Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Star Wars
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nemůžu jinak, než to tady postnout. Viděli jste někdo 3. díl Hvězdných válek? Ten kašlající robot má nějaký důvod k tomu, že kašle? Třeba koroze obvodů, či co? Mě to tak otrávilo, že jsem odešel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursi ja nad tim taky premyslel, ale pozdeji se da podle oci poznat, ze je organickeho puvodu a roboti vzled mu davaji jen soucastky implantovane k telu (nebo co to je Smile )

Edit: kdyby si chtel hledat nepresnosti, tak hlavni je ze na zacatku jakysi "vitr" schodi robutky z kridla vesmirne stihacky ve vesmiru. Pak take ve vesmiru se nesiri zvuk, nebyli by tudiz slyset vybuchy a podobne. Na druhou stranu by to nebylo ono Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byla první věc, kterou jsem říkal, když jsem to viděl. Ale nechci se v tom rýpat, jen ten kašlající robot donutil ke kašli i mě.
Budu se na to muset v klidu podívat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
Já nemůžu jinak, než to tady postnout. Viděli jste někdo 3. díl Hvězdných válek? Ten kašlající robot má nějaký důvod k tomu, že kašle? Třeba koroze obvodů, či co? Mě to tak otrávilo, že jsem odešel.

Vždyť o to ale ve Hvězdných Válkách nejde a nikdy nešlo. V tom se nesmí hledat věda. Síla Star Wars přece vůbec neni v reálnosti.
Ještě jsem tenhle třetí díl neviděl, ale zakašlání robota, no, to by byl hřích ve zfilmovanym Assimovovi, ale do Star Wars to sedí, stejně jako pípající R2-D2 a mimozemšťani jako je Jabba Hutt. Kdo chce vidět snahu o realitu, je pro něj spíš Star Trek kterej si na ní hraje ale Star Wars, to je přece úplně o něčem jinym a komu to neni jasný, nesmí na to koukat protože to nejsou filmy pro něj, ať si o sobě myslí co chce. Star Wars jsou filmy pro fandy, ne pro "znalce". A pokud někomu neni jasný co mám namysli, ať se podívá na jiný Lucasovy filmy kde je to třeba líp znát.
Ač je mi bytostně nepříjemnej infantilní Jar-Jar Binks nebo jak se ta potvora jmenuje (moje naděje že ve třetím díle umře se asi nenaplněj, co?), i tohle svym způsobem do Hvězdných Válek patří. Narozdíl například od Legolase sjíždějícím schody na štítboardu...
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje rec Helle.

Podle me je kazdej novej dil SW lepsi. SW 3 stoji za to - videl jsem to v kine, ale tesim se az si to pustim na PC a pauznu si ty panoramata a budu se kochat. Strasne rad si vsimam vselijakejch prkotinek (tim nemyslim nepresnosti, ale spis vychytavky)a myslim, ze tady jich bude vic nez dost

Naposledy upravil Serpin dne st květen 25, 2005 7:19 pm, celkově upraveno 2 krát
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Star Wars jsou pohadkou pro dospele - aspon to jsme nekde zahledl. Jak rikam, ja na ne koukam jen kvuli senatorce Smile
Cronos
Ettin

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze kdybys hledal v kazdem filmu jeho chybky, tak si zadnej neuzijes. Vsude je neco.
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem to nikdy nepochopila a nikdy nepochopím, tohle není typ filmu pro mě. Ale ted'ko tu 2ku jsem viděla konec v TV a hrozně sem se smála.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předem říkám, že jsem velký fanda celých Hvězdných válek a původní trilogii bych vám klidně odcitoval slovo od slova, scéna za scénou. Každý díl jsem viděl minimálně 5x (Epizoda II.), nejvíce snad 20x (původní série). Rozhodně v tom nehledám realitu, ale ten kašlající robot mi v tu chvíli přišel stejně přiblblý jako Jar-Jar. A to nemluvím o tom, co provedli z R2-D2. Zkrátka to není on. Viděl jsem zatím asi 1/4 filmu, ale musím přiznat, že jsem zklamán. Jestli je zbytek filmu v podobném duchu, tak nevím nevím. Rozhodně si to nezaslouží hodnocení jaké to dostává (90 - 95) - leda by původní série dostala alespoň 120.

(Jinak omlouvám se za to, že jsem to půlvodně psal do "Pro pobavení", ale chěl jsem jen poukázat na jednu věc, co mě (byť nemile) pobavila.)
Delarock
Harpy

PříspěvekZaslal: st květen 25, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl sem na tom, ale myslim ze zakaslani robota je opravdu malickost, zvlast jeste kdyz jeho 'oblicej' zblizka moc roboticky nevypadal. Jinak skvele ztvarnenej prechod Anakina na temnou stranu a perfektne se jim to podarilo napasovat aby souhlasila navaznost. Těch 97% bych tomu dal, možná proto že sem fanda cely serie SW. Kdo koukáte u skvělejch filmů na titulky ? Myslim dokonce... v kine dokoukalo jen 5 lidi krom mě, čekal sem víc...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

Přejdi na: