Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Lee O
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lee O
Headless

PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 3:47 pm    Předmět: Lee O Odpovědět s citátem

Na odlehlem miste nedaleko města Vesper se narodili dva bratri. Byla to dvojcata. Rodice je pojmenovali Lee O a Remuss. Jak plynul cas tak bratri rostli a silili rozvijeli se i jejich schopnosti. Ale jednoho dne se stalo velke nestesti. O par minut mladšího z bratru, Remusse, unesl klan vampiru.
Mel stesti v nestesti. Tim, ze to byl silny a vyjmecny mladik se klan rozhodl ušetřit jeho život a ucinili z nej jednoho z nich. Tak se Remuss naucil mnohemu umeni jimz klan vynikal. Zájmena se venoval umeni boje holima rukama, ale i boj s bodnymi zbraněmi. Když klan usoudil, ze je to zdatny bojovnik zacali ho ucit umeni michani lektvaru a pisemnictvi. Tato studia však nedokončil.
Jak cas plynul ani Lee nezahalel a cvičil a trenoval. Nasel sobe vlastní umeni leceni spojene s ochranářskou magii.
Jednoho dne Lee odjel z domova, vydal se hledat ztraceneho bratra. Nemel ani tuseni se prastary klan vampiru muze nacházet, tak putoval dlouhe roky krajinou. Diky vyuzivani svých shopnsti a dovednosti a taky velmy dobremu a šlechetnému srdci byl vždy a vsude vitan, takze o nocleh ani o jidlo nemel nikdy nouzi. Jak se potuloval ziskaval nove pratele a společníky na sve ceste za bratrem.
Po Dlouhých letech putovani nalezli stareho, velmy stareho muze. Muz je uvital v svém dome a Lee mu povedel svůj pribeh. Muz se na chvili zamyslene odmlcel a poté Leeovi a jeho společníkum prozradil, kde by měli hledat. Místo se nazivalo Brujah. Uz z toho nazvu sel mraz po zadech. Nicméně Lee nelenil a hned druhy den rano se vydal toto tajemne místo hledat. Putovali tri tydny nez toto místo nalezli, ale tri tydny se skupine, která zasvetila svůj život hledani Remusse a touze po dobrodrzstvi, zdali jako nic v porovnani s dlouhými patnacti lety putovani a hledani. Az na místo dorazili.
Pán vampiru poznal tvar druhého z bratru. Svolal hrstku „vyvolenych“ vampiru a zacala bitva. Ta trvala dlouhe hodiny. Vampiri byli skutecne dobymi bojovniky, avsak i skupina dobrodruhu se při svých cestach mnohemu naucila. Při bitve byl Pán vampiru porazen cimz bitva nemusela dal pokracovat. Pán vampiru byl uveznen a mladší z bratru vysvobozen. Nicméně ještě nebylo vsemu konec. Remussovi kolovala v zilach vampiri krev a i myslenkami se stále upinal ke „svemu“ klanu.
Skupina doprovodila bratry domu a poté je opustila. Stateční a chrabrí bojovnici, kouzelnici a hranicari sli svou cestou a zalozili spolek zasveceny boji proti bezpravi a pomoci druhym v nesnázích.
Lee musel osvobodit myslenky svého bratra. Cetl stare knihy sbiral informace a všelijak se snazil svemu bratrovi pomoci. Ačkoliv se tento boj zdal marny Lee nezanevřel a jeho odmenou mu byl uspech po dlouhem roce. Povedlo se mu vymanit svého bratra z moci vampiru nicméně ne uplne. Remussovi myslenky se staly cistymi, avsak jeho telo zustalo poznamenane.
Lee zacal svého bratra ucit zakladum magie avsak i zde byl citit vampirsky vycvik a Remussova magie se ubirala jinym smerem. Také ho naucil zakladum leceni, takze si dokazal mensi škrábance a oderky vylecit sam. A naoplatku Remuss naucil svého bratra umeni boje a taktiky a zakladum pisemnictvi.
A tak se bratri dali opet dohromady a stala se z nich silna dvojice, která ctila dobře mravy a slusne chovani.
Az je cesty zavedli k Vam. Kde se snazi najit utociste, přatele a dobrodrzstvi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Hodne stesti,my se uz zname tak ti jenom zbyva kontaktovat Wolfa a znat neco o spolku k ceste na Adepta,Ale musis nas presvedcit ze jsi prave pro nas prinosem...

http://www.vlci.info/

Naposledy upravil Dix dne st září 21, 2005 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Lee O
Headless

PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj ahoj ahoj Dixiku Smile .... snad ano bylo by fajn
Lee O
Headless

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stahuji svou zadost .... dekuji a prijemnou hru
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohu vedet proc???

Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to tuším. Ptal se mě, jestli tedy bude zájem o jeho služby. Řekl jsem mu že samozřemě ano, ale že nějakou chvíli potrvá, než se k němu prohrabu přes tu hroznou hromadu adeptů a žadatelů. Můj tip: Neměl nervy... Jeho chyba Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Question

to snad ne

Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, kdyz je to tak, tak nutit ho prece nebudem, a kdyz bude chtit, tak si poda prihlasku znova.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak říká náš žlutej andílek, stejný postoj k tomu mám i já. Hodně štěstí ve hře i tobě, Lee O.
Lee O
Headless

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha Smile .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat Smile .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: