Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:09 am Předmět: Nějaký divný bugování |
|
|
Stává se mi to v poslední době často při střetu s PK. Prostě přestanou fungovat makra. Mačkám hotkeye a nic se neděje. Nejdřív jsem si řikal že jsem prostě jen holt lemra a jak do tý klávesnice bušim, nedokážu to pořádně zmáčknout... Jenže se mi to nestává nikdy jindy a jak jsem psal při střetu s PK se mi to stalo už několikrát, takže soudím že to nebude náhoda. Poprvé jsem tohle viděl u vraha jménem Vertigo už je dávno smazaný a skoro bych řekl že i za bugování. Já osobně ale netušim jak něco takovýho může někdo udělat.
Setkal jste se s tím ještě někdo? Nevíte případně jak se proti tomu bránit? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:18 am Předmět: |
|
|
Hej ale nebolo to pri vrahoch. Stáva sa mi to v lagoch (tých velkých ). _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 9:55 am Předmět: |
|
|
Makra na pvp mám tak okudlaný, aby prostě nemohli selhat nebo byli velice rychle nahraditelný, možná to dělá ta složitost tvých skriptů
Co já vím, tak se řikalo, že je tohle možný dělat, ale nikdy jsem nezjistil jak. A nejenom selhání skriptů, ale že se prý dá způsobit i cc..
Víc nevím, snad jsem tím aspoň trošku byl užitečný. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po červenec 04, 2005 10:13 am Předmět: |
|
|
Jo, cc jde. Ale makra? To je preci vec u tebe u klienta, tuplem, pokud je mas v yoko. To mi prijde uz podezrele, ze by je "zakazal"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po červenec 04, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
Jedná se o jednoduchý makra na vypití potionu. Je to divný. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
Me se stavalo neco podobnyho u razora ale kdyz jedes prez yoko  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
mno, nekdo mohl najit zpusob, jak vyradit yoko, obcas se mi to take stane, co udelam rucne v klientu jede, ale makra nejedou _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po červenec 04, 2005 10:55 pm Předmět: |
|
|
Lavaron napsal: |
mno, nekdo mohl najit zpusob, jak vyradit yoko, obcas se mi to take stane, co udelam rucne v klientu jede, ale makra nejedou |
Přesně tak. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
Inject obcas z niceho nic vypusti, stava se mi to bohuzel i v dungu, s PK ani Blue pri pvp sem problem mel jen sam u sebe
Obcas to nejede potom co dostanes cc, pac logne desktop jiny postavy a nerozdejcha to. _________________ Delarock, The PK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 10:28 pm Předmět: |
|
|
Delarock napsal: |
Inject obcas z niceho nic vypusti, stava se mi to bohuzel i v dungu, s PK ani Blue pri pvp sem problem mel jen sam u sebe
Obcas to nejede potom co dostanes cc, pac logne desktop jiny postavy a nerozdejcha to. |
JJ to znam lognes a nemuzes se hejbat ... u Assista se mi to nestavalo ale Assist mi nenabidl takovou krasnou vec jako Yoko  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|