, jen nejaky email, kam by clovek mohl poslat svuj napad a v brzke dobe se dockat podpory/zamitnuti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 29, 2003 2:17 pm Předmět: |
|
|
No, patroj by měl být člověk, který sesumíruje všechny názory ostatních hráčů daného povolání, proběhne se po světě, poptá se a pak to referuje GM. Jen je informuje a oni už se sami rozhodnou. Alespoň tak to vidim.
Tady mluvíš o nováčkách co už nejsou takové nováčci. Ty rady o kterých tu mluvíš jsou už spíš takové zajímavosti. Ano, hodí se průvodce světem. Ale i jistota že máš na koho se obrátit. V dnešním světě vedou po zrušení NB dungeonu první kroky nováčků do cechu a bylo by dobré, aby tam místo několika holých stěn a vendorů co prodávaj šitíčko nalezli kancl někoho, nakoho se mohou obráti, případně jeho ICQ.
Pořádání questů...samozřejmě že to může dělat každý, ale pod záštitou patronátu by to mohlo získat určitou kulturu a pověst. Ale to by musely začít patronáty fungovat kompletně a ne že by byli aktivní jen dva nebo tři patroni.
Hlavní síla patronátů podle mě tkví v jejich RP významu. Jak jsi na to, Vile, mohl zapomenout? Je přece daleko lepší dozvědět se nějaké info přímo ve hře, případně mít alespoň ve hře nějaký reálný podklad pro to co ses dozvěděl... Vtáhne Tě to do hry a hlavně, vychová Tě to. On charakter postavičky ve hře je dán dvěmi věcmi. Charakterem člověka který postavičku ovládá a vývojovými zkušenostmi postavičky. Pokud máme DP vylepšit, aby tu nepobíhalo tolik sviní kolik tu pobíhá, není nic lepšího než začít u lidí, kteří ho budou ovlivňovat v budoucnosti. Je snadné naučit newbieka slušnému chování a Aethanovu cítění...a patronát by k něčemu takovému mohl přispět. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá leden 09, 2004 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tohle se mi libi...
Je to pravda, patronaty jsou fajn, skoda, ze nefunguji. Prikladem budiz Cech necru (tam jsou ti chlapici se sitickem). Alespon, ze uz na hb v cechu muzou jen negri. Predtim byl cech pro vsechny ostatni povolani, jen ne pro necra.
Jinak patron by mohl aspon dat nadeji na lepsi casy. Ja se citim trosku menecenny oproti ostatnim, oni maji nekoho 'nad', na koho se muzou obratit,Jak rikal Hell. Nemuzu tedy rict, na kolik ostatni patroni pracuji a co pro sve povolani delaji, ale aspon jsou.
Jeste bych neco dodal k tomu charakteru postavy. Nevim, jak jsi myslel ty vyvojove zkusenosti. Pridal bych Vliv okoli na toho jedince, pokud to ty zkusenosti neobsahuji. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá leden 09, 2004 11:23 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem mel tu cest pouze s patronem Vampiru a uprime jsme byl zklaman . pote jsme jiz jen zahledl patrona rangeru, ael pouze z dalky, kdy na me blikal. Skoda ze neco takoveho neni, treba kdyby Nas patron bydlel v cechu magu...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: so leden 10, 2004 12:13 am Předmět: |
|
|
Patron magov je SeaRanger? Ak ano tak to je byvaly gm guardians, ktory sa vzdal postu gm kvoli tomu, ze nema dost casu na guildu. Takze to je vazne uzasne.  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so leden 10, 2004 12:45 am Předmět: |
|
|
No já třeba patrona Paladinů jsem ještě ve hře neviděl, nikdy. Dokonce jsem četl někde na stránkách jedné guildy (tuším Sanct Lor viz. www.sanctlor.com), že ctěný Lord Jammore (jestli je ještě teda patronem, o těhle vecech uz nemám moc prehled, protoze je nepotrebuji a nikdy jsem patrona Paladinu ani nepotreboval) bloudí po jiných světech (tuším Endor) s toho jsem usoudil, že je tudíž neaktivní na Dark Paradise, ale presto je Patronem....nechápu, tady jde videt jak Patronát bezí vesele dál.
PS :Nebijte me za to jestli to neni pravda a Lord Jammore uz zase aktivne hraje na DP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: so leden 10, 2004 9:41 am Předmět: |
|
|
O tom pochybujem ze by hral, ani ja som ho este nevidel... _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so leden 10, 2004 10:52 am Předmět: |
|
|
Já ho taky ještě nikdy neviděl
a to jsem u nás v cechu paladinů skoro pořád.
Ty patronáty opravdu moc nefungují.
Například: Do cechu přijde absolutní nováček.
Nic neví, nic neumí. (třeba moje sestra Miracle)
Většinou mu všichni dobří lidé dobře poradí,
dají nějakou zbroj a zbraň do začátku,
případně mu ukáží jak to ve světě chodí.
A k tomu žádnej patron není potřeba.
Jiný příklad: Paladinové řeší nějaký problém.
A radši se zase obrátí na GM, na nějakýho Jammore kašlou.
Takže vlastně nevidím žádný důvod, proč tu patronát existuje.
Jestli máte někdo jinej názor mě opravte... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so leden 10, 2004 11:25 am Předmět: |
|
|
Jammore už myslím dávno není patronem paladinů. Jediné povolání které má patrona jsou vampíři. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|