Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 10:53 am Předmět: Necrostan prosi o pomoc |
|
|
Kdo by nahodou nasel kostenou helmu cervene barvy, tak se prosim ozvete dostanete bohatou odmenu. Necrostan ji totiz ztratil a ted ji nemuze najit. Posledni misto vyskytu je spolek u knihovny. Ma ji podepsanou takze to vam snad usnadni praci. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá prosinec 24, 2004 5:21 pm Předmět: Re: Necrostan prosi o pomoc |
|
|
Ja jsem ji tam kdzsi videl. Jeste tam lezela s necim. Myslel jsem si, ze sis to tam odlozil a sel narychlo do dungu a tak jsem si toho nevsimal.
Ted ale jak sem psal tyto radky, me napadlo, ze bohove nicili vsechny itemy, co mely buglou barvu (napr cernou) Vsechno to chytlo prirozenou barvu. Jestli se nahodou tato zmena netykala i tvoji kostene helmicky a ted ji jen prehlizis, ze zmenila barvu na normalni. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: so prosinec 25, 2004 11:21 am Předmět: |
|
|
Lezela tam s robou. Stejne barvy. Ale jestli ta helma byla bugla nebo ne to uz se zrejme nedozvim, protoze ji nemuzu najit. Ale je podepsana takze se podivam jestli nemam nejakou helmicku podepsanou. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so prosinec 25, 2004 6:31 pm Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
Lezela tam s robou. Stejne barvy. Ale jestli ta helma byla bugla nebo ne to uz se zrejme nedozvim, protoze ji nemuzu najit. Ale je podepsana takze se podivam jestli nemam nejakou helmicku podepsanou. |
Pokud byla skeleton, mohla být taky smazána při částečném wipu...
(přesunuto do diskuze) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 1:12 pm Předmět: |
|
|
Pokud vim tak v betatestu sly obycejne bone kosti barvit barvickama, takze by bugla byt nemela _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 3:05 pm Předmět: |
|
|
Mno kazdopadne zanechte hledani. Dostal jsem novou helmu a dokonce i zbytek kompletu takze mam ted komplet. Dekuji Pajadinovi za vzacny dar a doufam ze se brzy vrati. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
|