Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Smrt BOB
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2005 10:18 pm    Předmět: Smrt BOB Odpovědět s citátem

citace:
Na cestě z města Yew do Brittain padlo mnoho dobrodruhů, obchodníků ale i dokonce velký Necromancer Ashakamat. V tu noc se zde objevil tajuplný hřbitov plný hrobů ztracených pocestných. Hřbitov však nikdy nezmizel, ale přinesl zvlaštní magii.
----> Magii, která nutila vstávát mrtvé pocestné zpět k životu - A to ve všech možných podobách. I tu se probudil z mrtvých vesničan BOB, ale byl jeden z těch se větším štestím, Bob si uvědomoval svou existeci, ale jeho tělo se změnilo.
----> Bob už nebyl vesničan s tělem vypracovaným prací, svaly zmizely, kůže se stáhla a tělem začala proudit zvláštní energie. I tu se BOB vydal ke staršímu ve vesnici, nikdo ho nepoznal, ba ho dokonce uzavřeli do vězení, kde si musel ve formě nucených prací vydělat deset tisíc zlatých!
----> Po dlouhé práci v dole se vydal do cechu nekromantů, kde nevědel co by mohl dělat, snažil se proniknout do umění Temnoty sám, ale síly v jeho těle ho pořád sráželi k zemi, nevědel co dělat než se ho ujal sám velký Správce. Správce Pekel ho provedl po světe a věnoval mu nějaké věci do začátku. Vydělat na živobytí bylo však těžsí než býti rybářem.
----> I tu mu pomohli ostatní hráči s životem ve světě, který se změnil od hlubin jednoduché mysli rybáře k nekromantovi, který vidí svět v jiné tmě. Jeho zkušenosti rostli, následně mu pomohli ovládat své síly natolik že dokázal býti nejen ocáskem vzadu, ale dokázal pomoci i dalším novým obyvatelům světa Ultimy Online.

_________ Tak děti, pohádka o Smrtu BOBovi skončila, doufám, že se vám líbila a až budete velcí, nebude se bát za jít za ním a dalším pro radu.

I tu se Smrt BoB chce začlenit někam do spolku, aby se naučil více, co by mohl předat dále, protože jakmile se začnete dívat na svět s této strany, nikdy nevíte dost

Naposledy upravil Smrt BOB dne čt listopad 24, 2005 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2005 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád bych se přidal ke Spolku, abych získal nějaké zkušenosti s další ůrovně žití ve světe DP. Když jsem potkal člena spolku vždy mi poradil a já rád předal tyto zkušenosti dál. Život na DP už není pro náhodné skupiny mě a několika dalších na výpravy, které už nejsou přínosné k obohacení dalších a dalších, proto bych se rád připojil ke Gildě jako je Spolek co dokáže nabídnout spoustu zkušeností a zároveň udržet krásu hraní RP online.
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*promazano*

Naposledy upravil Smrt BOB dne út únor 21, 2006 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2006 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj, mi nezanevřeme *mrknul*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim ohlasit smutnou zpravu, Smrt BOB byl pri boji se Zabijaky osklive zraněn a musí chodit opreny o sve oblibene vidle. Vzhledem k jeho invalidnimu stavu je odkazan na sveho bratra, dalsiho z Rodiny Bobu a to Krevaka Boba, proto prozatim oddaluje sve Zadatelstvi na neurčito(*ne že by se neco zmenilo :) *), protoze jiz nadale nebude schopen pusobit jako bojovy ochotnik ke Spolku. Timto tedy bohužel jeho prastarý bratr Vampír, který si ho ješte pamatuje za jeho regulérního života, musí pečovat a hledat pro něj kouzlo, které by mu jeho ošklivá zranění vylečila.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smrt BOB přijat za Adepta.
Bohdy
Lizardman

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2006 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blahopřeji,přeji ti ať se ti u nás líbí a vítej mezi námi... *pousmál se*

Bohdy-Adept Spolku
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dodatečně děkuji, omlouvám se za nedostatečnou aktivnost, moje mysl je uplně mimo.
Mysl napsal:

Nejak jsem neved kam to napsat :)

Ahoj, jako adept prijaty za neaktivnosti a pravdepodobne jeste chvili neaktivni...
Bych se ale stejne rad prihlasil do skupinky EJRO :) Vyborny napad na nazev a proto ze na me skoro sedi, tak:
Kdyz jsem se ve spolku rozhodoval co budu delat, EJRO byla moje jasná volba!

Agness
Kyklop

PříspěvekZaslal: so září 16, 2006 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smrt BOB bol zo strany Spolku zamietnuty.
Rozchadzame sa v dobrom. Prajem ti vela stastia a uspechov v buducom zivote. Aethan s tebou!

Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: so září 16, 2006 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, je to tak opouštím spolek se slzou v očích. Možná se svět časem změní. Někdo holt předbíhá a spaluje před sebou mostíky. Mejte se hezky a jelikož nechci nosit titul "Pan", tak u mě máte stále gildovní ceny, stejně mám peněz dost.
[Jo a dik za upřímnost. Připomíná mi to staré dobré časy v mateřské školce, když se mluvilo o Santa Klausovi]

Naposledy upravil Smrt BOB dne ne září 17, 2006 7:23 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: