Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:04 pm Předmět: Archimond |
|
|
No chtel bychse kvam pridat na pribehu se zatim pracuje...Takze tak za 2 dny co je v utery tu je ... snad se vam bude libit.. _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
Jen skousim logo _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
Zdravím tě Archimonde.  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:40 pm Předmět: |
|
|
Ja tebe tez  _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tak šup, čekáme na regulérní přihlášku, tohle je jak plácání do vody :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:50 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster to mam poslat ten pribeh?
Pokusim se ho napsat este dnes:) _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
No, už ho pošli...
*už se nemůže dočkat, až bude číst příběh* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:53 pm Předmět: |
|
|
Alexander ty nejsi zkuseny pisalek ale zkuseny ctenar pribehu:) _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jednou v jednom starem palaci bydlela jedna bohata rodina Cernokneznych trolu a ty meli syna archimonda.Jednou pri oslave jeho 1 narozenin pristoupil k jeho kolipce vestec a relk:Z tohoto cernoknezneho trola se jednou stane silny trol.Veztec pohledl do jeho dlane a vykrikl z tohoto trola se stane jeden z nejmocnejsich bojovych vampire.........................................O 9 let pozdeji................................ Archimond uz ovlada kouzla sipku a teleport . Tata je na sveho dospivajiciho syna velice pysny to ,protoze ze to co pravil vestec se vyplnilo Archimonda opoustel zivot trolla a probouzela se v nem duse vampire.Tata mi rekl ze mam se jit vydat do sveta abych sel mezi sve druhy dal mi magicke boty abych na nej nezapomel.Bloudil jsem temnou pustinou dokud jsem nenarazil na kamenou pevnost kde bylo napsane krvavim pismen Kterykoliv smrelnik se pokusi projit do pevnosti skonci takto a krvava sipka ukazujici na kostru.A tak jsem si spomel ze uz sme temer polo vampire a polo troll tak jsem se rozhodl jit dovnitr.Sel sem tajemnou chodbou dokud sem nenarazil na neakeho vampire jmenem Mozenrat a tem mi pravi:Jsem patron upiru a rikam ti ze ses tu vitan archimonde synu Arsodenuv.A podal mi Zeleny krystal a dodal: nyni si pravi vampire.Tak sem se v pevnosti 1mesic zdrzel.A vydal sem se dal dokud sem nedosel k lesni risi kde bylo na Krystalove ceduli napsany Spolek tak sem se rozhodl ze se tam zdrzim. _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Archimond Ettin

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 7:10 pm Předmět: |
|
|
Pls napiste jak se vam to libylo psal sem to narychlo takze pochopim kdyz mi reknete at to pisu znova:) _________________ Archimond The Dark Vampire..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|