Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: út leden 06, 2004 2:54 pm Předmět: Opravy zbrani a zbroje? |
|
|
Rad bych mel jasno v opravovani zbrani i zbroje. Pouzivam stunu jako hlavni svou zbran a nechavam ji pravidelne opravovat. Jendou kdyz byla uz dost poskozena jsem ji nechal opravit a zase se tvarila jako nova. Ale po 5 min v dungu se rozpadla ((( Jak lze tomu predejit a jak je to naprogramovano? To same me zajima u zbroje. Kdyz mi nekdo opravi brneni je zase jako nove nebo se opotrebovava? jak zabranit tomu, ze koupim komplet na trhu, ktery je cerstve po oprave a tvari se jako novy a po dvou navstevach v dungu se rozpadne? _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 06, 2004 3:12 pm Předmět: |
|
|
Dle mych informaci se pri kazde orave vec tvri jako nova. ALE POZOR. Je to jenom klam, protoze opravama se nici vnitrni struktura kovu a tak po kazde oprave dana vec vydrzi pouze polovinu nez pred opravou. Proto se Ti vec mohla rozpadnout v rukou...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 06, 2004 3:30 pm Předmět: Re: Opravy zbrani a zbroje? |
|
|
karlos IV napsal: |
jak zabranit tomu, ze koupim komplet na trhu, ktery je cerstve po oprave a tvari se jako novy a po dvou navstevach v dungu se rozpadne? |
Kupuj u spolehlivych obchodniku. Treba u me *pousmal se* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 06, 2004 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ja mel zas takovej problem u kryssu. po oprave bud vydrzel fakt dlouho v poradku, nebo se zas rozbil po nekolika ranach (a to ho opravovali ruzni lide, pokud na tom zalezi). Taky nevim, cim to bylo. Jeste ze uz ho nepouzivam .. Mimochodem mam silver War mace od Pavla kovare a drzi uz strasne dlouho. Asi tim, ze je Pavel hodny clovek. (Tim bych vysvetlil, ze mi dlouho drzely kryssy od Katy.) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: st leden 07, 2004 9:08 am Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Ja mel zas takovej problem u kryssu. po oprave bud vydrzel fakt dlouho v poradku, nebo se zas rozbil po nekolika ranach (a to ho opravovali ruzni lide, pokud na tom zalezi). Taky nevim, cim to bylo. Jeste ze uz ho nepouzivam .. Mimochodem mam silver War mace od Pavla kovare a drzi uz strasne dlouho. Asi tim, ze je Pavel hodny clovek. (Tim bych vysvetlil, ze mi dlouho drzely kryssy od Katy.) |
No hodne zalezi na skillech! Pokud kovar nema max potrebne skilly na opravu (BS a Arms lore) nema robu a ostatni propriety kraftu muze ponicit zbroj i zbran pri oprave. Jak nyni trenuji BS tak to vidim. Kdyz jsem delal krumpace na urovni skillu BS 30 a dnes BS 65 tak to i pise.vyrobil si krumpac prumerne kvality atd..(proste nyni vydrzi vice) Pak uz to nikdo nevidi, vidim to jen ja pri vyrobe!! Ja uz umim taky silver zbrane s robou a silver kladivkem, ale urcite nevydrzi tolik jako od nekoho kdo ma skill 110 s robou a silver kladivkem. _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st leden 07, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
Aha. Takze ty rozbijejici mi delala nejaka lama .
Hele a k cemu je silver hammer? _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st leden 07, 2004 8:44 pm Předmět: |
|
|
Hele a k cemu je silver hammer? |
strirbne kovarske - jdou jim kovat stribrne zbrane a dava +5 do BS
jine stribrne? Jako zbran? Pak asi dvojnasobny dmg nemrtvym.. ale stribny jsem videl jen sekacek a katanu, ani nevim, zda jde jeste neco jineho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st leden 07, 2004 10:59 pm Předmět: |
|
|
Vile, jsem přesvědčen, že jsi už viděl i stříbrné kopí :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt leden 08, 2004 11:22 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Vile, jsem přesvědčen, že jsi už viděl i stříbrné kopí )). |
No a já jich viděl hned 10 najednou.
Hellmaster určitě ví o čem mluvím. *Děkuje Hellovi* _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: čt leden 08, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Hele a k cemu je silver hammer? |
strirbne kovarske - jdou jim kovat stribrne zbrane a dava +5 do BS
jine stribrne? Jako zbran? Pak asi dvojnasobny dmg nemrtvym.. ale stribny jsem videl jen sekacek a katanu, ani nevim, zda jde jeste neco jineho  |
Vilgu jdou prakticky vsechny zbrane v provedeni silver! A je pro jejich vyrobu potreba skill BS 75. Automaticky se objevi v nabidce BS. ted jsem delal nejake sekacky, mace a katanu. _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|