Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Camarilla přibírá lidi do svých řad
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2003 1:31 pm    Předmět: Camarilla přibírá lidi do svých řad Odpovědět s citátem

Sice Camarillu jako takovou ani pořádně neznám, ale toto mě zaskočilo. Z mého pohledu to Camarillu jistě posílí a dá to i jiným hrdinům možnost mít tu čest a rozšířit jejich řady, avšak...v mých očích tím ztrácí Camarilla to čím pro mě byla až doteď - Hrdým společenstvím upírů. Možná je to škoda...

Naposledy upravil Hellmaster dne ne březen 21, 2004 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2003 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to nutnost. Drive pry mohli samotni upiri chodit dungeony. Nyni ne. Potrebuji magy, kleriky... proto take s nami navazali kontakt Smile

Mimoto lide byli v Camarille jiz drive. A jeden v ni je i nyni - Ineluki, keeper of Elysium. Problem je v tom, ze dle starych kodexu, maji prakticky ... postaveni otroka.

Takze co se stalo.. neni to o tom, ze by Camarilla zacala brat lidi, coz drive nedelela. Pokud mohu soudit (jako externista mam jen povrchove znalosti..) - pouze se vyrovnava jejich postaven -tj. i clovek-upir, muze dosahnout ve spolecenstvi jisteho postaveni.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2003 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha.
Blood D.
Headless

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2003 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tohle mě zaujalo. Napřed se představím, jsem Blood Death toho času neonate Camarilly. Tato novinka byla zavedena proto, že Camarilla upadá a je potřeba "nová krev". Všichni jistě chápete, proč tomu tak je ,Vilgerius se o tom již zmínil a tímto bych vás chtěl poprosit o rozšíření této zprávy do světa, aby lidé taky poznali, co vlastně Camarilla je.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: so prosinec 13, 2003 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Camarilla predevsim neni guilda, je to pojem... coz je vec, ktere se mozna nekteri lide zaleknout. (Vlastne, nejenom lide)
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2003 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný.
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 3:13 pm    Předmět: Re: Camarilla přibírá lidi do svých řad Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Sice Camarillu jako takovou ani pořádně neznám, ale toto mě zaskočilo. Z mého pohledu to Camarillu jistě posílí a dá to i jiným hrdinům možnost mít tu čest a rozšířit jejich řady, avšak...v mých očích tím ztrácí Camarilla to čím pro mě byla až doteď - Hrdým společenstvím upírů. Možná je to škoda...

Camarilla by mohla být hrdým společenstvím upírů - ale pravděpodobně jen v jiném světě. Jak zde již zaznělo - svět DarkParadise se natolik změnil, že upíři samotní jsou zde sice schopni žít, ale doba slávy Camarilly je již ztracena a pouze upíři samotní již nejsou schopni ji vzkřísit. Proto došlo k jistému přehodnocení našich postojů ve vztahu vůči lidem *povzdechne si* a je dána šance aby se i ten kdo není jedním z Rodných stal upírem a začal tak svou novou, lepší existenci.

lady Viconia, Elder Judge of Camarilla
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bratr byl sousedem prizvan na vypravu do Despice. Kdyz jsem tam videl ta hejna pavoucich bohu (god spiders), kteri maji proti ne-lidem ohromnou silu, ze je zabiji jedinym uderem, musim konstatovat, ze upiri do v dnesnim svete asi maji mnohem tezsi, nez si kdokoliv z nas mysli. *posmutnel*
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*zamyslel se a povzdechl si*
Chápu praktické výhody. Ani nevím proč, cítím z toho podivný, malý zármutek...přestože je to "dobré".
Warlord
Headless

PříspěvekZaslal: so prosinec 27, 2003 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste ze se svet tak zmenil, predstava obrneneho netopyra s minimalni vybavou co si jen tak dojde nakonec Despice, se mi vazne prici.

aby vyprava dosahla kyzeneho vysledku, musi byt slozeni komplexni. a ne jen jeden netopyr vedle druheho. Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: