Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aralia de Ethak Ettin

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 6:31 pm Předmět: Aralia de Ethak |
|
|
* mlada divka v drahe zbroji podstrcila bily pergamen pod dvermi Spolku a odesla se poohlednout po nejake praci *
Zdravim Vas.
- Jmenuji se Aralia. Konecne se mi podarilo uniknout ze zajeti tech pachnoucich Orku. Vybrala jsem si Spolek jako spolecenstvo lidi, ke kteremu bych se chtela pridat, nebot pri vysloveni jmena Spolek se Orkove zacnou trast strachy a zalezaji do svych doupat. Zahy pochopite proc je tak nenavidim.
- Nepamatuji se na sve rodice. Vse co vim je, ze pochazim z vesnice, ktere Orkove rikali Ethak. Mou rodnou vesnici prepadli Orkove, kdyz mi byly teprve 3 roky. Vsechny pobili a me si nacelnik jejich tlupy odnesl jako hracku pro sve deti. Sama se divim, ze jsem se dozila svych 5 let. To uz me lini Orkove vyuzivali jako posluhovacku. Otrocila jsem od rana do noci do svych 12 let, ale pak se hodne veci zmenilo.
- Orkove zajali potulneho kovare. Pritahli ho, chudaka, do sve vesnice polomrtveho. Doslo mi, ze ho potrebuji ziveho. Jinak by ho davno zabili. Pozdeji se ukazalo, ze po nem budou chtit, aby pro ne koval zbrane a zbroje. Dostala jsem za ukol se o nej starat. Flame, jak se kovar jmenoval, mnoho dni a noci bojoval o zivot. Nakonec prezil a nutno podotknout, ze jen diky me. Stejne jako ja jsem se upnula na nej, upnul se stary muz na me. Stal se mym druhym otcem. Diky svemu umeni si ziskal respekt i u tupych orku. Namluvil jim, ze potrebuje pomocnika a vybral si me.
- Zacal me ucit nejen kovarinu ale i psat a cist. Tim zacala ma kariera kovarky. Pozorne jsem ho pri vyrobe pozorovala a pak se ho pokousela napodobovat. Co jsme se nasmali, kdyz jsem zapasila s jeho tezkym kladivem. Potom unavena jsem usinala za rytmickeho zvoneni zeleza o zelezo.
- Dodnes mam v ocich slzy, kdyz si vzpomenu na den, kdy jsem dostala svuj prvni darek. Po nocich, kdyz jsem spala, Flame na nem pracoval. Bylo jim nadherne kladivo akorat do mych rukou. Tepane stribro a ebenova rukojet. Krasa. S nim slo vse tak snadno. Brzy jsem se naucila vse.
- Stary kovar zacinal byt cim dal tim vic unaveny a ja delala vic a vic prace za nej. Bavilo me to. Jedine co me trapilo bylo to, ze Flame zacinal chradnout a na blede tvari se objevovalo kazdym dnem vic a vic vrasek. Jednou vecer, kdyz jsem ho prikryvala teplou medvedi kozesinou se na me podival a usmal se tak smutne az me zamrazilo. Rekl mi, ze citi, jak se jeho cas naplnuje. Vytryskli mi z oci slzy a on me hned zacal utesovat. Rikal, ze je to tak spravne, uz je moc unaveny a musi odejit. Je pry stasny, ze me poznal. Vzdycky chtel dceru a to se mu splnilo. Prosil me, abych druhy den utekla. Orkove se pripravovali na velky najezd a nebude tu mnoho hlidacu. Rekla jsem mu, ze to nepripada v uvahu a v duchu jsem se zarekla, ze ho nikdy neopustim. Usmal se, ukazal na hromadu dreva a tichym hlasem povida:
" Tam je schovana hromada mytherilove rudy a trochu stribra. Ukovej si zbroj a mec. Bude se ti hodit. Prosim slib mi to."
" Ano udelam to, ale neodejdu. Budu tu s tebou." spitla jsem a vzala ho za ruku.
