Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Používáte Yoko nebo UO Assist |
Používám obojí |
|
3% |
[ 1 ] |
Používám Yoko |
|
65% |
[ 21 ] |
Používám UO Assist |
|
28% |
[ 9 ] |
Nepoužívám ani jedno z toho |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
Autor |
Zpráva |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:29 pm Předmět: Yoko nebo UO Assist |
|
|
Já sám používám UO Assist , ale slyšel jsem už mnoho o možnostech Yoko Injection.
Někteří lidé říkají , že UO Assist je prý zastaralý, a proto bych rad zkusil Yoko, ale nevím kde ho stáhnout a jak se s ním pracuje, je tu tedy někdo kdo by mi to mohl přiblížit ? _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
Yoko! Dřív nic, teď Yoko.
Návod: http://ultima.xb7.net/inj1.php
Skripty: http://mrakoplash.stranky.org/ _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:17 pm Předmět: |
|
|
proc je to tu dvakrat ?
jinak jednoznacne yoko _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
Ja zustavam u klasiky, takze Assist. Zatim sem nikdy nemel potrebu vyuzivat Yoko, to co me Assist nabizi me vzdycky stacilo. A navic Yoko--->na me moc komplikovane  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
Proc Yoko a ne assist?
a] vice maker na klavesy (muslel jsem si, ze to nevyuziju, tak jsem si to spocital a zjistil svuj omyl - vyuziju)
b] moznost lit tmr z kegu do lahvi, moznost pit tmr - vse klavesou a beze strachu, ze misto toho vypije treba gs
to jsou dva duvody, co me ted napadli, a proc se uz nevratim k assistovi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Proc Yoko a ne assist?
a] vice maker na klavesy (muslel jsem si, ze to nevyuziju, tak jsem si to spocital a zjistil svuj omyl - vyuziju)
b] moznost lit tmr z kegu do lahvi, moznost pit tmr - vse klavesou a beze strachu, ze misto toho vypije treba gs
to jsou dva duvody, co me ted napadli, a proc se uz nevratim k assistovi |
Vile, já nevím, ale tohle všechno mi dělá i assist  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lena Harpy

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:16 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
Vile, já nevím, ale tohle všechno mi dělá i assist [/quote]
U assista je zbytecne obtizne nastavovani skript vse musis psat dokola a pak assist nedókaze prilis ovladat predmet urcireho typu nebo aspon dyz jsem ja uzivala assist tak delal v tomto nastaveni spoustu chyb.
Oproti tomu ioko dela presne to co chci a naprogramuji si.Napr ze mi sam tezi v dole a je schopen temer sam vytezit cely dul s tim ze si vybiram jake rudy brat a jake ne a navic jake vubec tezit(hrozne me u tezeni totiz nudi to klikani) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:19 pm Předmět: |
|
|
Lena napsal: |
Vile, já nevím, ale tohle všechno mi dělá i assist U assista je zbytecne obtizne nastavovani skript vse musis psat dokola a pak assist nedókaze prilis ovladat predmet urcireho typu nebo aspon dyz jsem ja uzivala assist tak delal v tomto nastaveni spoustu chyb.
Oproti tomu ioko dela presne to co chci a naprogramuji si.Napr ze mi sam tezi v dole a je schopen temer sam vytezit cely dul s tim ze si vybiram jake rudy brat a jake ne a navic jake vubec tezit(hrozne me u tezeni totiz nudi to klikani) |
Já to vím, ale to pro mě není hra, když nehraju...jsem asi blázen ale radši dělám všechno "poctivě"  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
Pajadine, tobe assist umi pit tmr?
Me pil TMR, pil TMR, pil TMR, pak mu cvaklo v bedne a misto TMR zacal pit GS. Coz je fajn, hlavne kdyz te neco honi a ty nemas manu na paru pomohl jen restart.
Vice maker na klavesy? Neni Asssist omezen na 16? To by mi mooozna stacilo.. mozna spis ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|