Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lee O Headless
|
Zaslal: út září 20, 2005 3:47 pm Předmět: Lee O |
|
|
Na odlehlem miste nedaleko města Vesper se narodili dva bratri. Byla to dvojcata. Rodice je pojmenovali Lee O a Remuss. Jak plynul cas tak bratri rostli a silili rozvijeli se i jejich schopnosti. Ale jednoho dne se stalo velke nestesti. O par minut mladšího z bratru, Remusse, unesl klan vampiru.
Mel stesti v nestesti. Tim, ze to byl silny a vyjmecny mladik se klan rozhodl ušetřit jeho život a ucinili z nej jednoho z nich. Tak se Remuss naucil mnohemu umeni jimz klan vynikal. Zájmena se venoval umeni boje holima rukama, ale i boj s bodnymi zbraněmi. Když klan usoudil, ze je to zdatny bojovnik zacali ho ucit umeni michani lektvaru a pisemnictvi. Tato studia však nedokončil.
Jak cas plynul ani Lee nezahalel a cvičil a trenoval. Nasel sobe vlastní umeni leceni spojene s ochranářskou magii.
Jednoho dne Lee odjel z domova, vydal se hledat ztraceneho bratra. Nemel ani tuseni se prastary klan vampiru muze nacházet, tak putoval dlouhe roky krajinou. Diky vyuzivani svých shopnsti a dovednosti a taky velmy dobremu a šlechetnému srdci byl vždy a vsude vitan, takze o nocleh ani o jidlo nemel nikdy nouzi. Jak se potuloval ziskaval nove pratele a společníky na sve ceste za bratrem.
Po Dlouhých letech putovani nalezli stareho, velmy stareho muze. Muz je uvital v svém dome a Lee mu povedel svůj pribeh. Muz se na chvili zamyslene odmlcel a poté Leeovi a jeho společníkum prozradil, kde by měli hledat. Místo se nazivalo Brujah. Uz z toho nazvu sel mraz po zadech. Nicméně Lee nelenil a hned druhy den rano se vydal toto tajemne místo hledat. Putovali tri tydny nez toto místo nalezli, ale tri tydny se skupine, která zasvetila svůj život hledani Remusse a touze po dobrodrzstvi, zdali jako nic v porovnani s dlouhými patnacti lety putovani a hledani. Az na místo dorazili.
Pán vampiru poznal tvar druhého z bratru. Svolal hrstku „vyvolenych“ vampiru a zacala bitva. Ta trvala dlouhe hodiny. Vampiri byli skutecne dobymi bojovniky, avsak i skupina dobrodruhu se při svých cestach mnohemu naucila. Při bitve byl Pán vampiru porazen cimz bitva nemusela dal pokracovat. Pán vampiru byl uveznen a mladší z bratru vysvobozen. Nicméně ještě nebylo vsemu konec. Remussovi kolovala v zilach vampiri krev a i myslenkami se stále upinal ke „svemu“ klanu.
Skupina doprovodila bratry domu a poté je opustila. Stateční a chrabrí bojovnici, kouzelnici a hranicari sli svou cestou a zalozili spolek zasveceny boji proti bezpravi a pomoci druhym v nesnázích.
Lee musel osvobodit myslenky svého bratra. Cetl stare knihy sbiral informace a všelijak se snazil svemu bratrovi pomoci. Ačkoliv se tento boj zdal marny Lee nezanevřel a jeho odmenou mu byl uspech po dlouhem roce. Povedlo se mu vymanit svého bratra z moci vampiru nicméně ne uplne. Remussovi myslenky se staly cistymi, avsak jeho telo zustalo poznamenane.
Lee zacal svého bratra ucit zakladum magie avsak i zde byl citit vampirsky vycvik a Remussova magie se ubirala jinym smerem. Také ho naucil zakladum leceni, takze si dokazal mensi škrábance a oderky vylecit sam. A naoplatku Remuss naucil svého bratra umeni boje a taktiky a zakladum pisemnictvi.
A tak se bratri dali opet dohromady a stala se z nich silna dvojice, která ctila dobře mravy a slusne chovani.
Az je cesty zavedli k Vam. Kde se snazi najit utociste, přatele a dobrodrzstvi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út září 20, 2005 4:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Hodne stesti,my se uz zname tak ti jenom zbyva kontaktovat Wolfa a znat neco o spolku k ceste na Adepta,Ale musis nas presvedcit ze jsi prave pro nas prinosem... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/
Naposledy upravil Dix dne st září 21, 2005 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lee O Headless
|
Zaslal: út září 20, 2005 4:39 pm Předmět: |
|
|
ahoj ahoj ahoj Dixiku .... snad ano bylo by fajn |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lee O Headless
|
Zaslal: ne září 25, 2005 3:40 pm Předmět: |
|
|
stahuji svou zadost .... dekuji a prijemnou hru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne září 25, 2005 4:43 pm Předmět: |
|
|
Mohu vedet proc??? _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne září 25, 2005 6:55 pm Předmět: |
|
|
Já to tuším. Ptal se mě, jestli tedy bude zájem o jeho služby. Řekl jsem mu že samozřemě ano, ale že nějakou chvíli potrvá, než se k němu prohrabu přes tu hroznou hromadu adeptů a žadatelů. Můj tip: Neměl nervy... Jeho chyba  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: ne září 25, 2005 7:50 pm Předmět: |
|
|
to snad ne _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: ne září 25, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
No, kdyz je to tak, tak nutit ho prece nebudem, a kdyz bude chtit, tak si poda prihlasku znova. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne září 25, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak říká náš žlutej andílek, stejný postoj k tomu mám i já. Hodně štěstí ve hře i tobě, Lee O. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lee O Headless
|
Zaslal: po září 26, 2005 12:00 am Předmět: |
|
|
No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|