- Podival se na me a v ocich mel jiskru stesti. Pomalu sklopil tezka vicka a vydechl naposledy. Jeho bezvladna ruka mi vyklouzla z dlani a ja se usedave rozplakala.
- Pak jsem si vzpomela na svuj slib. Vzala jsem rudu a dala se do prace. Kdyz se zacalo rozednivat, bylo vse hotove. Oblekla jsem se do chladiveho mytherilu, do rukou vzala mec a kulaty stit a nohou rozrazila dvere kovarny. Vychazejici slunce odrazelo paprsky od me zbroje do oci vylekanych orku. Nepoznali me, mysleli si nejspis, ze jsem nejaka bohyne seslana z hury, aby je ztrestala za vsechna prikori co napachali na lidech. Vsichni se dali na utek. Nikdo z nich se mi nepostavil. Dosla jsem az k otevrene brane, kde stali vzdy straze. Nyni byli pryc. Utekli s ostatnimi. Poprve od sveho detstvi jsem vysla za brany orkske pevnosti.
- Vyrazila jsem do hlubokeho lesa a pozde v noci jsem narazila na cestu. Vydala jsem se po ni a k ranu jsem potkala nejake kupce. Nabidli mi, ze me svezou do Britu, kam miri. Podekovala jsem a vyhoupla se na vuz, kde jsem zahy usnula. Probudil me az rozhovor kupcu se strazemi hlavniho mesta Britanie. Rozloucila jsem se s milymi kupci a zeptala se strazi kudy se dostanu k sidlu mocneho Spolku. Ukazali mi cestu a ja se pustila k cechovnimu domu vsech remeslniku. Prochazela jsem mestem a byla ohromena z kamenych staveb. Zkrze porty jsem se dostala az na ostrov Jhelom, kde mi dobri lide ukazali cestu k Vam.
- Rada bych, kdyby jste se me ujali a pomohli mi se orientovat v tomto svete. Nabizim sve sluzby kovarky. Jsem mistryne nejvyssi urovne a s kladivem to opravdu umim.
Diky za kazde vlidne slovo. Vase Aralie z Ethaku.
Naposledy upravil Aralia de Ethak dne ne leden 23, 2005 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ari...My se zname doufam ze mi udelas nekdy brneni vitej mezi nami... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
*usmal se, kdyz docetl a pripsal*
Aralia de Ethak je mile a moc hodne stvoreni. Seznamil jsem se s ni kdyz mi bylo nejhur a ona se o me postarala. (vsichni si jiste pamatujete dobu, kdy mou mysl zastrelo nevedomi)
Ano pratele, muzu Vam rici, ze Ari je ma pritelkyne a je mi drazsi nez cokoli na svete. Budu ji chranit a hajit jeji cest i za cenu smrti.
Chovejte k ni, prosim, uctu.
Serpin
*vyskocil na kone a odcvalal na trziste* _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Aralie, my se asi známe když bydlíme spolu že  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po leden 24, 2005 9:37 am Předmět: |
|
|
Zdravím tě Aralie, vítej mezi nás.  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po leden 24, 2005 1:43 pm Předmět: |
|
|
OOoo jak krasny pribeh
* Utira slzycky z oci *
Vitej u nas. A ver, ze ti budu kdykoli napomocen a rad te seznamym s Pritelem Frantiskenm, ktery to toho dokaze este spousty naucit
Mag Gate keeper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po leden 24, 2005 8:03 pm Předmět: |
|
|
Krv s Tebou moja mila.Vitaj...aj ked ta nepoznam,rad ta uvitam medzi nami.Zelam Ti uspech...
*prikryl sa tienmi a zmizol* _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po leden 24, 2005 8:29 pm Předmět: |
|
|
Schválně jestli mi napíše, když už umí psát, pomyslel si Pán rekrutů po přečtení pergamenu _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po leden 24, 2005 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Arali, někdy uděláme tomu mýmu bříšku piercing. Spoléhám na tebe a vítej u nás. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po leden 24, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
Jsem rád že si konečně můžu přečís tvou žádost o členství u nás ;o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|