Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 4:17 pm Předmět: ICQ take down |
|
|
Tak uz mam take ICQ down... driv padalo jen pri pripojeni na dane UIN, stacilo to UIN smazat a znovu zadat a bylo to ok...
...ted to pada ihned po spusteni. Tak to zkusim nejak.... vyresit. Diskuzi kdyztak ctu casto a muj email (humppa@rivil.com) take funguje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so září 11, 2004 1:00 am Předmět: |
|
|
Haha ted jsem tendle topic vyhrabal z propasti času a tak se vyjádřím.
Ta Vilova ICQchyba mě taky "kdysi" obtěžovala. Vzniká tak že restartujete počítač s běžícím ICQ (restarty, výpadky proudu, pády Woken a podobné hovadinky). Ono to dělalo to že nejdřív se to prostě nepřihlásilo a na druhej pokus ano (ani to UIN se mazat nemuselo), avšak s vymazaným nastavením. Při dalších spuštěních se stalo to samé. Pomohla jedině reinstalace ICQ. Před pár týdny mi jedna nejmenovaná osoba poradila Mirandu a Gate má pravdu. Kdo jednou zkusí, už si ICQ zpátky nenainstaluje. Kdo z vás vlastně používá jaký ICQ? (ICQ, ICQ Lite, GoICQ, EasyQ, Miranda...) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 11, 2004 1:35 am Předmět: |
|
|
Používal jsem ICQ, kdysi zkusil Mirandu a nyní jsem spokojeným uživatelem ICQ Pro 2003b :o)). Nevim co máte furt za problémy :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so září 11, 2004 8:18 am Předmět: |
|
|
Tak ICQ 2003b Pro jsem používal do včerejška, pak mě tak naštval, že jsem nainstaloval Mirandu, nelíbí se mi, takže jsem skončil u Trillianu, taky skvélá alternativa.
Kdo používáte ICQ pozor!!!
Týden jsem nebyl u počítače, pak jsem ho zapl a Contact List ICQ byl prázdný, navíc nový člověk nešel přidat do kontaktů.
K mému zděšení jsem na oficiálním fóru zjistil, že se jedná o docela častý bug.
Vsadím se, že až vám ICQ zahlásí Error number 133, tak se taky poohlédnete po něčem jiném.
P.S. Tímto žádám všechny, jež mají na mě kontakt a chtějí se mnou komunikovat, ať mi pošlou zprávu, ať si je můžu uložit do kontaktů. Nerad bych na někoho zapomněl. Díky _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so září 11, 2004 8:59 am Předmět: |
|
|
Trillian som aj pouzival pomerne dlho, ale chyba v nom jedna dolezita vec:hromadne spravy. Presda len pri ohlasovani vyprav je to neocenitelne,pouzivat len forum sa mi zda kostrbate.Keby tato vlastnost v Trilliane bola, nic na svete ma neprinuti ho dat prec.Btw pouzivam ICQ 2003 Pro. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so září 11, 2004 11:28 am Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
... pak jsem ho zapl a Contact List ICQ byl prázdný, navíc nový člověk nešel přidat do kontaktů.
K mému zděšení jsem na oficiálním fóru zjistil, že se jedná o docela častý bug. Vsadím se, že až vám ICQ zahlásí Error number 133, tak se taky poohlédnete po něčem jiném. |
Nefunguje nahrat ti kontakty ktere mas ulozeny ve slozce jako zalohu? _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so září 11, 2004 12:40 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
Ursus napsal: |
... pak jsem ho zapl a Contact List ICQ byl prázdný, navíc nový člověk nešel přidat do kontaktů.
K mému zděšení jsem na oficiálním fóru zjistil, že se jedná o docela častý bug. Vsadím se, že až vám ICQ zahlásí Error number 133, tak se taky poohlédnete po něčem jiném. |
Nefunguje nahrat ti kontakty ktere mas ulozeny ve slozce jako zalohu? |
Ne, tohle jsem už také zkoušel. Prostě a jednoduše ICQ mi smazalo všechny kontakty a to bez náhrady. Takže na něj z vysoka a přešel jsem na Trilian, kam jsem nahrál zálohy z ICQ (bohužel poměrně staré).
K těm hromadným zprávám:
Buď lze použít mapu guildy, nebo IRC, které je také v Trillianu obsaženo. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so září 11, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ok, tak to fakt nevim no, ja sem na stejnym jak Hell. ICQ 2003b _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: so září 11, 2004 10:14 pm Předmět: |
|
|
No a zkouseli jste Gaim?? Kam se hrabe miranda
http://gaim.sourceforge.net/ _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|