Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: po srpen 15, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
Neni to uplne k veci a mozna vy to budete uz vedet.
Me se podarilo vyzjistit, ze kdyz portnu na potvoru a hned na ni zautocim (jeste pred tim nez k ni "doletim" - proste takovej mega klik na zalozku potvoru) tak mi to fizne port _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:06 pm Předmět: |
|
|
To je podobna situacia ako ked castnes nejake kuzlo a prekliknes war/peace.Tiez ti to fizzne...attack pocas castovania je to iste. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
No já si myslím, že attack se nenahodí dřív, než dojede banda, tak by to mělo být, ale pokud ano, tak bych řekl, že fizzuje :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
Serpin napsal: |
Neni to uplne k veci a mozna vy to budete uz vedet.
Me se podarilo vyzjistit, ze kdyz portnu na potvoru a hned na ni zautocim (jeste pred tim nez k ni "doletim" - proste takovej mega klik na zalozku potvoru) tak mi to fizne port |
Plati skoro u vseho, jakmile DClicknes (zautocis) na nekoho se zaplym WarModem, tak si fiznes bandy, kouzlo ale i skilly (trebas hiding). To samy pokud nemas zaplej war a neco te buchne (preskoci ti war) a fiznes. _________________ Delarock, The PK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:27 pm Předmět: |
|
|
Mno já si už nejsem jistej ale není to podobný jako s kouzlem? Když ho čarujete a přepne se vám warmod (při útoku) tak je to na 100% fizz ? U kouzel je to tak určitě, je ovšem otázka "co to dělá" když už máte warmode nahozenej. . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
Sharlon Emir napsal: |
Mno já si už nejsem jistej ale není to podobný jako s kouzlem? Když ho čarujete a přepne se vám warmod (při útoku) tak je to na 100% fizz ? U kouzel je to tak určitě, je ovšem otázka "co to dělá" když už máte warmode nahozenej. . . |
Jop, presne tak. Kdyz je warmod zaplej tak to nedela nic. _________________ Delarock, The PK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 15, 2005 7:54 pm Předmět: |
|
|
Neni to uplne k veci a mozna vy to budete uz vedet. |
Tak proč na to nezaložíš novej topic? *zlobí se* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: po srpen 15, 2005 8:33 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Neni to uplne k veci a mozna vy to budete uz vedet. |
Tak proč na to nezaložíš novej topic? *zlobí se* |
Protoze je to i trochu k veci *smeje se* _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 7:57 am Předmět: |
|
|
Existuji akce, ktere zrusi(fizznou akce jine), tgedy maji vysokou prioritu. A pak existuji akce, ktere maji nizkou prioritu a ty nefizznou jine probihajici akce.
Vysoka -> Banda zacatek, Banda konec, war/peace, utok, kouzlo, (spousty dalsich, ale tyhle se pouzivani v boji)
Nizka -> meditace, hiding, vyhozeni zviratka ....
Pokud na vas zautoci(bouchne) tak se na ni otocite(zautocite) pokud jste predtim utocili na jinou, tak 100% fiznete to co delate. Pokud na ni utocite, tak vetsinou nefiznete(nevim presne kdy).
Pokud kouzlite a nekdo na vas zakouzli(jste v peace), tak vam to (nekdy) nahodi war, pokusi se zautocit a schodi war -> fizz. Pokud jste ve waru, tak ne -> kouzla vam potvory nefizuji tak hodne jako v peace.
(heuristicky jsem prisel na to, ze nez zacnu kouzlit na kouzlici potvoru, tak na ni prvne zautocim -> tim mi fizne minimum mych kouzel.
Edit: Pro serpina. Jak se teleportnes a zautocis drive, nez teleport probehne, tak 100% fizznes.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 9:02 am Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Pokud kouzlite a nekdo na vas zakouzli(jste v peace), tak vam to (nekdy) nahodi war, pokusi se zautocit a schodi war -> fizz. Pokud jste ve waru, tak ne -> kouzla vam potvory nefizuji tak hodne jako v peace. |
Poznámečka - pokud tě něco bouchne / zaútočí, hodíš se do waru vždycky, jenom to prostě nevidíš (sebe máš jakov peace, ostatní vidí war) - proto je například v dolech vidět vždycky tolik lidí pobíhajících ve waru - kousne je červ / praští elementál / nablemtá sliz. Také proto se občas logneme a jsme ve waru - protože jsme tak odlogli, zapamatovalo si to a ač jsme to neviděli, samo se to zase po nalohnutí nahodilo.
Opravte mne, pokud se mýlím. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|