Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Fizz kouzel

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 3:19 pm    Předmět: Fizz kouzel Odpovědět s citátem

Když kouzlim kouzlo, a fizzne mi, někdy fizzne ihned potom co se ho pokusim zakouzlit a někdy až ve chvíli co by se měl spustit jeho efekt. Samozřejmě nejde o to že by mi ho někdo fizznul, ani o světlo, ani o nějaký čachrování s war modem. Přemejšlel jsem proč se to tak dělá ale vypozorovat se mi to nepodařilo, protože ten stav nedokážu uměle navodit. Neví někdo náhodou jak to je?
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne se mi to nejcastejc stava, ze podvedome zatargetim 2x (target a utok), popripade si to zrusim bandou.
Alexandr
Liche

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se mi stává v těch nejhorším počasím, že mi to 2x targetne...potom nic nevýjde. Wink
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co já jsem pozoroval, pak fizz okamžitě nastane, když postava začne běhet sesílací fáze dělat něco jiného, nebo když to kouzlo nahodí na targe 2x a pak castne. Během "regulérního" kouzlení jsem to nepozoroval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tohle jsem právě nemyslel.
Prostě stojim a zakouzlim kouzlo. A ono se začne kouzlit a buď pak fizzne nebo ne, případně ho přerušim nějakou činností a fizzne dřív.
Tohle je ale tak že stojim a nic, opakuju nic nedělám a ihned po pokusu to kouzlo zakouzlit se mi zakouří od zadku a kouzlo je pryč.
Mám malý podezření že se to stává jen když jsem ve war modu, ale nejsem si tím úplně jistej. Pak by totiž bylo možný že jsem jakoby warem zatargetlej na nějakou potvoru někde kdesi mimo a s tim by to fizznutí nějak mohlo bejt spojený. Ale mám právě trošku pocit že se to stává i když ve waru ani nejsem a pak by tahle teorie narazila.
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ze by mi to fizlovalo okamzite bez duvodu se mi teda nestalo snad nikdy, takze problem bude nekde jinde :p jinak kouzlim skoro vyhradne ve war modu...
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Delarock napsal:
No ze by mi to fizlovalo okamzite bez duvodu se mi teda nestalo snad nikdy, takze problem bude nekde jinde :p jinak kouzlim skoro vyhradne ve war modu...

Jojo, určitě bude problém v tom co dělám, někde bude zakopanej pes. Ono by mi totiž ani nedošlo se to stává, kdyby mi jednou nebýval jeden necřík řekl že se mu to stává a jestli je to normální...
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2005 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuzlo fizzne,ked zasebou zakuzlis 2 kuzla .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2005 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Archandel2 napsal:
Kuzlo fizzne,ked zasebou zakuzlis 2 kuzla .
Nebo mas spatne postaveny skript, nebo makro, nebo tak neco podle toho co pouzivas - Kouzla taky rady fizzujou pokud jsou treba normalni lagy, nebo pokud se zasekne klavesa, nebo.... kouzlis potme Laughing

EDIT : to s tou tmou je taky strasne (alespon pro me) trapnej ulet. Jako by magovi zalezelo na tom, zda na sebe targeti magicke zrcadlo ve tme nebo pri svetle. Mag se pri kouzleni soustredi. Nereknu pri kouzleni na jiny cil, kdy ho dejme tomu musi (ocima?) sledovat, ale rozhodne by mu podle meho nevadila pri kouzleni na sebe Rolling Eyes

EDIT2 : zatimco pri kouzleni nejslozitejsich kouzel klidne jezdi na koni, bezi nebo dokonce pije lektvary Laughing Laughing
Kdyz uz teda je DP veden s durazem na prvky RP, melo by se to trochu poupravit. Ono nejde ani tak o prvky RP jako o zdravy rozum. Chapu ze carodejovo kouzleni si muze kazdy predstavovat jinak, ale jestli to ma byt takova chodici puska, mel by se podle toho jmenovat. Retromancer, The Canon - to bych pak chapal, ze strilim KVF za posunu Laughing
Valalaldur
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: so červen 18, 2005 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Mám malý podezření že se to stává jen když jsem ve war modu, ale nejsem si tím úplně jistej. Pak by totiž bylo možný že jsem jakoby warem zatargetlej na nějakou potvoru někde kdesi mimo a s tim by to fizznutí nějak mohlo bejt spojený. Ale mám právě trošku pocit že se to stává i když ve waru ani nejsem a pak by tahle teorie narazila.

V tom pripade by to melo napsat target is not in the line of sight a ani by se nezacalo kouzlit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: