Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
K.Bryant Headless
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 2:35 pm Předmět: ADSL od VOLNYho - Dotaz |
|
|
ZDravím Vas, doufam ze vas prilis neobtezuji timto topicem, ale nevim kam jinam se obratit.
Mam zajem poridit si nove pripojeni, a to ADSL od VOLNYho. Konkretneji 512/128 s agregaci 1:50 a limitem 3GB. Tady kde bydlim, tj ve Znojme, nic zatim lepsiho neni, tak se mi pripadne nesmejte ze si porizuji takovouto rychlost
Hledam nekoho, kdo ma s timto poskytovatelem sluzby zkusenosti nebo aspon jeho kamos, aby mi rekl jak to slape, jaky ma pingy, stálost pingů, ale hlavne, jak se mu na tomhle pripojeni hejbe UO Protoze uz pres 4 roky mam z UO prd, protoze jsem 4 roky byl na siti, kde netolerovali online hrace a neustale se neco tahalo. Moc díky za pripadne reakce, s pozdravem K.B.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 3:19 pm Předmět: |
|
|
No, podle toho co vim je to částečně sázka do loterie. Znám lidi, kteří si kvůli agregaci nezahrají a pořád na to nadávaj, stejně tak ale znám pár lidí co jsou s Ultimou na DSL spokojeni. Bohužel neznám konkrétní providery, snad někdo bude mít lepší informace. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 3:45 pm Předmět: |
|
|
To zalezi na tom, co delaji ti, kteri to s tebou sdili.. tj. je to loterie. Do agregace me osobne nikdo nedotlaci. Radeji stabilne pomalejsi, nez sem tam rychly, sem tam na sebevrazdu.
Jinak ta rychlost je v pohode, na web ti staci 64kBps, na UO jeste mene - ta potrebuje hlavne ping.
Ale opravdu to zalezi na tom, s kym to budes agregovat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
Může mě negramotnému někdo vysvětlit pojem agregace 1:50 ? Kdybych uvěřil, že to znamená pro 50 lidí sotva půl megabitu asi bych musel jít něco rozbít . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 3:58 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Bryente:o) No abych něco napsal, já sem strašná brzda...mívám občas lagy, ale ještě se mi Ultima seká, proto vždycky běhám jako poslední No mám připojení 160 kb/s, ale už se těším na 512...těch 160 sme měli sdílených mezi 10 lidma a jelo mi to celkem v poho, jenže je to pevná no... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
K.Bryant Headless
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 7:37 pm Předmět: |
|
|
Nj porad si nevim rady a rozhoduju se. Jsem ted na laine ktera ma rychlost 2MB/s ( pres bezdrat )... ale je nas tady jak psu, asi tak 26 lidi a porad nekdo neco dela - tim nemyslim ze posila maily, icq ... ale vylozene ZATEZUJE net stahovanim nekolika MB souboru. Nezazlivam jim to no, kdyz neparej UO, proc nestahovat. Pri stahovani nam to vali klidne 140tkou ale mam stabilni ping 200-400 a proklada se kazdej druhej ping requestama. Takze i pri prodavani na trhu chytam nerva, pac si lidi myslej ze jsem vetsinou odlgl a ja pritom stojim v nekolika sec. lagu :/ Furt vahám ... Psal jsem VOLNYmu na Info a borec mi odepsal, ze ping maj tak 80-200 ... ale nenapsal mi za jakejch okolnosti, jestli kdyz vsichni neco stahujou, nebo kdyz je klidek ( pres noc např ). Hruza, ja uz pres rok a pul nebyl v dungu, pokud nepocitam rychly akce jako NB runa, ale kdyz imrvere nekdo musi neco SOSAT, tak je po hrani... Zatim jsem nenarazil na nekoho kdo ma tohle pripojeni. Telecomacky ADSL vali uplne vzorove, teda aspon tady u nas na Znojemsku, ale myslim si ze je to tak vsude. Neni to nahodou neco podobnyho? Nebo si myslite ze ty VOLNYho servery by to dokazali znacne zpomalit? Vali to prece tak jako tak pres pevnou linku -> VOLNY i TELECOM ... Aji kdybych sel na ten ADSL tak si myslim ze bych si polepsil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:07 pm Předmět: |
|
|
Neni neni to s DSL tak že někde v daný lokalitě musí bejt centrála na kterou je připojených X lidí z okolí? Tzn. od tebe na tu centrálu to jde vždycky rychle, problém je pokud toho má centrála hodně, což je daný tim kolik lidí je na ní připojených a co dělaj (to je ta agregace). Takže ani tak nejde o providera, ale o lokalitu a lidi co jsou připojení. Vzhledem k omezenýmu limitu stáhnutých dat by to pak lidi ani nemuseli se stahováním přehánět. Ale možná se pletu, nejsem si s tim co jsem teď napsal jistej.
Každopádně myslim že to určitě bude lepší než popisuješ. Možná ve špičce budeš mít ping špatnej, ale mimo špičku by to mělo bejt OK. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
K.Bryant Headless
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:30 pm Předmět: |
|
|
Presne "recitujes" moje myslenkovy pochody Helle ... Ja si taky myslim, ze by to melo byt lepsi. Ale porad se bojim toho, abych si na sebe neusil nejakou past/boudu... Pac kdyz nasemu sobeckymu ADMINOVI v nasi Znojemsky bezdratovy siti reknu, ze uz od nej net nechci, ze jsem si zridil vlastni, tak uz me v pripade me nespokojenosti s ADSL nevezme zpatky. Tak jeste premyslim, zdali si poridit ADSL se smlouvou na rok ( zdarma aktivace a provoz, vlastne pripojeni se do site ADSL ) nebo na 3 mesice s aktivacnim poplatlem 990,- ... Vis jak, v prvni verzi kdyz nebudu spokojen,budu to muset mit rok. S aktivacnim poplatkem bych to musel mit jen 3 mesice, v pripade nespokojenosti. Ale tak jako tak, by me do site zpatky nas puvodni zprostredkovatel nevzal, pac by byl nakrklej ze se nekomu jeho net nelibi. Tak se spis nabizi moznost te rocni smlouvy, protoze i kdyz bych ten ADSL nechtel, radsi to, nez nic ....
Mam silenej sloh, ale snad lze z toho pochopit to, co mam na dusi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:34 pm Předmět: |
|
|
Jakej je rozdíl v ceně/měsíc toho co máš teď a ADSL? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
K.Bryant Headless
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:53 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Jakej je rozdíl v ceně/měsíc toho co máš teď a ADSL? |
Ted platim 500,- v podstate za nic a to ADSL vyjde na 700 cca .... ty 2 kila me nijak netizi, chci mit jen dobrej ping :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|