Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Menon
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 10:12 pm    Předmět: Menon Odpovědět s citátem

Narodil som sa do mocnej rodiny mágov a kedže som zdedil nadanie po predkoch tak isto ako moji súrodneci išiel som študovať mágiu. Ako čas bežal tak som sa zdokonaloval chýbali mi len posledné dva roky štúdia keď som prvý krát odhalil svoju skritú schopnosť, schopnosť nekromancie...
Spočiatku som bol vydesený lebo som si myslel, že ma posadol akýsi démon alebo duch mága dávnych vekov a začína si zotročovať moje telo, ale keď som nabral trochu odvahy a urobil pár pokusov so svojou shopnosťou tak som zistil že ju ovládam vlastnou vôlou strach ma opustil pomaly som zistil, že moje nadanie obnáša nielen oživovanie mŕtvych alebo ich vyvolávanie na krátku dobu ale taktiež som mohol nadviazať spojenie s mysľami mŕtvych ale aj prikazovať nemŕtvym. S objavením mojich doposial netušených možností prišiel aj strach z postavenia môjho okolia k nekromancii dobre som vedel už ako malé dieťa, že nekromantov ľudia môjho kraja teda aj moja rodina nemjú v láske a tak som sa rozhodol tento svoj objav pred nimi tajiť ako sa len dá, už som nerobil pokusy na mŕtvych zvieratách ani radšej ďalej nezisťoval čo všetko mi moje nadanie prináša. Další rok štúdia ubehol bez problémov. Ale začitkom štúdia v poslednom ročníku sa môj život vydal úplne iným smerom ako som predpokladal...
Jeného dňa radšej by som bol keby som na to zabudol sa opakoval 500 ročný cyklus, ktorý aspoň čo sa hovrí mal trvať niekolko dní, kedy sa v okolý koncentrovalo velké množstvo magickej energie čo sa tešilo obdivu zo strany mágov ale aj tých čo mali len velmi malé nadanie v mágii kedže sa lahko darili všetkým pre nich tažké kúzla výroba magických predmetov prekvitala a kedže to bolo nevídané obdobie tešilo sa priazni obyvatelstva a konali sa oslavy na jeho počesť...
Kedže väčšina obyvateľov žila oslavami nikto si nepovšimol že sa k mestu kde som študoval blížili zástupy kostlivcov bojovníkov čo bojovali a padli neďaleko od mesta asi pred 400 rokmi.
Keď si ich povšimli už bolo neskoro na niaku obranu či odpor mesto už dávno nežilo vojnami a mestských stráží a bojashopných bolo vplyvom osláv ešte menej. Mesto bolo v obklúčení a panika vrcholila. Obyvateľstvo sa stiahlo do centra pokusy o prerazenie pochodujúcej steny kostí sa skončili smrťou tých pár odvážlivcov taktiež aj tých čo sa zmohli na odboj. Všetci už počítali s najhorším keď tu sa vo mne rozpútal duševný boj. Vedel som a akosik som si bol istý, že by som túto armádu zrejme mohol zastaviť prostým slovom ale na druhej strane stálo to čo by sa stalo keby som tak urobil, koniec by bol pre mňa zrejme ronaký zomriem ako ostatný alebo ich zachránim a seba zrjme uvrhnem do nemilosti všetkých...
Rozhdol som sa pretlačil sa z davom na seba sa tisknúcich ľudí ktorý už čakali len na jedno a ako sa slučka sťahovala tak hluk utichal. V tom som zvolal "Prikazujem vám aby ste sa vrátili do svojich hrobov a už nikdy viac neučinili to čo dnes" spočiatku som si myslel, že to bolo márne ale potom akokeby môj rozkaz doliehal postupne ku každému kedysi živému bojovníkovi, sa jeden za druhým zastavili otočili a vracali sa tou cestou ktorou prišli do svojich hlbokých hrobov tam kdesi na polich a v lesoch.
Keď nebezpečenstvo zjavne pominulo a ľudom sa sa vrátila zase chuť žiť všetko sa začalo diať presne podla toho čo som predpokladal...
Obkľúčil ma kruh tvorený silnými mágmi tohoto mesta boli medzi nimi aj moji profesori z univerzity ale aj mne úplne cudzí mágovia. Okmažite nedbajúc na to čo sa práve stalo a na to, že som asi tisícke ľudí vrátane nich zahránil život, ma pralyzovali tak,že som pomaly ani ústami hýbať nemohol. Urobili presne to čo sa im v danej situácii hodilo, označili ma za vinníka toho čo sa práve udialo, že som zašiel priďaleko a ohrozil životy všetkých ani len nepripustili to, že to zapríčinila samotná magická energia bez cudzieho pričinenia, stačilo im len to, že ovládam nekromanciu a to spôsobilo prijatie tohto vysvetlenia všetkými ľudmi. Aj keď každý bistrejší určite vedel v čom je príčina nikto to nedal najavo. Za to, že som nedopustil masakru ušetrili môj život. Okamžite ako sa všetko vrátilo do poriadku ma vylúčili z univerzity a vyhnali z mesta. Spoločnosť ma nenávidela a čo bolo najhoršie zvesti o mojich činoch ma predbehly a dorazili do rodného mesta skôr ako ja. Keď ma ludia zočili obchádzali ma oblúkmi dokonca ma aj moj vlastná rodina zavrhla aby si udržala postavenie a nepoškvrnila meno. Tak sám nevediac čo robiť som sa rozhodol že pokoj a možno uznanie nájdem v mne neznámych a vzdialených častiach sveta. Použil som jednu zo storočných magických brán o kotrých nik nevedel kam vedú a nik kdo do nich vstúpil sa nevrátil.
Tak som sa dostal do sveta Dark Paradise kde som našiel ten vytúžený pokoj aj keď som neskôr zistil, že to nie je presne tak ako sa zdá. Ale nepriek všetkému mi to vyhovovalo. Mohol som bez obáv rozvinúť svoje nadanie a objavil som ešte mnoho vecí o ktorých som nevedel. V mágii som zaostal za nekromanciou síce sa snažím dobehnúť rozdiel, medzery sú však viditelné. Ale napokon neľutujem svoje rozhodnutie. Nedávno som sa usadil v meste Jhelom a v miestnej krčme som sa za pár zlatých dopočul od výrečného barda o Spolku. Veďel toho mnoho a ja som si nakoniec povedal, že prečo znovu nenaviazať kontakt so spoločnosťou možno by ma prijali medzi seba zrejme majú podobné zmýšlanie. A preto ste sa všetci členovia spolku dozvedeli všetko o mojom živote lebo dúfam, že mám šancu dúfam...

