Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:41 pm Předmět: Co na Sphere jde a co nejde |
|
|
Prosim vás, když mě někde uvidíte rozhazovat okolo sebe rozumy co na Spheře jde a co nejde, případně snažit se nějak hodnotit situaci nebo obecně diskutovat na tohle téma, vůbec mě neberte vážne! Zjistil jsem totiž že jsem v týhle věci úplně mimo. Fakt totálně mimo :o). Většinou co si myslim že neni problém tak jde třeba úplně v pohodě a co si myslim že musí jít snadno úplně jednoznačně nejde :o)). Takže bacha na to.
Fakt jsem v týhle věci úplně vedle, nevim proč si lidi myslej že zrovna já bych to měl vědět :o))))).
Edit: To že do všeho kecám neznamená že tomu rozumim a otevřeně to přiznávám. Nerad bych aby z toho někdo měl ten dojem.
Edit2: Jo a proč to dávám do Diskuze...jak jste na tom vy?? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st červen 08, 2005 7:56 pm Předmět: Re: Co na Sphere jde a co nejde |
|
|
Já do topicu kde se jedná o nových vecech, zmene skirptu apod. predem pisu ze o tom vim prd  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st červen 08, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
Kecám do toho víc, vím o tom ještě méně. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st červen 08, 2005 9:39 pm Předmět: |
|
|
Ja kecam stredne ajako programator mam docela odhad co jde a co jde jen hooodne tesko , ale zase mi chybi fantasie a zkusenosti z jinych RP svetu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: st červen 08, 2005 9:45 pm Předmět: |
|
|
Nevidim, nekecám, tiše pozoruji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 08, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Ja kecam stredne ajako programator mam docela odhad co jde a co jde jen hooodne tesko :), ale zase mi chybi fantasie a zkusenosti z jinych RP svetu :( |
No, já mám taky programový cítění, trošku taky programuju, ale prostě...když vůbec nevim jaký funkce Sphera má a hlavně jaký nemá, tak se mi to odhaduje dost špatně :o(. Nevíte někdo o nějakym přehlednym webu kde by se tyhle věci daly vyčíst a nebylo tam mraky jiných věcí? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: st červen 08, 2005 10:16 pm Předmět: |
|
|
Kecam do vseho, vetsinou nerozumim
Jinak predpokladam, ze navazujes na tu meditaci, taky sem nevedel, ze vsechno klikaci odhiduje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 08, 2005 10:22 pm Předmět: |
|
|
Delarock napsal: |
Kecam do vseho, vetsinou nerozumim :twisted:
Jinak predpokladam, ze navazujes na tu meditaci, taky sem nevedel, ze vsechno klikaci odhiduje :twisted: |
No, to taky. Nebo jsem tam kecal do rangerskýho mystika, tak mi Balt chtěl vysvětlit *něco* a udělal to způsobem že mi ukázal část skriptu ze kterýho jsem však vykoukal něco úplně jinýho :o))). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: st červen 08, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslis ten co myslim, tak sem na nem pochopil nakonci to bum , coz me i celkem pobavilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 08, 2005 10:54 pm Předmět: |
|
|
Delarock napsal: |
Jestli myslis ten co myslim, tak sem na nem pochopil nakonci to bum :twisted: , coz me i celkem pobavilo :twisted: |
Jo, to je on. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|