Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:30 pm Předmět: Dix |
|
|
Nevim co bych vam o sobe mel rici vice,nez jeno to co uz snad vsichni vedi...Jsem syn Fleka Paladina.me povolani je lecitel mohu vas ujistit ze uz umim obzivit pouze obvazy a nepotrebuji slozite kouzla,vylecim otravu i treba smrtelneho jedu.Chtel jsem vam zdelit ze jsem mistr v znalosti,umisteni,velikosti.Mych organu,vim presne kde co lezi jak je to velke z jake hmoty proste jsem mistr v uceni anatomie.take se umim moc dobre schovat,tak jak jen to klerik umi,taky se umim docela dobre branit a taky se i prat,to pouze kdyz je to nutne,venuji se vetsinou jenom leceni.Po strance mych pomocniku nepatrim mezi ty co ovladaji nejlepe magii pomoci andelskych prizraku,ale i nakou tu temple hvezdicku vykouzlim,kun se taky obcas objevi predemnou ale nevydrzi tak jako kdyz vyjde z ruk zkuseneho carodeje,Uklidnuje me chytani ryb a sem tam nakou tu posilovaci rybku ulovim.Mam jednu slabost Miluji klobouky..At uz slamene,latkove,male,velke,cerne,drahe,...Mam je proste moc rad,jezdim na vypravy na vzacnem koni,nevim proc ale je to k me imigi.Mam obarvene telo na cervenou barvu,barvu krve,barvu moci,barvu pochopeni,zalu,radosti,smutku,zklamani a prekvapeni.
A ted neco o me!A proc bych chtel k vam....
Jak uz jsem zminoval jsem syn paladina jmenem Flek,matku nemam,utekla a uz se nevratila.*smutníííí*Mam moc hodneho stryce jmenem Pajadin,dokonce i muj otec mu vdeci za ty dary,rady a vysvetlivek.Chtel bych se pridat do vaseho spolecenstva,protoze jste rodina meho otce a tak tim padem i moje,slysel sem ze zastavate dobro a radost ale to vim od taty....
Chtel jsem vam zdelit,ze jsem strasne neukazneny k memu otcovi,kradu mu brneni,utikam z domova,tupim mu zbrane ( : ) ) ale je to z toho duvodu ze nemam mamu a najivne si myslim ze za to muze on.
Tak uz by to o me stacilo a ted jen zbyva doufat ze budu prijat...
naschle pratele!
*nalepil svitek a ve tme se stratil v robe jeho otce a na koni Od Pajadina*
*Kdyz sel spat premyslel jestli ma vubec sanci*
(KK,M@IL,SKYPE CISLO.Zustava na Fleka!!!Tak ze kdyz neco budete chtit tak se obratte na Fleka,ale to je vsem jasny...) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so září 11, 2004 12:22 am Předmět: |
|
|
Ehm čauvec Dixi, ty nejen že porušuješ tatínkovy zákazy ale taky jsi špatně napsal nadpis (pojmenoval topic)! Musíš tam mít jméno ty holomku . Už jsem ti to opravil. Tak jo, držím ti palce abys do Spolku zapadl. A když neposloucháš tátu tak budeš poslouchat mě a ne že ne . Slíbil jsem Flekovi že se o tebe postarám a dohlédnu na tebe!
Zatím čau a hodně štěstí! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 11, 2004 1:40 am Předmět: |
|
|
Tak Dixi, už se vlastně známe takže jediné co bych měl říct je že jsem moc rád že sis přihlášku do Spolku podal. Tvoje šikovný léčitelský ručky určitě zachrání mnoho Spolkovních životů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so září 11, 2004 8:44 am Předmět: |
|
|
No dobra tak tedy dekuji no prominte nevedel sem ze nemuzu dat novy listek ktery je nadepsany Zados o clenstvi!!! prominte jsem nesika a tata to rika taky Ale jednou,jenou predbehnu i meho otce bude stary a chodit s holy ale za to ja budu behat v drahem brnenim se skladanou zbrani v ruce,moc si preji skladanou war mace ale je to draha moc draha zalezitost ale jednou se dockam a jednou to dokazu!
Jinak dekuji vam moc...
*Ted letel Dungeonem Fire,jeho bili orel,letel takovou rychlosti ze vylitl za par minut ven.Kolem nej hrala muzika vetru a zhavych vybuchu,doletel s dopisem do Spolku a hodil ho pred dvere.....* _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so září 11, 2004 9:59 am Předmět: |
|
|
Ani nevis jak rad ctu tvoji zadost doufam ze sem zapadnes synu.  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so září 11, 2004 10:01 am Předmět: |
|
|
No tati udelej mi radost a nepis na muj dopis,jdi si svoji cestou a nech me prosim byt...Nestarej se o me tedko bydlim u kamaradky a tvuj dum nechci!
*Nastvane odesel* _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: so září 11, 2004 10:04 am Předmět: |
|
|
Hadky v rodine?To nie je dobre...Dix - cti svojho otca,zazil viac ako ty. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so září 11, 2004 10:22 am Předmět: |
|
|
Ale vis nemam rad otce! Mylsim si ze muze za odchod moji matky!
nezazil toho vice nez ja,netoulal se noci nezabil urcite zadneho vraha jako ja...Nikdy nebyl tak hodny na lidi jako jsem ja a ani asi na matku nebyl tak hodny...Stydim se za sveho otce... _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so září 11, 2004 10:23 am Předmět: |
|
|
Tak aby si vedel synu,tohle me moc mrzi a sklamalo Asi mas pravdu netoulam se tak jako ty,nezabijim vrahy a urcite jsem na lidi zly
*Moc ho mrzi ze sklamal sveho syna* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so září 11, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
*usmál se*
Koho mi tohle připomíná?
*párkrát prohrábl své vousy a opět se spokojeně smál* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|