Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 7:51 pm Předmět: ICQ 5 |
|
|
Okolnosti mne donutily nainstalovat ICQ 5.
Nemůžu (a nechci) používat nic jiného, ani starší verze a děsně mě vytáčí že pokaždé když mi přijde nějaká zpráva, vyskočí mi nejdřív místo samotný zprávy pidiokýnko v rohu obrazovky po jehož zkliknutí se mi otevře samotná zpráva. Nevíte proboha někdo jak se týhle pitomosti zbavit? Přijde mi jako by Options vůbec nefungovalo :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
Ufff, tak už to asi mám. Je to prevít, tohle ICQ. Doporučuju cokoliv jinýho :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
Ja to mam taky to okynko je fakt napest,, zvlast kdyz u toho sedi tata a me nekdo pise taky sme se snazil prijit na to jak to dat pryc ale nepodarilo se mi to,, jinak mi to icq5 pride cely vzhuru nohama co bylo driv nahore je ted dole a naopak navic pridavani lidi do visible listu je taky slozitejsi proste problem  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 9:34 pm Předmět: |
|
|
nejhorsi je kdyzvam tam army pise LAMOOOO HEJ a spamuje to a ty okinka se zacnou hromadit nahoru a pak kdyz jsou uplne nahore tak do strany a tak ) a nejlepsi je to v dungu ) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 10:32 pm Předmět: |
|
|
Miranda vsetko vyriesi Je to velmi rychle. Mne to okienko tiez vzdy vyskakovalo a kedze nemam najrychlejsi pocitac, pred tym zahrkotalo a sekal cely system. Tak som ICQ zrusil. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 10:44 pm Předmět: |
|
|
Petko, myslím, že tohle slyšet nechtěli. Když chtějí ICQ, mají ho mít (chudáci)... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 10:48 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Petko, myslím, že tohle slyšet nechtěli. Když chtějí ICQ, mají ho mít (chudáci)... |
Miranďáku Mirinďáku Zlatý icq  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:11 pm Předmět: |
|
|
Já používám Trilian... jednou jsem ho zkusil (z nouze, ICQ nešlo) a už jsem u něj zůstal. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:28 pm Předmět: |
|
|
zacala jsem na icq2go, ale od jsite doby mam mirandu a za nic bych nemenila (: navic miranda jako jedina umi komunikovat se vsim  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:31 pm Předmět: |
|
|
Arisu napsal: |
zacala jsem na icq2go, ale od jsite doby mam mirandu a za nic bych nemenila (: navic miranda jako jedina umi komunikovat se vsim  |
Omyl, Trilian komunikuje také se vším. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|