Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

PK mokusvin?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2004 8:29 pm    Předmět: PK mokusvin? Odpovědět s citátem

Je mi to líto, že si o mě myslíte, že mám 2 postavu PK. Leny-m mi to ve hře (v závorkách) jasně řekl, jde o to, že kdyz se lognu na vaši IP mapy tak tam vyskočí tabulka, kde je napsáno kde kdo je. Jelikož toto forum ctou lide ruzni nereknu presne kde, ale ocividne to pusobilo jako by mel 2 postavu PK, kdo jiny by byl ve meste vrahu? Ale rekl mi ze jde o nejaky resspawn a ja mu veril. To je 2 dny zpet. Dnes jsem mu rekl ze neni logly na mape a on rekl ze nechce abych ho trackoval a zabil s 2 postavou PK což mě opravdu urazilo. Nema jediny duvod si to myslet a přesto neměl problem mi to říci. Tohle ja nemam zapotrebí. Jak se mam asi cítit, když si o mě členové spolku mysli ze jsem PK? Já myslel že jsem vám už trochu dokazal svou cestnost.

Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2004 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že je na místě abych zde reagoval.
Lenyho reakce bylo možná příliš ukvapená, nicméně tato záležitost již byla interně probrána. To za prvé.
Za druhé Leny není člen, je to Adept, to jen pro upřesnění.
Za třetí, samozřejmě jsi podezírán z toho že máš jinou postavu vraha, stejně jako každý jiný včetně adeptů kteří se do Spolku hlásí, jistě chápeš že je to naprosto správný způsob obrany proti lidem kteří by se mezi nás chtěli vetřít; řídíme se tedy heslem důvěřuj ale prověřuj a získání důvěry není záležitost několika dní. Ke každému tedy z počátku přistupujeme jako k potenciálnímu záškodníkovi, přestože to není moc RP přístup...na DP je to však téměř nutností :o(.
Za čtvrté, dostal jsi přístup na naší guildovní mapu proto že jsme šli na výpravu a v takovéto situaci je mapa důležitá (čímž jsme mimochodem udělali veliké gesto, protože jsem tě tehdy znali sotva pár dní). Přesto však mapazůstává interní guildovní záležitostí a ke standardnímu užívání slouží výhradně členům a adeptům. To aby na ní byl nespolkovní upír stále přihlášen nemá pro Spolek žádný přínos, co víc, tento fakt pro něj představuje riziko. Jinými slovy mapa slouží k tomu aby členové a adepti měli přehled o tom kde se vzájemně nacházejí a měli nějaký lehce přístupný kanál společné komunikace. Pokud se nic neděje, nemá nikdo cizí jakýkoliv důvod na naší mapě přebývat, což však neznamená že když se někam půjde, nebudeš na mapu opět přizván.

Celou záležitost bych tedy uzavřel tím že jde víceméně o vzájemné nepochopení a teď už je vše jasné. Nikdo tě nevidí jako křiváka, ale jistá opatrnost ze strany Spolku je zde na místě, což musíš prostě brát na vědomí a já věřím že s tím i souhlasíš. Nevím přesně jak rozhovor mezi Tebou a Lenym vypadal, Leny však byl v právu a určitě tě tím nechtěl nijak napadat. Pokud to tak vyznělo, jistě si to urovnáte přes KK.

Toť v tuto chvíli z mé strany vše.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2004 9:06 pm    Předmět: Re: PK mokusvin? Odpovědět s citátem

Mokusvine, zaráží mě, kam až dokážeš zajít... prozradit to místo, tvrdit o mě takové věci a ani jsi mi to nemohl doložit, znám hodně lidí, kteří mají pkčka, ale zjistil jsem to tak, že mi to sami řekli, nebo mi to došlo ( netýká se lidí ve Spolku ) Takže jsem se tě ani nezeptal, jestli ty máš pk, natož, že by jsi me měl pojet ( jestli jo, tak klidne přijd Very Happy me nevadí, když mě někdo sejme na respu... nemam totiž skoro žádné věci Wink )
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2004 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny prosim te.... Rolling Eyes

http://www.vlci.info/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po prosinec 27, 2004 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záležitost dořešena po ICQ. Lock. Na žádost Mokusvina možno odemknout.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: