Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:18 pm Předmět: Smrt BOB |
|
|
citace: |
Na cestě z města Yew do Brittain padlo mnoho dobrodruhů, obchodníků ale i dokonce velký Necromancer Ashakamat. V tu noc se zde objevil tajuplný hřbitov plný hrobů ztracených pocestných. Hřbitov však nikdy nezmizel, ale přinesl zvlaštní magii.
----> Magii, která nutila vstávát mrtvé pocestné zpět k životu - A to ve všech možných podobách. I tu se probudil z mrtvých vesničan BOB, ale byl jeden z těch se větším štestím, Bob si uvědomoval svou existeci, ale jeho tělo se změnilo.
----> Bob už nebyl vesničan s tělem vypracovaným prací, svaly zmizely, kůže se stáhla a tělem začala proudit zvláštní energie. I tu se BOB vydal ke staršímu ve vesnici, nikdo ho nepoznal, ba ho dokonce uzavřeli do vězení, kde si musel ve formě nucených prací vydělat deset tisíc zlatých!
----> Po dlouhé práci v dole se vydal do cechu nekromantů, kde nevědel co by mohl dělat, snažil se proniknout do umění Temnoty sám, ale síly v jeho těle ho pořád sráželi k zemi, nevědel co dělat než se ho ujal sám velký Správce. Správce Pekel ho provedl po světe a věnoval mu nějaké věci do začátku. Vydělat na živobytí bylo však těžsí než býti rybářem.
----> I tu mu pomohli ostatní hráči s životem ve světě, který se změnil od hlubin jednoduché mysli rybáře k nekromantovi, který vidí svět v jiné tmě. Jeho zkušenosti rostli, následně mu pomohli ovládat své síly natolik že dokázal býti nejen ocáskem vzadu, ale dokázal pomoci i dalším novým obyvatelům světa Ultimy Online.
_________ Tak děti, pohádka o Smrtu BOBovi skončila, doufám, že se vám líbila a až budete velcí, nebude se bát za jít za ním a dalším pro radu. |
I tu se Smrt BoB chce začlenit někam do spolku, aby se naučil více, co by mohl předat dále, protože jakmile se začnete dívat na svět s této strany, nikdy nevíte dost _________________ GONG, not so happy now...
Naposledy upravil Smrt BOB dne čt listopad 24, 2005 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:35 pm Předmět: |
|
|
Rád bych se přidal ke Spolku, abych získal nějaké zkušenosti s další ůrovně žití ve světe DP. Když jsem potkal člena spolku vždy mi poradil a já rád předal tyto zkušenosti dál. Život na DP už není pro náhodné skupiny mě a několika dalších na výpravy, které už nejsou přínosné k obohacení dalších a dalších, proto bych se rád připojil ke Gildě jako je Spolek co dokáže nabídnout spoustu zkušeností a zároveň udržet krásu hraní RP online. _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

|
Zaslal: ne leden 15, 2006 11:07 pm Předmět: |
|
|
*promazano* _________________ GONG, not so happy now...
Naposledy upravil Smrt BOB dne út únor 21, 2006 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po leden 16, 2006 3:34 pm Předmět: |
|
|
Neboj, mi nezanevřeme *mrknul* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

|
Zaslal: út únor 21, 2006 4:51 pm Předmět: |
|
|
Musim ohlasit smutnou zpravu, Smrt BOB byl pri boji se Zabijaky osklive zraněn a musí chodit opreny o sve oblibene vidle. Vzhledem k jeho invalidnimu stavu je odkazan na sveho bratra, dalsiho z Rodiny Bobu a to Krevaka Boba, proto prozatim oddaluje sve Zadatelstvi na neurčito(*ne že by se neco zmenilo :) *), protoze jiz nadale nebude schopen pusobit jako bojovy ochotnik ke Spolku. Timto tedy bohužel jeho prastarý bratr Vampír, který si ho ješte pamatuje za jeho regulérního života, musí pečovat a hledat pro něj kouzlo, které by mu jeho ošklivá zranění vylečila. _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Blahopřeji,přeji ti ať se ti u nás líbí a vítej mezi námi... *pousmál se* _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

|
Zaslal: so duben 22, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|
Dodatečně děkuji, omlouvám se za nedostatečnou aktivnost, moje mysl je uplně mimo.
Mysl napsal: |
Nejak jsem neved kam to napsat :)
Ahoj, jako adept prijaty za neaktivnosti a pravdepodobne jeste chvili neaktivni...
Bych se ale stejne rad prihlasil do skupinky EJRO :) Vyborny napad na nazev a proto ze na me skoro sedi, tak:
Kdyz jsem se ve spolku rozhodoval co budu delat, EJRO byla moje jasná volba!
|
_________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: so září 16, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
Smrt BOB bol zo strany Spolku zamietnuty.
Rozchadzame sa v dobrom. Prajem ti vela stastia a uspechov v buducom zivote. Aethan s tebou! _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

|
Zaslal: so září 16, 2006 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nj, je to tak opouštím spolek se slzou v očích. Možná se svět časem změní. Někdo holt předbíhá a spaluje před sebou mostíky. Mejte se hezky a jelikož nechci nosit titul "Pan", tak u mě máte stále gildovní ceny, stejně mám peněz dost.
[Jo a dik za upřímnost. Připomíná mi to staré dobré časy v mateřské školce, když se mluvilo o Santa Klausovi] _________________ GONG, not so happy now...
Naposledy upravil Smrt BOB dne ne září 17, 2006 7:23 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|