Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 12:52 pm Předmět: Timeovo oznameni |
|
|
Nenapadl mne zadny lepsi nazev, koncim s hranim je uz ohrane
citace: |
Dostal jsem novou praci, kterou jsem chtel, ale bohuzel tomu musim obetovat (nejen) hrani. Neznamena to, ze bych uz nikdy nezavital na Uo, nebo do fora, ale bude to opravdu jen vyjimecne. I to byl duvod, proc jsem ke konci uz moc nehral (chybela mi motivace, kdyz jsem vedel, ze tu uz dlouho nebudu). Tak bych se s vami chtel rozloucit. Mel jsem tu hodne pratel a lidi, ktere jsem mel rad (a mit budu), zazil jsem s vami dobre i zle a bylo to fajn... Omlouvam se, ze jsem se s vami nerozloucil osobne, ale nechavam vzdy vse na posledni chvili. I kdyz vetsina z vas to uz stejne vedela.
Takze se tu mejte se tu hezky, uzivejte si i zdejsich realnych zivotu a preju vam hodne stesti ve vsem, co budete konat.
Konec prijde pro kazdeho, at driv, nebo pozdeji, takze pokud vas to tu bavi a mate to tu radi, tak ho zkuste co nejvic oddalit...
To je asi vse, loucit se neumim a psanim uz vubec ne. Papa. |
Timeo,
povolanim nekromant, vzevrenim elegan, povahou clovek, podstatou dobrak
E: Vzhledem k tomu, ze i toto jsem nechal na posledni chvili, tak uz se sem asi nebudu moci kouknout (tedy ne driv, nez za mesic, ale kdo vi). _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 2:15 pm Předmět: |
|
|
* kouká překvapeně a je velice smutný *
Máš pravdu, že každý jednou skončí... jen mně mrzí, že jsem tě vlastně ani pořádně nepoznal, i když TYs byl TEN člověk, díky kterému jsem se dozvěděl o SPOLKU fajn lidí... No každopádně ti přeji hodně štěstí ať děláš co děláš. Ahoj.
* mává na rozloučenou ale tajně doufá, že se ještě uvidíme * _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 2:40 pm Předmět: |
|
|
Je to skoda. Take bych te rad bliz poznal. Urcite se uvidime, o to se nebojim. Jen ted sam musim teprve zjistit, jak to bude. A TY jsi byl TEN clovek, u ktereho jsem hned vedel, kdyz jsem te poprve potkal v cechu nekromantu v zacatcich, ze jsi ma spriznena duse. Diky za prani, preji i tobe vse nejlepsi, at tu, nebo v zivote.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 2:49 pm Předmět: |
|
|
Nesnáším loučení, proto ti neřeknu sbohem, ale na brzkou shledanou. Snad se spolu někdy setkáne, nejen na UO. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 3:00 pm Předmět: |
|
|
Take to nemam rad. Setkame se, urcite.
Jde o to, ze nebudu mit net, aspon zatim. A az bude, tak uz vse bude zas v poho. Temer idealni
E: jsem zapomnel pul vety:) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 3:25 pm Předmět: |
|
|
*Brečí*
To mi jen něco spadlo do oka . . .
Sbohem tedy. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 4:27 pm Předmět: |
|
|
*Po par radcich Arisu neunesla tu bloset a utekla se svalit do kouta, kde dlouze brecela...* Vsak my se jeste setkame! *rekla rozhodne, kdyz se stavela na nohy* _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 5:07 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze nas opoustis Timeo. Kelnor mel tu cest setkat se s tebou sice jen jednou, ale i ten kratky rozhovor v nem zanechal o tobe dobre mineni.
"May the force be with you!" _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 15, 2004 5:47 pm Předmět: |
|
|
V jednom filmu, ktery byl z prostredi blazince se ti lide rozhodli neloucit, vzdy se znovu vitali, jsi dobry hrac a Vitam Te ! _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 15, 2004 6:37 pm Předmět: |
|
|
Real má bohužel vždy přednost. Naštěstí věřim v to že Timea ještě uvidíme, třebaže to chvíli bude trvat a ať už to bude ve hře nebo někdy v realu.
V každym případě Ti Timeo přeju hodně štěstí a ať Ti všechno vychází. Jsem moc rád že jsi členem Spolku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|