Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 12:25 am Předmět: Zmizení Aerial |
|
|
S velikou lítostí chci všem oznámit, že při včerejším požáru domu Spolku záhadně zmizela naše drahá Aerial, Aethanova potomkyně.
Chci všechny ujistit, že podniknu všechny potřebné kroky k jejímu nalezení a nedopustím, aby jí kdokoliv skřivil byť jen jediný vlásek.
Neměl jsem chvíli klidu a tak jsem projížděl krajinou sem a tam a pátral po jejích stopách. Po čtyřech dnech strávených hledáním jsem si pak musel udělat přestávku. Bylo už pozdě večer a tak jsem zastavil u malého jezírka a nechal Truhlíka ať se napije a odpočine si.
Lehnul jsem si na měkký, travnatý břeh a zavřel oči, potřeboval jsem si odpočinout...jen na okamžik, bude to jen minutka...
Probudily mě ostré sluneční paprsky. Ale ne! Spal jsem dobrých osm hodin! Tolik ztraceného času! Zmateně jsem vyskočil na nohy a chystal se nasednout na Truhlíka...ale můj věrný koník nikde! Rozhlédl jsem se po okolí a najednou jsem spatřil něco co mi vyrazilo dech. Truhlík stál asi dvacet sáhů ode mě a upřeně hleděl na Aerial, spokojeně spinkající v mechu. Chvíli jsem jen tak překvapeně koukal a pak jsem si uvědomil, jak moc jsem rád že ji zase vidím. Neměl jsem tu sílu jí budit a tak jsem počkal, až se pořádně vyspí.
Když se probudila, byla nadšená. Šla se prý projít po světě, poznávat věci. Vysvětlil jsem jí, že to nám nemůže dělat...zmizet v takové situaci a ještě o sobě nedát vědět. Vysvětlil jsem jí, že jsme o ní měli starost. Pochopila to a slíbila, že příště už něco takového neudělá.
A pak jsme dlouho seděli a ona mi vyprávěla o tom jak potkala "legrační pány co se měnili v roztomilé pejsky", "světýlka která se s ní honila po lese" nebo "pána s velikou holí, kašlem a bledým výrazem v obličeji".
Když mi všechno pověděla, řekla že se chce ještě podívat do ledových plání na jednom ostrově, o kterých se doslechla od jednoho rybáře. Zašli jsme tedy domů pro kožich aby jí nebyla zima, ale když jsem jí chtěl doprovázet, zakázala mi to, řka že bych jí tam překážel. Pokrčil jsem tedy rameny a přestože se mi nechtělo nechat jí jít samoztnou, nic jiného mi nezbylo.
Slíbila že na sebe dá pozor a do zítra se vrátí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne čt listopad 27, 2003 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 12:33 pm Předmět: |
|
|
Na ledovych planich dalekeho severu neni bezpecno... Dle nejnovejsich informaci ledova kralovna neco chysta. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 1:54 pm Předmět: |
|
|
A to mi dělá starosti. Avšak kdo zná Aerial, pochopí, že jsem prostě neměl sílu jí odporovat.
*směje se, ale za smíchem se skrývá obava* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2003 2:00 pm Předmět: |
|
|
Již je to několik dní a Aerial nikde. Něco se muselo přihodit. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt prosinec 04, 2003 2:45 pm Předmět: |
|
|
*posmutnel*
Tak ji vyrazime hledat. Nekdo ji prece musel nekde videt. Nemuzeme ji nechat v techto velmi spatnych casech pobihat po palouckach a kochat se krasou jezirek a potucku.
Predstava, ze by padla do rukou zlych Drowu nebo nejakych vrahu me primo desi!!
otocil se a sel si chystat veci ktere by mohly byt potreba pri hledani nasi drahe Aerial _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so prosinec 06, 2003 12:36 am Předmět: |
|
|
*udýchaná seskočil z Truhlíka*
Byl jsem se podívat na ledových pláních, doufajíc že po Aerial najdu nějakou stopu. Marně. Zkoušel jsem se ptát i sněhových elementálů, ale odpovědí mi byly jejich ledové pěsti. Vydal jsem se tedy do hlubin Deceitu, zda-li se Aerial nešla podívat tam. Došel jsem až do místnosti s krvavými elementály a bohužel ani tam nebylo po Aerial ani vidu ani slechu...nebo bohudík? Každopádně je tedy pořád nezvěstná a já se obávám že je situace velmi vážná... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2003 1:53 am Předmět: |
|
|
A co prozkoumat ledove plane na Starem Svetadile - pobliz druheho vchodu do ledovych jeskyni... i tam se vyskytuji vojaci Ledove Kralovny...
Mam tam oznacenou pozici pro teleportacni brany- ale pruchod je mozny i podzemnim labirintem Ledoveho dungeonu... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2003 12:30 pm Předmět: |
|
|
Včera jsme se pokusili ledovým dungeonem projít, ale sama Ledová královna nás zastavila... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po prosinec 08, 2003 3:50 pm Předmět: |
|
|
Vyzívám tedy všechny, aby pomohli při pátrání po Aerial. Nemohla se jen tak vypařit. Přestože mou mysl obestírá strach a obava, někde uvnitř cítím, že je v pořádku a nejspíš se jen někde prochází...doufejme. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2003 12:04 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno mě oslovila lady Rylwen z guildy Guardians ohledně Aerial. Prý našla nějakou stopu. Ptal jsem se jí na to, ale nechtěla prozradit více, dokud vše pořádne neprozkoumá. Rozloučili jsme se tedy trochu rozpačitě, avšak popřál jsem jí mnoho štěstí v jejím pátrání a vydal se hledat Aerial na místa o kterých jsem si myslel že by tam snad mohla být...
*odmlčel se*
Ještě ten den se ke mě donesla zlá zpráva. Přestože již měla být lady Rilwen dávno zpět, nikdo o ní nic neví a nikdo netuší kde by mohla být. Možná skutečně měla nějakou stopu. Proč jen se se mnou o ní v tom chvatu nepodělila...možná bychom teď věděli kam máme upřít naši pozornost. Jen se teď modlím, aby byly obě v pořádku...musíme se je společně co nejdříve vydat hledat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|