Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so leden 15, 2005 3:17 am Předmět: Mokusvin Limel |
|
|
Šli jsme společně do Deceitu, já, Mokusvin, klerik a ještě jeden wamp. Vše šlo docela dobře, jenom nikdo neposlouchal, každý věděl lépe jak řešit situaci, hlavně Mokusvin, když jsme se promlátili až k lsn, chtěl jsem vyprovokovat blood elema na ni, Mokusvin křičel, ať jdu pryč, že blood musí dovnitř, když se mi podařilo je vyprovokovat a blood lehl, nikdo nechtěl pro lsn, tak jsem šel já, když jsem ji vytahoval, bloknuli se dveře sumama a musel jsem hidnout, když jsem k Lsn dostal všechny 4 medvědy, tak jsem dal pokyn vampům, aby zaútočili a Mokusvin zavelel, že mají stát, že by prý polehali, tak jsem to spolkl a vypil tmr, kterých jsem neměl nazbyt, lsn jsme vytáhli a parli venku, klerik navrhnul otravu, tak jsem chtěl, aby wampové ůtočili také, připravil jsem si 4 medvědy a dal povel k útoku, Mokusvin hidl ve vedlejší místnosti. Ti, co šli do lsn se mnou dvojhlasně řekli LOL ( oblíbené slovo nových hráčů ) a taky, že se Mokusvin bojí.. utrousil jsem poznámku, že je to jak v Pride, jak hidl a najednou KOP a byl fuč, to, co mi psal na icq... mno psát to sem opravdu nebudu, ale nestyděla by se za to pořádně naštvaná banda zedníků... tolik sprostých slov jsem dlouho neslyšel. Tvrdil, že jsem to řekl scchválně, aby šel pryč. Mno, tímto jsem Mokusvina úplně zavrhl, další "šance" z mé strany už se nedočká, zkazit si dungeon propříště nenechám.
P.S. připomíná mi hlášku: "Já jsem Stone, kdo je víc?" _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so leden 15, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
Mokusovin me poprosil at sem dam toto
tak tedy
citace: |
Jo, neslo mi o nic víc, než o tu poznamku i Pre, jinak v hidu sem cekal az nahazej ty suly, to jestli sem stal pred nezo za mrizi nemelo vyznam, cekla sem na boj, i kdyz mi bylo jasne ze pojdu, kazdopadne kdo v Pride nebyl nevi, ale vycita mi, ze sem se tam hidnul, kdyz tam byly 4 draci (1 lord wrym) a ja se hidnul a snazil se ressnout maga, bouzel sem fiznul a musel cekat 26sec na dalsi svitek a jak sem se schovaval, vypil jsem neumyslne napoj neviditelnosti ktery ma jen omezene trvani. Ale o to tady nejda. Jde o to vycitat nekomu zbabelost sam proti 4 drakum kdyz sam tam vola: oooOOOoooOO , jak sem byl invis, mohl sem lotnout 4 lidi a kop ale oni na me ress ress ress tak sem to zkisil, no a hebnul. Samo sem byl nastvany, ale to trvalo 5 min. A ted v Deceitu mi celou cestu rikal Leny-m ze toho moc neumim, proste daval najevo jak sem zbytecnej ale to sem nechaval byt, lec ta narazka o Pride me uplne rozmrzele a co se tyce tech sprstych slov, bylo to jen v prvnik 3 zpravach, nez sem se ulidnil. (jo a ja sem zednik)
|
Leny ale vis co se mi na tobe libi? ze si vzdy bez viny... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so leden 15, 2005 12:45 pm Předmět: |
|
|
Psal jsem mu na icq, že když se něco stane, tak držíme u sebe a navzájem se hlídáme, to bych řekl člověku, kterého bych cestou ponižoval, že to neumí? Byl tam jediný hlavní mlátič, ten druhý wamp byl nb a u té lsn jsme měli všechno připravené a říkáme, ať jde do ní a on nic -> řekli, že je to srab -> kop. Když někam jdu, tak nemohu říct, že taktika bude taková a taková, to hlavně platilo o té lsn, když už byla obklopená sumy a on tam jen stál a řikal ostatním, ať stojí a že tam nepůjde... mno tolik tmr jsem fakt s sebou neměl. Reaguje potrefeně na zmínku o Pride -> "Co je to invis?" a také někomu tvrdil, že to nepil, Gate ví své. Je mi to jedno, ale možná právě díky tomuto tahu jsme tam zůstali, prežil jsem jen já na celé bloody a lsn, kdyby mi nedali haluze ( to se mi stalo poprvé, že mi je dali ) tak se to dalo zachránit, ale asi jsem je neměl zkoušet zlootit, neměli skoro žádnou výbavu. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so leden 15, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
1)Leny - jak kopl mocusvin, mels kopnpout taky
2)pokdu nekam jdete! domluvte si nekoho kdo tomu bude velet . I kdyby to mel bejt nekdo jinej nez vy. Jak se lidi zacnou hadat, klidne v krizi, vsechno jde do haje... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|