Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 6:51 pm Předmět: Llewelyn |
|
|
Každý na tomto světě má svůj životní příběh plný radosti, smrti a zklamání. I mě obdarovali bohové a věnovali mi právo žít.
Před mnoha léty se dvoum lidem narodila z počestného manželství 2 malá dítka. Byli to dva kluci. A jak káže staré druidské písmo, ještě téže noci byly pokřtěni v zaslíbení bohům lesa.
Rodina nebyla moc majetná a tak všichni putovali s obchodnickou karavanou.
Kraje zmítané neustálými boji byly chudé, ale na skromné živobytí to postačilo. Otec vyráběl a opravoval poničené luky a při dlouhých večerech učil kluky svému řemeslu.
Jednou, když karavana přejížděla z Trinsicu do Britainu za dalším výdělkem, přepadla je banda zběsilých orků. Zabili všechny ženy a děti. Muže odvlekli domů a znásilnili.
Jediní kdo přežili to krvelačné řádění byli dva chlapci, kteří hráli právě na schovávanou. Jeden byl schovaný v bedně s peřím a druhý v krásně malované skříni.
Orkové samozřejmě zboží karavany vyrabovali, ale jelikož jim peří a malované almary bylo nanic, nechali to ležet napospas osudu.
Za pár dní tím smutným místem projížděla další karavana a sebrala to co orkové nepotřebovali.
Již tak nepřejícný osud znovu zasáhnul a bratry rozdělil.
Bedna s peřím se dostala do Scara Brae a malovaná almara do Nujelmu.
Když obchodníci krabici s peřím ve Scaře rozbalili, zjistili, že se v ní nachází podvyživený kluk. Dali mu najíst a vzali ho za svého.
Tak z něho vyrostl mladý ranger Llewelyn. Nezkušený se toulal světem, až narazil na Vesperskou jeskyni, kde trávil mnohý čas.
I tu narazil na taková malá koťátka a chodil je se celkem pravidelně krmit. Za dlouhý čas z nich vyrostli vznešení basteti. Llewelyn se zavázal je ochraňovat a pomáhat jim i za cenu svého života. Tak vzniklo mezi některými vzájemné pouto jenž trvá do dnes.
Párkrát Llewelyn absolvoval i vstup do podzemí Hytlothu, kde také poznal statečného bojovníka Josefa Neochotu. Dál pokračoval v toulkách přírodou a bojem s tak nenáviděnými orky.
Jednoho dne, zmožen, vstoupil do jedné hospody, kde se usadil a objednal zlatavý mok. Asi po pátém pivu si k němu přisedl zarostlý cizinec a dali se následně do řeči. Po desátém pivu si už vyprávěli nechutné vtípky a po dvacátém si ukazovali i mateřská znamínka na jistých ehm místech.
Další den, ráno když měli oba hrozitánskou kocovinu, tak jim přitažlivá barmanka vykládala o tom co minulý den prováděli a zmínila se také o tom, že oba mají na oněch místech kakaovou skvrnu velikosti britanské mince.
A jelikož takové náhody se moc nedějí a oba si byli tak trochu podobní, rozpoznali své bratrství, které tehdy rozdělil nemilosrdný osud.
Vzájemně se představili.
Já poznal svého dávno ztraceného bratra Rica. Radost z toho setkání byla obrovská a od té doby již proteklo hrdlem mnoho piva. Ale v posledních dnech se opět dostavil ten známý pocit osamění, pocit chybící rodiny.
A tak spolu zaklepali na dveře Spolku. _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítám Tě, další hraničář do Spolku? Ehm.. s vámi se ten pytel opravdu asi roztrhl *směje se*. Last je tuším klerik, ale neohroženě se vrhá do situací, ze kterých pro některé není úniku, tudíž se nedivím, že ti přišel jako bojovník. pousmál se* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne březen 06, 2005 7:25 pm Předmět: |
|
|
Leny, ale vždyť o Lastovi tam nepadlo ani slovo ;o).
Jinak tě tu ale vítám Llewelyne a děkuju Ti za tvůj krásný, ač zprvu smutný příběh. Jistě víš jak postupovat dál, kontaktuj našeho Pána Rekrutů a postupně se seznam se členy kteří tě ještě neznají. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 7:52 pm Předmět: |
|
|
Llewelyne, nemám moc ve zvyku postovat do těchto topiců a už vůbec ne nonRP, takže mi odpusť, že u tebe udělám vyjímku.
Přečetl jsem si tvůj příběh, jako to dělám s každým, který se zde objeví. Po tom, jaké hrůzy jsem dneska byl nucen číst, působil tvůj příběh jako balzám na mou duši. Děkuji ti a vítám tě mezi lidmi, kteří patří mezi to nejhezčí, co tě v tomto světě může potkat . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
i s Lastem sem také něco prožil (vstup do deceitu, kde se nám potom i se San Raalem ztratili a také Hytl)
no trochu jsem to popletl a kontaktoval Pána Rekrutů dříve
děkuji za uvítání
za mnou má ještě přijít i můj bratr Rico, takže tu bude opravdu mnoho rangerů *smeje se jeste víc* _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
Tak ta vitam Ostrostelce medzi nami adeptami..Vela stastia prajem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 8:14 pm Předmět: |
|
|
Prekrasny pribeh.Vitaj u nas Llewelyn,drzim ti palce v tvojom snazeni.Krv s Tebou. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 8:19 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem, jsem nečekal takové "nadšení" a gratulace jen co se stanu adeptem, ale všem děkuji.
To Archandel2: Si piš že si do tebe ještě někdy zastřílím  _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: ne březen 06, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
Přišla, párkrát zavrňěla a nastavila kožíšek.
„Když jsi ten ochránce bastetů, jestlipak umíš taky správně podrbat kožíšek? Tvůj příběh je moc hezký, i když ze začátku tak smutný,“ zavrněla a pokývala čumáčkem. „Neviděla jsem tě, ale tvoje psaná slova lahodí mým očím a doufám, že na tebe budou ostatní hodní. Vrn!“ _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
Kožíšek podrbat umím. Tebe jsem asi zatim taky nevidel.Z bastetů se znám především s Lelethem, Sorrowem (tomu nejvíc chutná medík, ale pak je strašně ulepený a já to musím utírat), Baalem a od videní s Moonrise
akorát co mě vadí, že občas strašně smrdí, asi jim budu muset dávat pravidelnou koupel *kasá si rukávy* _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|