Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petko Lizardman

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 5:19 pm Předmět: Hornik Bob |
|
|
*Unaveny premyslal* Tak kedy uz konecne? Kedy uz konecne vykopem ten slavny Mytheril? *Posmutnel* Po tolkych mesiacoch tazkej driny by sa to uz mohlo podarit. *Prebral sa a opat sa pustil do prace* Po tom, co vykopal rudu neveril svojim ociam. To je predsa mytheril! *Bol neuveritelne stastny a bezal radostnu spravu povedat svojmu bratovi* _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2003 6:35 pm Předmět: |
|
|
Rudy. Všichni se točíte okolo rudy...vaše blood rocky, mytherily, adamantity...k čemu to všechno je?
*s lehkým úsměvem kroutí hlavou*
...není nad pořádné starodávné kosti mocných lichů... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 9:36 am Předmět: |
|
|
Kdyz jsem poprve nakopal vzacne rudy tak jsem byl moc stastny! *myslel si , ze bude chodit v krasnem a silnem brneni* Nyni je skladuji a premyslim, ze je prodam. Brneni z rose ma dostatecny AR a pokud o nej prijdu v boji ztrata neni tak strasna! Pred dvema dny jsem zase zatouzil po peknem stitu a helme. Vzal jsem valorite ingy a zasel za nasim kovarem. Vykoval mi krasny stit a helmu. Jake bylo me zklamani, ze obrana meho krehkeho tela se zvysila jen nepatrne. _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 1:54 pm Předmět: |
|
|
*Premysla* Tiez som si myslel, ze ked ma bojovnik na sebe brnenie z ingotov rose, chrani skoro tak dobre ako brnenie z ingotov mytherilu. Niekde som vsak pocul, ze ked si bojovnik nasadi brnenie zo vzacnejsich kovov, citi iste magicke ucinky na sebe. Zda sa mu, ze je silnejsi a obratnejsi. Avsak nie je to len zdanie ale aj skutocnost.[/i] _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 2:57 pm Předmět: |
|
|
No.. abych pravdu rekl.. jednou jsem si po dlouhe dobe oblekl "jen" verite a pripadal jsem si jako v pyzamu. Nedam dopustim na valorite. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá prosinec 12, 2003 3:08 pm Předmět: |
|
|
*pousmal se*
ingy .. kosti..
pratele dulezitost je v latce a nitich. Jejich schopnosti jsou opravdu zajimave, obzvlaste kdyz mi prida k umeni magie.
*smeje se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|