Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petko Lizardman

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 7:02 pm Předmět: Moria |
|
|
Zacal som hrat na morii a zatial som velmi milo prekvapeny. Stretol som par pk, ani jedno ma ako nb nezabilo. A dokonca vacsina ludi hra rp co je tiez potesujuce. Zatial sa mi tam velmi paci _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 7:45 pm Předmět: |
|
|
Me laka zkusit DP2... nebo spis... nejaky "mensi" shard. Je sice fajn, ze na DP je online stale tak 250 lidi, ale kdyz to laguje a vetsina jsou svine, tak to ztraci svuj puvab
to ovsem neznamena, ze na DP koncim to ani ve snu (dnesnim)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 8:33 pm Předmět: |
|
|
Hrál jsem na DP i když tam bylo 274 lidí a lagy nikde. Nejde o to kolik je tam lidí, ale jak to vytížené, což ani tak není zapříčiněné množstvím lidí na serveru, ale vytížením sítě Tiscalli obecně. Nebo alespoň tak mi to připadá (nepočítám hromadné questy, to je samozřejmě jiná kapitola).
A co se týče sviní lidí...myslím, že v poslední době jde úroveň nahoru. Nebo spíš jinak...svině jsou tu pořád, ale je čím dál tim víc lidí, kteří sviněmi nejsou. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 10:12 pm Předmět: |
|
|
Mate pravdu, lenze napriklad, PK vrazili na hb, tak zakricali: Za Mordor !!! Taketo veci na dp nevidiet... PK na dp akurat len tak nadava. Dalej na dp su svine, co cakaju na trhu kym niekoho zabiju, potom mu nieco ukradnu a skocia do safe zony apod. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 10:20 pm Předmět: |
|
|
Hmmm, to je fakt, no...je to smutný. Ale nechce se mi vzdávat se všeho co jsem si tu vybudoval. Radši bych přešel na DP2, ale...dva světy najednou nezvládnu.
A ještě jedna věc. Světy jako Moria a DP2 mají omezenou kapacitu. Nedokážu si představit, že bych se nemohl lognout, protože bych se tam prostě nevešel... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2003 10:53 pm Předmět: |
|
|
To s tym obmedzenim som nevedel, ale ani mi to nejako extra nevadi. Uz mam 160expov Za chvilu bude zo mna mag levelu 1! )) Mna to bavi preto, ze je to nieco nove - novy svet, novy ludia, novy system. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po prosinec 29, 2003 9:18 am Předmět: |
|
|
No.. dva svety nezvladnu a DP1 opustim, az:
a) to tu bude k nevydrzeni
nebo b) dojedu Pride a Despice... a dojedu to jeste jednou a zjistim, ze potrebuji "neco" noveho..
takze zatim tim vsude jen vyhrozuju a premyslim, zda Morie nebo DP2... a omezena kapacita je docela minus... leda to porovnat se statistikama (tj. kolik lidi byva online). A v nejhorsim bych tam hral a v pripade zaplneni logl na DP PK Wotana  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: po prosinec 29, 2003 8:03 pm Předmět: |
|
|
Morii mam stazenou a dokonce i acc, ale jeste jsem se nelogl.
Na DP2 hraju obcas a je to lepsi nez DP1 - napr. 3 questy denne, neustala pritomnost GM atd.
- ale asi s novym rokem mazu UO definitivne takze .... no mozna ne, jeste se rozmejslim...  _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: po prosinec 29, 2003 11:38 pm Předmět: |
|
|
Najlepsie na morii je to, ze vacsina skillov sa da zvysit expami. A tie ziskavam ked chodim po krajine a zabijam. Nie jak na dp nudne sedenie v domceku a makrovanie. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út prosinec 30, 2003 12:49 am Předmět: |
|
|
Hmmm...to je věc názoru. Mě osobně se víc líbí systém alá Morrowind nebo Wizardry - systém tréninku. To že kadžej sedí zalezlej v domečku a makruje je jeho blbost. I když...všechno má asi něco do sebe. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|