Naposledy upravil Menon dne po červen 13, 2005 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak toto by bol malý úvod ako vás požiadať či by ste ma medzi seba neprijaly. Dosť som o spolku počul a boli to dobré veci. Tak píšte nech viem na čom stojím Smile.
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj ja jsem takovy maly Zlobivy Vlk a muj tatinek se stara o Adepty tak mu kdyztak napis

http://www.vlci.info/
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viem viem ale dík zatial sa nedalo Smile.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím tě Menone.
Za prvé bych tě rád ujistil že tady ve Spolku tě nečeká žádná podobně trpká zkušenost jako jsi nám tu popsal, možná už jen proto že já sám jsem necromancer, což je také důvod mé radosti že se k nám hlásí další ze zástupců tohohle tajemnýho povolání.

Rád bych se tě tedy zeptal na pár otázek.

Psal jsi jak jsi se o Spolku dozvěděl. Mě by zajímalo proč ses rozhodl podat přihlášku právě k nám, respektive co stojí za tím že sis zvolil právě Spolek.
Dál by mě zajímalo, co od členství ve Spolku očekáváš.
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ťa tiež zdravím Hellmaster!

Dúfam že tieto vety ti budú odpoveďami na tvoje otázky.

Prečo k vám no preto pertože si myslím, že Spolek je guilda ktorá je férová k ostatným hráčom počul som o vás vela dobrého a medzi členmi jak som sa dočítal panujú dobré vzťahy ale nielen medzi nimi ale dobre sa chováte k svojim adeptom čo sa o niektorých gildách povedať nedá, mám rád RP ako všetci členovia aj to je teda jeden z dôvodov prečo k vám lebo na DP je málo RP guild. Je to aj preto, že ste aktívna guilda a je o vás počuť atď. Taktiež som si všimol, že vo vašých radoch sú nekromanceri ako ja tak som dúfal, že sa priučím od nich ako žiť a prežiť vo svete DP.

Od spolku očakávam, že ma prijme Smile a budem si zo všetkými rozumieť aspon tak dobre ako si vy rozumiete medzi sebou. Tiež aj, že si s vami užijem dáku tu zábavu. Už ma nebaví byť zvetša sám a vymetať dračie brlohy. A chem mať okolo seba skupinu ludí na ktorých sa bude dať spolahnúť a mať k nim maximálnu dôveru.

No ono je toho určite viac len ma nenapadjú slová... Smile
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I ja zdravim. Jiz dlouho jsem se nevyjadril k zadosti o clenstvi, ale Tve odpovedi me opravdu nadchli. To co my nabizime, je pratelstvi, duvera, zabava. Verim, ze nas presvedcis, ze ty jsi ten ktereho hledame a my jsme ti, ktere hledas.

Vitej. Nezapomen napsat cislo Tveho KK abychom te mohli vzit na nejakou tu prochazku.

Prsk Gate
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj ja ťa zdravím Gate Keeper.

No v to dúfam:).

No na tie prechádzky sa obzvlášt teším Smile.

( moj KK 279754256, neviem prečo ho nezobrazuje aj keď som ho dával do toho okienka pri registracii asi zlý formát, keď niekto ukáže ako to má byť rád to opravím Smile )
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi už nikto nenapíše? Sad Smile Alebo všetci nemáte čas?
Menon
Spider King

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečne ani si neviete predstaviť akú mám radosť Very Happy !

Ďakujem hlavne Flekovi ktorý mal so mňou pohovor a za jeho trpezlivosť a za to, že si na mňa tak rýchlo našiel čas.

Už sa teším až sa s vami stretnem osobne Smile .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

Přejdi na: