Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 1:31 pm Předmět: Camarilla přibírá lidi do svých řad |
|
|
Sice Camarillu jako takovou ani pořádně neznám, ale toto mě zaskočilo. Z mého pohledu to Camarillu jistě posílí a dá to i jiným hrdinům možnost mít tu čest a rozšířit jejich řady, avšak...v mých očích tím ztrácí Camarilla to čím pro mě byla až doteď - Hrdým společenstvím upírů. Možná je to škoda... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne ne březen 21, 2004 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 1:40 pm Předmět: |
|
|
Je to nutnost. Drive pry mohli samotni upiri chodit dungeony. Nyni ne. Potrebuji magy, kleriky... proto take s nami navazali kontakt
Mimoto lide byli v Camarille jiz drive. A jeden v ni je i nyni - Ineluki, keeper of Elysium. Problem je v tom, ze dle starych kodexu, maji prakticky ... postaveni otroka.
Takze co se stalo.. neni to o tom, ze by Camarilla zacala brat lidi, coz drive nedelela. Pokud mohu soudit (jako externista mam jen povrchove znalosti..) - pouze se vyrovnava jejich postaven -tj. i clovek-upir, muze dosahnout ve spolecenstvi jisteho postaveni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Blood D. Headless
|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 4:47 pm Předmět: |
|
|
No tohle mě zaujalo. Napřed se představím, jsem Blood Death toho času neonate Camarilly. Tato novinka byla zavedena proto, že Camarilla upadá a je potřeba "nová krev". Všichni jistě chápete, proč tomu tak je ,Vilgerius se o tom již zmínil a tímto bych vás chtěl poprosit o rozšíření této zprávy do světa, aby lidé taky poznali, co vlastně Camarilla je. _________________ Blood Death - The Camarilla Neonate
Member of Tremere Clan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so prosinec 13, 2003 5:14 pm Předmět: |
|
|
Camarilla predevsim neni guilda, je to pojem... coz je vec, ktere se mozna nekteri lide zaleknout. (Vlastne, nejenom lide) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 3:13 pm Předmět: Re: Camarilla přibírá lidi do svých řad |
|
|
Hellmaster napsal: |
Sice Camarillu jako takovou ani pořádně neznám, ale toto mě zaskočilo. Z mého pohledu to Camarillu jistě posílí a dá to i jiným hrdinům možnost mít tu čest a rozšířit jejich řady, avšak...v mých očích tím ztrácí Camarilla to čím pro mě byla až doteď - Hrdým společenstvím upírů. Možná je to škoda... |
Camarilla by mohla být hrdým společenstvím upírů - ale pravděpodobně jen v jiném světě. Jak zde již zaznělo - svět DarkParadise se natolik změnil, že upíři samotní jsou zde sice schopni žít, ale doba slávy Camarilly je již ztracena a pouze upíři samotní již nejsou schopni ji vzkřísit. Proto došlo k jistému přehodnocení našich postojů ve vztahu vůči lidem *povzdechne si* a je dána šance aby se i ten kdo není jedním z Rodných stal upírem a začal tak svou novou, lepší existenci.
lady Viconia, Elder Judge of Camarilla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 5:18 pm Předmět: |
|
|
Bratr byl sousedem prizvan na vypravu do Despice. Kdyz jsem tam videl ta hejna pavoucich bohu (god spiders), kteri maji proti ne-lidem ohromnou silu, ze je zabiji jedinym uderem, musim konstatovat, ze upiri do v dnesnim svete asi maji mnohem tezsi, nez si kdokoliv z nas mysli. *posmutnel* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 7:19 pm Předmět: |
|
|
*zamyslel se a povzdechl si*
Chápu praktické výhody. Ani nevím proč, cítím z toho podivný, malý zármutek...přestože je to "dobré". _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Warlord Headless

|
Zaslal: so prosinec 27, 2003 11:12 am Předmět: |
|
|
jeste ze se svet tak zmenil, predstava obrneneho netopyra s minimalni vybavou co si jen tak dojde nakonec Despice, se mi vazne prici.
aby vyprava dosahla kyzeneho vysledku, musi byt slozeni komplexni. a ne jen jeden netopyr vedle druheho.  _________________ já Warlord a moji bratři Miralis Welfare a Foksík [Conquerors] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|