Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Dulezite - Lighthack
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 9:47 pm    Předmět: Dulezite - Lighthack Odpovědět s citátem

Citace novinek
citace:

Boj proti lighthacku

Bugovat se nemá, a to, že je dnes nějaký bug tolerovaný jen proto, že se na něj nedá přijít ještě neznamená, že bude tolerovaný i zítra. A přesně to se stalo i s lighthackem a jeho odrůdami. Sice je pravda, že poznat zda ho někdo používá na klientovi nelze, ale na druhou stranu, pokud vykonáváte nějaké činnosti (ať už řemeslné, bojujete nebo čtete knihy), nesmíte se divit že v té tmě něco přehlédnete a činnost se nepovede.

Pro hloubavější hráče uvádím i odkazy, kterak tento nedostatek odstranit:
heslo Night Sight (zakouzli kazdy newbie krome warriora, tomu napise svitek kazdy newbie mag)
heslo Nighsight potion (vyrobi kazdy newbie alchymista)
heslo Lantern (vyrobi kazdy newbik craft)

*Baltazar*

Jiste jste vsichni znali Kodexu, kde jeden bod jasne rika -> DODRZOVAT PRAVIDLA DP. Timto apeluji na vsechny, aby si zakazali "VECNE SVETLO" !!.

Pokud nekoho potkam a zjistim tento precin - osobne ho upozornim( nebojte nebudu praskat, ze bugujete Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, hlavně to znamená (pro ty kdo to ještě nezjistili) že za tmy se velmi znatelně zvyšuje fizz při jakékoliv činnosti, takže nepoužívání lighthacku je v zájmu každého dobroduha protože jinak nazjistí že má tmu.
Ilidan
Gazer

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
No, hlavně to znamená (pro ty kdo to ještě nezjistili) že za tmy se velmi znatelně zvyšuje fizz při jakékoliv činnosti,

Tak to jsem nevěděl.

Co se týče toho lighthacku, o tom jsem taky nevěděl Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je reseni treba pro wampiky, kteri si s 1 many svetlo nevykouzli a nechteji bumbat flasticky:

citace:
Pokud pijes primo z kade (2xklik kad, ukaz na sebe (a jen na sebe, na ostatni to nejde), tak je to pravda (a pravda je i to, ze zatimco plna kad vaziva 30 kamenu, tak kad svetla vazi jen 20 (uz pres pul roku...))

Ale pravou take je, ze piti primo z kade "to bere" jako kouzlo In Lor (samozrejme to nezere regy, manu, neroste magerka apod), ale zmizi pri VAO.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z Rp hlediska je to hezký, ale v PvP -> smrt. Dost sem se lekl, když mě honily 4 pk, sotva jsem je fizoval o stromy a najednou černá obrazovka.

Edit: Co jsem si všiml, tak obrazovka nejdřív zšedne a pak úplně ztmavne.. na některých místech to je asi jinak, protože jsem bežel ( tmavá obrazovka ) a semtam se mi to rozsvítilo jako kdyby sem měl světlo ( světlá obrazovka ) nebo to dělá kvf?

Edit2: se svíčkou či lucernou anebo pochodní nehidnete, kdo na to ještě nepřišel Wink)

Naposledy upravil Leny-m dne út duben 19, 2005 9:28 am, celkově upraveno 1 krát
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blesk zableskne a osvětlí na okamžik celou scenérii :o).
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muze mi sem nekdo pisnout jak to ted tedy vypada s PvP - respektive, zda je fizz zpusobeny tmou v tomto pripade znatelny.

Jinac - alespon ty svetla nakvedlana pri treinu alchemky pouziju.
Arisu
Gazer

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fizz je znatelny az jeste znatelnejsi s rostouci hustotou tmy a v noci se muze pohybovat velmi vysoko nad 90% i u kouzel treba druheho kruhu... Wink
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

An ort nejpouzivanejsi PvP kouzlo? No kdepak to jsme? Ach jo - dalsi duvod proc uz maga dal nehrat Rolling Eyes
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baltazar na oficiálním fóru napsal:
Konkretne: fizzovost = (2*lightlevel + 2*kruk kouzla)% pokud nemate svetlo, pokud mate nebo lightlevel<5 nebo je to kouzlo svetlo tak zadny fizz.
Lightlevel 0=jasny den, 24=absolutni noc, 18 je dung, 32=absolutni tma

Ten fizz neni zase tak strašnej. Necrovo An Lor nefunguje tak že udělá tmu jak si většina PvPerů myslí ale An Lor dispellne světlo, což je trošku rozdíl. Navíc dostal prodlevu která se tluče s VFP a halucinacema takže určitě neni do PvP výhrou, to je lepší An Ort ale vzhledem k ceně a rychleosti světla snad jedině na warra nebo vampa. PvP se to podle mě dotkne, ale všech. Spíš jako takovej vopruz než jako nějaká strategická výhoda, maximálně jako jeden další prvek se kterym jde taktizovat. Tedy dokud se nevemou v úvahu lucerničky a pochodně.
Víc to podlě mýho ale zasáhne PvM, protože někde to zhasíná fakt moc a téměř se se světlem hrát nedá => hezký omezení na nižší kruhy magie který nebudou fizzovat a znatelný oslabení mlátiček. Těšim se na místnost kde bude absolutní tma, nemožnost si posvítit a LSN *bojí se*.
Další velikej dopad na PvM to má v tom že monstrům přibylo An Lor do repertoáru kouzel a kupodivu to kouzlej dost často, takže když jdu teď třeba proti waterovi hezky se před něj postavim a začnu si dělat summíky. On mě chvíli An Loruje a pak, když už mě to přestane bavit, se teda rozhodnu ho těma summíkama zabít. A to neni moc dobře :o(. Navíc se to dotklo mágových summů a necrova Licha. V tomhle já osobně vidim docela problém.

Naposledy upravil Hellmaster dne út duben 19, 2005 6:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

Přejdi na: